Serie A 17/18 (14): JUVENTUS F.C 3-0 Crotone
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie ma Giorgio to Barzagli rozgrywa, no nieźle panie Max'ie pan sobie to wymyślił.
Ja rozumiem budowanie formy na tą mityczną wiosnę, ale kurde z Crotone to my powinniśmy już po pierwszej połowie dopisać sobie 3 pkt. Autobus autobusem, ale my powinniśmy się po nim czołgiem przejechać.
Ja rozumiem budowanie formy na tą mityczną wiosnę, ale kurde z Crotone to my powinniśmy już po pierwszej połowie dopisać sobie 3 pkt. Autobus autobusem, ale my powinniśmy się po nim czołgiem przejechać.
- Sorek21
- Juventino
Naprawdę wątpie czy wygramy ten mecz mając w składzie tylko 2 ( dwóch !!!! ) piłkarzy di gry ofensywnej.
Zwolniłbym tego trenera za samo wystawienie takiego składu,z takim rywalem.
------>>>> Belfer 2 odc. 6
Zwolniłbym tego trenera za samo wystawienie takiego składu,z takim rywalem.
------>>>> Belfer 2 odc. 6
- Baczu
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ciekawe co myśli sobie taki Matuidi, który dziś mógł wspólnie z Neymarem i Mbappe rozstrzeliwać kolejne zespoły z L1, a u nas może sobie co najwyżej pokopać z takimi artystami jak Lichtsteiner i Barzagli...
Pewnie coś wturlamy, ale gdyby prawie 20 lat temu ktoś puścił mi tak grający Juventus, to raczej bym się piłką nożną jako dyscypliną nie zainteresował...
Pewnie coś wturlamy, ale gdyby prawie 20 lat temu ktoś puścił mi tak grający Juventus, to raczej bym się piłką nożną jako dyscypliną nie zainteresował...
- Mickey_Schlug
- Juventino
Mam wrażenie, że gdyby Allegri powiedział w przerwie piłkarzom, aby grali na większym luzie, mniej trzymali się schematów, to mecz wyglądałby znacznie lepiej.
- daroo89
- Juventino
To ta drużyna ma jakieś schematy? Proszę podaj mi przykład jakiegokolwiek.Mickey_Schlug pisze:Mam wrażenie, że gdyby Allegri powiedział w przerwie piłkarzom, aby grali na większym luzie, mniej trzymali się schematów, to mecz wyglądałby znacznie lepiej.
Bukol87 pisze:Bardzo dobry w odbiorze ze świetną wydolnością. Technika jak na prawego obrońcę wystarczająca. Jest walka i duża świadomość taktyczna. Sturaro ma wszelkie atrybuty by dawać radę, nawet na poziomie LM.
- Pluto
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ten Matuidi to do tej pory dał się poznać jako strasznie kanciasty typ. Taki lepszy bo zagraniczny Sturaro. Może i fajne szarpidło na b2b ale chyba tylko tam.
calma calma
- Mickey_Schlug
- Juventino
Od lewej do prawej i z powrotem - metr po metrze do przodu - 10 metrów do tyłu i znów...daroo89 pisze:To ta drużyna ma jakieś schematy? Proszę podaj mi przykład jakiegokolwiek.Mickey_Schlug pisze:Mam wrażenie, że gdyby Allegri powiedział w przerwie piłkarzom, aby grali na większym luzie, mniej trzymali się schematów, to mecz wyglądałby znacznie lepiej.

- juvemaroko
- Juventino
Szkoda glowka MAtuidiego oraz strzal Sandro moglo byc 2-0.
Allegri bedzie musial wstawic ofensywnych pilkarze jak Pjanic oraz prawdopodobnie tez wpusci Higuiana bo Mario slabo gra.
Allegri bedzie musial wstawic ofensywnych pilkarze jak Pjanic oraz prawdopodobnie tez wpusci Higuiana bo Mario slabo gra.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Spoko, jak pisałem przed transferem, że on jest poronionym pomysłem to mnie prostowali, że za takie pieniądze to majstersztyk pozyskać takiego topa :lol:Pluto pisze:Ten Matuidi to do tej pory dał się poznać jako strasznie kanciasty typ. Taki lepszy bo zagraniczny Sturaro. Może i fajne szarpidło na b2b ale chyba tylko tam.

- CzeczenCZN
- Juventino
Matuidi miał fajne dwie sytuacje - gorzej ze skutecznością.
Szczerze to wątpię by Higuain w miejscu Mandzukica od początku by coś zdziałał - rozegrania brak. No ale to czas eksperymentów taki mecz - ale z drugiej strony zaraz seria trudnych meczów. :confused2:
Szczerze to wątpię by Higuain w miejscu Mandzukica od początku by coś zdziałał - rozegrania brak. No ale to czas eksperymentów taki mecz - ale z drugiej strony zaraz seria trudnych meczów. :confused2:
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Co ja nie rozumiem tej drużyny to paaaanie... Poprosiłbym kogoś z #TeamBukol o wyjaśnienie, ale jakoś dziwnie pochowani. Kolejne minuty zamykające usta optymistom, poza samym wodzem.
Dziękuję za realizm w komentarzach do przerwy. W całym tym smutku wiem chociaż, że nie siedzę jedynie z pumexem
Dziękuję za realizm w komentarzach do przerwy. W całym tym smutku wiem chociaż, że nie siedzę jedynie z pumexem

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- daroo89
- Juventino
Haha! No chyba, że o takie schematy Ci chodziłoMickey_Schlug pisze:Od lewej do prawej i z powrotem - metr po metrze do przodu - 10 metrów do tyłu i znów...daroo89 pisze:To ta drużyna ma jakieś schematy? Proszę podaj mi przykład jakiegokolwiek.Mickey_Schlug pisze:Mam wrażenie, że gdyby Allegri powiedział w przerwie piłkarzom, aby grali na większym luzie, mniej trzymali się schematów, to mecz wyglądałby znacznie lepiej.

Bukol87 pisze:Bardzo dobry w odbiorze ze świetną wydolnością. Technika jak na prawego obrońcę wystarczająca. Jest walka i duża świadomość taktyczna. Sturaro ma wszelkie atrybuty by dawać radę, nawet na poziomie LM.
- CzeczenCZN
- Juventino
No i Mandzukic gol po asyście Barzagliego! Może teraz coś ruszy!
Edit: Mattia!
Edit: Mattia!
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Asysta środkowego obrońcy dośrodkowującego ze skrzydła na połowie przeciwnika raczej nie była ćwiczona miesiącami na treningach, ale na szczęście pykło #schemat
Siła ofensywna Juventusu mierzona dzisiaj umiejętnościami defensorów - 2 gole i asysta.
Najważniejsze 3 pkt. ale na czy to wystarczy na Ekipę z Miasta Śmieci?
Siła ofensywna Juventusu mierzona dzisiaj umiejętnościami defensorów - 2 gole i asysta.
Najważniejsze 3 pkt. ale na czy to wystarczy na Ekipę z Miasta Śmieci?

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!