Liga Mistrzów 2017/2018
- juvemaroko
- Juventino
Roma pewnie wygrywa z Chelsea i tym razem to Juve bedzie przenosic Italii wstydu w rozgrywkach LM.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Juve też tak kiedyś z Chelsea wygrało, co zabawne, wtedy trenerem był Conte xDjoy pisze:Co ta Roma? Ja wiem, że CFC daleko od formy z ubiegłego sezonu, ale wygrać z nimi takim wynikiem to nie lada sztuka. Duże zaskoczenie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Piotr Juvefan
- Juventino
Gratki dla Romy za rozniesienie w tył Antka i spółki. Mają swoje 5 minut. Ciekawe czy wszystkie włoskie drużyny awansują dalej.

- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Antoś wciąż nie może nic zjeść w restauracji, nawet mimo faktu że zarobił sobie w końcu te 100 euro. Ciekawe kiedy ruskiemu skończy się cierpliwość i sprowadzi awaryjnie Hiddinka 
- wagner
- Juventino
A Morata wciąż nie ma Złotej Piłki. Jak żyć.Baczu pisze:Antoś wciąż nie może nic zjeść w restauracji

kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- panlider
- Juventino
Conte mocno zamydlił oczy okazałym zwycięstwem z Karabachem oraz (a może przede wszystkim) wygraną na wyjeździe z Atletico. Dwumecz z Romą udowodnił jednak, że nie wyciągnął żadnych wniosków ze swoich poprzednich występów w Europie i dał się ograć debiutantowi (Di Francesco). Ogólnie to nie wróżę Chelsea żadnych sukcesów, co zresztą pokrywa się z moimi przedsezonowymi prognozami. Gdyby nie fatalna postawa Atletico w fazie grupowej, to pewnie w ogóle nie wyszliby z grupy.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Może Diego odejdzie i będziemy mieli nowego trenera od przyszłego sezonu :C
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@rammstein: matematycznie to może i mają ale przecież i Roma i CFC grają jeszcze z tym Qarabag
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- wagner
- Juventino
Serio gawiedź chciała by zastąpić betona Allegriego betonem Simeone? Pytam poważnie Myślałem, że tutaj oczekiwany jest bardziej Zidane bądź Deschamps. Szok.LukaszG / DLuGi pisze:Może Diego odejdzie i będziemy mieli nowego trenera od przyszłego sezonu :C
Co się tyczy Atletico... To ja bym chciał, ale kliku zawodników stamtąd :C
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Tylko Inzaghi.wagner pisze:Serio gawiedź chciała by zastąpić betona Allegriego betonem Simeone? Pytam poważnie Myślałem, że tutaj oczekiwany jest bardziej Zidane bądź Deschamps. Szok.LukaszG / DLuGi pisze:Może Diego odejdzie i będziemy mieli nowego trenera od przyszłego sezonu :C
Co się tyczy Atletico... To ja bym chciał, ale kliku zawodników stamtąd :C

- juvemaroko
- Juventino
Conte zmobilizuje swoja druzyna i zapewni sobie awans z Qarabachem.
Watpie ze zobaczymy Atletico w 1/8 finale LM, bo nawet jesli wygraja z Roma u siebie i z Chelsea w Londynie to moze im zabraknac punkt zeby grac dalej.
Watpie ze zobaczymy Atletico w 1/8 finale LM, bo nawet jesli wygraja z Roma u siebie i z Chelsea w Londynie to moze im zabraknac punkt zeby grac dalej.