LM 17/18 (gr. D) [5]: JUVENTUS F.C 0-0 Barcelona
- Vimes
- Juventino
- albertcamus
- Juventino
Ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.Poprostu pisze:Kielini kontuzja i odpada z dzisiejszego meczu. Mięsień prawego uda. Za niego na 99% Benatia
- mzm
- Dortmundczyk
Chyba do Barzagliego - pożyczyć.Vimes pisze:Na jego miejsce najprawdopodobniej Benatia, który już pobiegł do apteki po lubrykant, żeby za bardzo nie bolało jako go Messi z Suarezem wezmą w obroty.Poprostu pisze:Kielini kontuzja i odpada z dzisiejszego meczu.
- kuba2424
- Juventino
I to jest zdanie kluczowe! Wiele ciekawych osób zrezygnowalo bądź jest mniej aktywna przede wszystkim z tego powodu. Za dużo tutaj trenerów, wybitnych taktyków, świetnych psychologów oraz osób, święcie przekonanych o swojej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Może i wybieranie sobie wygodnych dla siebie spotkań, sytuacji czy statystyk jest jakąś metodą na potwierdzenie powyższego stwierdzenia dla danej osoby, ale nie oznacza to, że jest tak w rzeczywistości.pablo1503 pisze:
To forum stacza się z dnia na dzień i nie dziwi nie coraz mniejsza aktywność.
Jeśli chodzi o sam mecz - ja się bardzo cieszę, że mecz leci w tv, bo obejrzy go więcej osób, a o wynik jestem spokojny. Moim zdaniem dopiszemy sobie dziś 3 pkt. Niektórzy spytają - czy mam jakieś podstawy do tego, by tak twierdzić? Odpowiadam - czy były podstawy do tego, by przypuszczać że wiosną br. ogramy aż FCB 3:0? Wroćcie do tematu meczowego, zobaczycie jakie były nastroje u niektórych. A że przegramy z Realem w finale 4:1? No właśnie! A w weekend z Sampdorią? Takich przykładów jest dużo.
Jasne że gramy ostatnio beznadziejne, ale to nie jest żaden wyznacznik na kolejny mecz, bo kolejny mecz może być zupełnie inny, żeby następny znów był beznadziejny, szczególnie u naszych.
Wierzę, że dziś się przełamią i zafundują nam miłe widowisko, co nie oznacza, że od dziś będą grać jak z nut, ani to, że w LM są już skreśleni.
W tym sezonie Juventus jest nieobliczalny!
- PlanetJuve
- Juventino
He... Po przerwie na repre byli wszyscy dostepni, jeden mecz kilka treningów i Berna z Chielo koltuzje mieśniowe :hellyes: to już nie ma co się złościć, tu trzeba nowej religii żeby wymodlić kogoś mądrego od przygotowania fizyczego!
PS: A! i trenera, który nie wrzuca do pierwszego składu zawodnika, który ledwo "odstawił kule".
Przeraża mnie to. Agnelli ciągnie ten klub jak może, nowe kontrakty walczy z całym światem, a jeden czy drugi cieić na poziomie sportowej organizacji psuje Nam efekty tej pracy. To jest JUVENTUS. Nic nie znaczysz dopóki nie wygrasz w tej koszulce. Jesteś nikim- cząstką układanki która tylko razem coś osiągnie, bo tylko drużyna się liczy i jeżeli ty pomagasz jej w osiągnięciu założonego celu na dany etap stajesz się kimś. Dla tej drużyny i dla kibiców. Berna fajnie do tego podchodzi, szkoda tylko, że ostatnio asystował nie w tym polu karnym. Jak ktoś tego nie rozumi to tam są drzwi
Chyba niektorym się przejadło wygrywanie...
PS: A! i trenera, który nie wrzuca do pierwszego składu zawodnika, który ledwo "odstawił kule".
Przeraża mnie to. Agnelli ciągnie ten klub jak może, nowe kontrakty walczy z całym światem, a jeden czy drugi cieić na poziomie sportowej organizacji psuje Nam efekty tej pracy. To jest JUVENTUS. Nic nie znaczysz dopóki nie wygrasz w tej koszulce. Jesteś nikim- cząstką układanki która tylko razem coś osiągnie, bo tylko drużyna się liczy i jeżeli ty pomagasz jej w osiągnięciu założonego celu na dany etap stajesz się kimś. Dla tej drużyny i dla kibiców. Berna fajnie do tego podchodzi, szkoda tylko, że ostatnio asystował nie w tym polu karnym. Jak ktoś tego nie rozumi to tam są drzwi

Chyba niektorym się przejadło wygrywanie...
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Oby tylko nie było dzisiaj tak, że nasi będą kopać piłkę, a Barcelona przyjedzie grać w piłkę.
A tu PYK pewnie wygramy z Barceloną i zostaniemy zalani Bukolem
Będziemy zBukolowani haha :rotfl:
A tu PYK pewnie wygramy z Barceloną i zostaniemy zalani Bukolem

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Czy ktoś posiada link do polskiego acestreama ?
Niestety nie mam TV'ka, a pewnie streamy Polskie na necie będą w ,,świetnej" jakości
Niestety nie mam TV'ka, a pewnie streamy Polskie na necie będą w ,,świetnej" jakości

- Norbi 24
- Juventino
Z tego co wiem, na stronie tvp będzie też transmitowany mecz. Jakość HD i jeśli nie przeszkadza Ci komentarz to jest okSila Spokoju pisze:Czy ktoś posiada link do polskiego acestreama ?

- Ivory
- Juventino
Bez Chielliniego nie wyygramy dzisiaj, max. to remis. Byłem dosyć optymistycznie nastawiony przed meczem, ale po kontuzji magistra obawiam się, że Gigi w krótkim odstępie czasu znów przeżyje rozczarowanie, mając przed sobą słaby duet defensorów.
:facepalm2:
:facepalm2:
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Trenerów jak trenerów, fajnie jest merytorycznie pogadać o taktyce, personaliach, ocenach pomeczowych poszczególnych zawodników. Ale jak widzękuba2424 pisze:I to jest zdanie kluczowe! Wiele ciekawych osób zrezygnowalo bądź jest mniej aktywna przede wszystkim z tego powodu. Za dużo tutaj trenerów, wybitnych taktyków, świetnych psychologów oraz osób, święcie przekonanych o swojej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Może i wybieranie sobie wygodnych dla siebie spotkań, sytuacji czy statystyk jest jakąś metodą na potwierdzenie powyższego stwierdzenia dla danej osoby, ale nie oznacza to, że jest tak w rzeczywistości.pablo1503 pisze:
To forum stacza się z dnia na dzień i nie dziwi nie coraz mniejsza aktywność.
MRN pisze: Ale będzie dupczenie, Barca poużywa sobie za darmo![]()

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Juventus (3-4-2-1): Buffon; Rugani, Barzagli, Benatia; Cuadrado, Khedira, Pjanic, Alex Sandro; Dybala, Douglas Costa; Higuain.
Jeśli Barza zagra na środku...
Nie wiem jak wy, ja się jaram, jak wtedy, gdy Max pierwszy raz zastosował 4312
Jeśli Barza zagra na środku...

- daroo89
- Juventino
To awizowane 3-4-2-1 może się okazać niczym innym do 4-2-3-1 z Barzaglim na prawej obronie. Grywaliśmy już podobnie w fazie pucharowej poprzedniego sezonu.
Nic mnie nie zdziwi w tym meczu, zarówno 2-0 dla Juve, jak i 0-3 dla Barcy. Szkoda Chielliniego, bo on jak nikt inny potrafi wejść na najwyższy poziom z rywalem takiej klasy.
Nic mnie nie zdziwi w tym meczu, zarówno 2-0 dla Juve, jak i 0-3 dla Barcy. Szkoda Chielliniego, bo on jak nikt inny potrafi wejść na najwyższy poziom z rywalem takiej klasy.
Bukol87 pisze:Bardzo dobry w odbiorze ze świetną wydolnością. Technika jak na prawego obrońcę wystarczająca. Jest walka i duża świadomość taktyczna. Sturaro ma wszelkie atrybuty by dawać radę, nawet na poziomie LM.
- Szilom
- Juventino
Marzę o tym by zobaczyć w końcu od początku meczu costa-dybala-caudrado-higuain...Mehehehe pisze:Juventus (3-4-2-1): Buffon; Rugani, Barzagli, Benatia; Cuadrado, Khedira, Pjanic, Alex Sandro; Dybala, Douglas Costa; Higuain.
Jeśli Barza zagra na środku...![]()
Bez tego drewnianego manduzkica
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Spokojnie Cuadrado będzie najprawdopodobniej grał jako 5 obrońca :CSzilom pisze:Marzę o tym by zobaczyć w końcu od początku meczu costa-dybala-caudrado-higuain...Mehehehe pisze:Juventus (3-4-2-1): Buffon; Rugani, Barzagli, Benatia; Cuadrado, Khedira, Pjanic, Alex Sandro; Dybala, Douglas Costa; Higuain.
Jeśli Barza zagra na środku...![]()
Bez tego drewnianego manduzkica