Serie A 17/18 (13): Sampdoria 3-2 JUVENTUS F.C

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 79 razy
Otrzymał podziękowanie: 23 razy

Nieprzeczytany post 19 listopada 2017, 15:54

Robaku pisze:W ogóle VAR,VARem, ale przy strzale Cuadrado obronił Viviano, mam wątpliwości co do pchnięcia Mandzura no i ta ostatnia sytuacja.
Obronił to za duże słowo, ale Cuadrado trafił w niego piłką i powinien być rożny dla nas, czego sędzia oczywiście nie zauważył.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2017, 15:55

Jak przy takiej mamrawej grze Juve można w ogóle zapisnąć na sędziów i VAR - tego serio nie rozumiem :doh:

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Więcej dokładności pod bramką i w drugiej połowie powinniśmy coś wcisnąć. Jestem dobrej myśli.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2017, 16:58 przez deszczowy, łącznie zmieniany 2 razy.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Hołek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Berna ma jedną cechę która mnie irytuje. Często ktoś mu wygarnie piłkę zza pleców, nie wiem czy go koledzy nie ostrzegają, ale już kilkakrotnie to widziałem. Poza tym gramy nudno i boimy się zaryzykować.

Pytanie całkiem poza konkursem. Kiedyś Lippi był znany z palenia cygara podczas meczów. Czy palenie jest teraz zabronione czy nie ma palących trenerów.

Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2017, 15:57

Hołek pisze: Kiedyś Lippi był znany z palenia cygara podczas meczów. Czy palenie jest teraz zabronione czy nie ma palących trenerów.
Już wtedy było, tylko Lippi był wyjęty spod prawa :D

Całkiem fajnie wygląda komentarz na Eleven.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Err0r404

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2017, 15:58

Hołek pisze:Pytanie całkiem poza konkursem. Kiedyś Lippi był znany z palenia cygara podczas meczów. Czy palenie jest teraz zabronione czy nie ma palących trenerów.
Zabronione. Sarri ponoć pali kilka paczek dziennie, ale nigdy nie widziałem żeby robił to na meczu :)

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 19 listopada 2017, 15:58

Ciągle bardzo słabo wygląda nasze finalizowanie akcji ze skrzydła. Otwierające podanie robi się na dwa tempa, musi być jakiś balans, zamarkowanie poddania albo ruch z piłką i futbolówka na wolne pole, przed nabiegającego partnera, w wytrenowany sektor pola karnego. A u nas notorycznie gość z piłką stoi, wytrzeszcza gały, w końcu myśli "a ch%$ tam" i yebz w bramkarza. Ten element gry nie został chyba skalany ani jedną sesją treningową.

calma calma
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2017, 16:02

Spokojny mecz. Sampa bez sztycha.
Podejrzewam bramkę po wprowadzeniu Dybaly I kolejne 3 punkty.

Berna na razie jak junior. Głupie straty i zero efektywności w grze. Najsolidniejszy Asamoah, który na ten moment swoją dojrzałości w grze przewyższa AS.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2017, 16:04 przez Bukol87, łącznie zmieniany 1 raz.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2017, 16:04

Strasznie słabo gramy w srodku. Pjanić bardzo zły mecz, kilka glupich strat i brak wiekszego wplywu na gre druzyny. Cuadrado rowniez kiepski mecz (mowiac delikatnie), zmarnowana swietna sytuacja i duzo niedokladnosci.

Bernardeschi fajnie, o ile nie musi się wracać po pilke i grac tylem do bramki - ten element gry bardzo u niego kuleje.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 19 listopada 2017, 16:04

Czerpcie radosc z tych meczow w TV i po polsku, bo z taka gra, to beda nas pokazywac coraz mniej. Cos tam chyba wpadnie i za 1:0 dostaniemy 3pkt.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2017, 16:07

KOMENTUJ MECZ JUVE NA FANPAGE LUB TWITTERZE JUVEPOLAND!

#AllegriOut
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 19 listopada 2017, 16:54

Ten sezon ostatecznie uświadomił mi dlaczego Juventus jest najbardziej znienawidzonym klubem Serie A. Niepowodzenia Bianconerich ogląda się z niesamowitą satysfakcją, ponieważ prezentowany poziom sportowy naturalnie nie powinien pozwolić ekipie z Turynu na odniesienie takiej liczby zwycięstw i zdobytych trofeów. Gdybym nie był kibicem Starej Damy, to jestem przekonany, że życzyłbym im porażek. Przy takim współczynniku słabej gry do ilości rozegranych spotkań nie zasługuje się na miano mistrza najwyższej klasy rozgrywkowej żadnego kraju, a na pewno nie Italii.

Obrazek

Upokorzeni przez zespół z dwoma Polakami w składzie, z których żaden nie ma na nazwisko Lewandowski. Dopóki trenerem jest Maks a zawodnikiem Mandzukić #NotMyTeam

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 19 listopada 2017, 16:57

FORZA cyniczne Juve.

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 19 listopada 2017, 16:58

5 blamaż Juventusu w tym sezonie. Mam nadzieję, że to już ostatni sezon Allegriego w Juve. Niestety było nieźle, ale ten człowiek już nie da rady jako trener Juventusu. Potrzebna jest świeża krew.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2017, 16:59

deszczowy pisze:Więcej dokładności pod bramką i w drugiej połowie powinniśmy coś wcisnąć. Jestem dobrej myśli.

"Piłeś - nie pisz".

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Zablokowany