28 kolejka
- kouba
- Qualità Juventino

no cóż, w tej kolejce nie trafiłem zbyt wiele meczy...Milan znowu stracił pkt i czyżby mieli mały dołek
Remis z Modeną, z która my tydzień temu wygraliśmy nie jest zbyt wielkim osiągnieciem. Roma pewnie wygrała, odniosłem wrazenie, ze Roma, albo traci pkt albo wysoko wygrywa. Mysle, ze do końca sezonu jeszcze straci co nieco :lol: My zatem nie wykorzystaliśmy kolejnej szany na odrobienie do Milanu. Fatalna gra z Interem i druga porazka z nimi w tym sezonie
Juz nie pametam kiedy gralismy tak słabo, w dodatku z tak słabym Interem, który w poprzednich kolejkach miał problemy z grą z o wiele słabszymi zespołami...Pozostaje nam walczyć o 2. miejsce i wyśle, ze to osiągną, choc to nie będzie takie łatwe, jeśli Roma wygra z Lazio to będa mieli nad nami 4 pkt przewagi 
W innych meczach było tez ciekawie. Mnie najbardziej ciekawił mecz Chievo - Parma. Parma wygrała i mecz mógł sie podobać.
A za tydzień mecz z Lazio, czyzby kolejna porażka
:? Oby nie :!:
W innych meczach było tez ciekawie. Mnie najbardziej ciekawił mecz Chievo - Parma. Parma wygrała i mecz mógł sie podobać.
A za tydzień mecz z Lazio, czyzby kolejna porażka
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino

Ancona-Sampdoria 0-1(Bazzani) Mój typ 1-2(Ganz-Bazzani,Volpi)
Bologna-Reggina 2-2(Locatell,Belluci-Di Michele,Stellone) Mój Typ 3-3(SignoriX2,Locatelli-BonazzoliX2,Cozza)
Chievo-Parma 0-2 (Marcchioni,Gilardiono) Mój typ 0-1(Gilardino)
Lazio-Siena 5-2(CesarX3,Fiore,Corradi-Taddei,?) Mój typ 3-0(Corradi,Fiore,Muzzi)
Lecce-Roma 0-3 (Emerson,?samobój,Totti) Mój typ 0-4 (Emerson,CassanoX2,Totti)
Modena-Milan 1-1 (Amoruso-Tomasson) Mój typ 0-0 ()
Udinese-Brescia 4-3(FavaX2,IaquintaX2-R.Baggio,Di Bagio,Maniero) Mój typ 1-3 (Jankulovski-Baggio,Caracciolo X2)
Empoli-Perugia 1-0 (Rocci) Mój typ 2-0 (Rocci,Di Natale)
Inter-Juventus 3-2 (Martins,Vieri,Stankovic-Kili-sam,Di Vaio) Mój typ :1-2(Adriano-Treze X2)
Nawet nieźle mi poszło ale o wiele lepiej jeśli chodzi o strzelców
Bologna-Reggina 2-2(Locatell,Belluci-Di Michele,Stellone) Mój Typ 3-3(SignoriX2,Locatelli-BonazzoliX2,Cozza)
Chievo-Parma 0-2 (Marcchioni,Gilardiono) Mój typ 0-1(Gilardino)
Lazio-Siena 5-2(CesarX3,Fiore,Corradi-Taddei,?) Mój typ 3-0(Corradi,Fiore,Muzzi)
Lecce-Roma 0-3 (Emerson,?samobój,Totti) Mój typ 0-4 (Emerson,CassanoX2,Totti)
Modena-Milan 1-1 (Amoruso-Tomasson) Mój typ 0-0 ()
Udinese-Brescia 4-3(FavaX2,IaquintaX2-R.Baggio,Di Bagio,Maniero) Mój typ 1-3 (Jankulovski-Baggio,Caracciolo X2)
Empoli-Perugia 1-0 (Rocci) Mój typ 2-0 (Rocci,Di Natale)
Inter-Juventus 3-2 (Martins,Vieri,Stankovic-Kili-sam,Di Vaio) Mój typ :1-2(Adriano-Treze X2)
Nawet nieźle mi poszło ale o wiele lepiej jeśli chodzi o strzelców
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!