Serie A 17/18 (13): Sampdoria 3-2 JUVENTUS F.C
- Shadow Marshall
- Juventino
Fajnie, że Wojtek będzie na bramce i Berna od pierwszej minuty. Ci zawodnicy grali mniej. Teraz mają okazje się wykazać. Oby tylko w przypadku Wojtka lepiej ustawiał mur.
- wagner
- Juventino
Ciekawe. W takim przypadku zastanawiam się czy Bernardeschi będzie grał za Higuainem czy być może na prawej stronie z kombinacją taktyczną 4-3-3Mehehehe pisze:Najnowsze doniesienia są takie, że Paolito odpoczywa, a Berna zagra od 1. minuty. Miło :hellyes:

Szczęsny ma pole do poprawy. Oby tym razem nie musiał dawać wątpliwości czy będzie odpowiednim następcą Buffona.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2017, 13:26 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- Shadow Marshall
- Juventino
Bez przesady. Jeden błąd nie powinien poddawać w wątpliwość jego klasy. Bramkarzem jest świetnym. Pomyłki zdarzają się każdemu. Po odejściu Buffona bramka Juve będzie nadal świetnie obsadzona.wagner pisze:Szczęsny ma pole do poprawy. Oby tym razem nie musiał dawać wątpliwości czy będzie odpowiednim następcom Buffona.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nie wiem co to jest ale następcą z całą pewnością będzie dobry. Najlepszy bramkarz Serie A poprzedniego sezonu więc zluzuj, Gigi też popełniał błędy i popełnia je nadal co nie czyni z niego kiepskiego bramkarza.wagner pisze:Szczęsny ma pole do poprawy. Oby tym razem nie musiał dawać wątpliwości czy będzie odpowiednim następcom Buffona.

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ciężka przeprawa się szykuje. Maxiu zapowiadał że po przerwie na reprezentacje będziemy grali coraz lepiej, mam nadzieję że ta forma zacznie zwyżkować już dzisiaj. Niech ukłuje dzisiaj Igła i Berna.
FJ!
FJ!
- wagner
- Juventino
Nie jest to moja opinia tylko włoskich dziennikarzy, ja swoje zdanie na temat Wojtka mam wyrobione, ale niekoniecznie przytaczane przeze mnie opinie muszą się pokrywać z moimi, co nie zmienia faktu, że bramkarze ustawienia muru uczą się na poziomie juniora i takie błędy w życiu seniorskim nie mają prawa się wydarzyć.Shadow Marshall pisze:Bez przesady. Jeden błąd nie powinien poddawać w wątpliwość jego klasy. Bramkarzem jest świetnym. Pomyłki zdarzają się każdemu. Po odejściu Buffona bramka Juve będzie nadal świetnie obsadzona.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- wagner
- Juventino
Oficjalny skład bez Brazylijczyka:Poprostu pisze:Costa+Berna super.
Szczęsny - Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Asamoah - Pjanic, Khedira - Cuadrado, Bernardeschi, Mandzukic - Higuain
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
No to się coś musiało zesrać bo Costa był jeszcze awizowany do pierwszej jedenastki na minute przed ogłoszeniem składów.wagner pisze:Oficjalny skład bez Brazylijczyka:Poprostu pisze:Costa+Berna super.
Szczęsny - Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Asamoah - Pjanic, Khedira - Cuadrado, Bernardeschi, Mandzukic - Higuain
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
A Cuadrado miał niby nie grać? Oby tylko znowu nie jakaś kontuzja Costy.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- deszczowy
- Juventino
- juvemaroko
- Juventino
Przed nami seria kilku waznych spotkan zarowno w Serie A jak i w LM.
Mam nadzeje ze Allegri umiejetnie bedzie rotowac skladem tak abysmy mogli wybrnac jak najlepiej przez tych 6 waznych spotkan.
Sandro, Dybala, Buffon i Barzagli pewnie zagraja w srode z Barcelona.
Szkoda ze Super Mario znow musi wagrac od pierwszej minute spotkanie.
Mam nadzeje ze Allegri umiejetnie bedzie rotowac skladem tak abysmy mogli wybrnac jak najlepiej przez tych 6 waznych spotkan.
Sandro, Dybala, Buffon i Barzagli pewnie zagraja w srode z Barcelona.
Szkoda ze Super Mario znow musi wagrac od pierwszej minute spotkanie.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Mam dziwne wrażenie, że Sampa załaduje nam po pierwszej akcji po strzale naszego byłego napadziora a później będziemy gonić wynik. Na zwycięstwo nie nastawiam się ale mam nadzieję, że się mylę.
pewnie zgra z Barcą choć jego obecność na boisku to nasze osłabienie.deszczowy pisze:A co się dzieje z Sandro?

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Berna dwa razy grając od pierwszje minuty trafiał do siatki, oby podtrzymał serię. No i zanosi się, że w końcu na środku. Bardzo jestem ciekaw jak wypadnie na tle Dybali.
calma calma