LM 17/18 (gr. D) [4]: Sporting Lizbona 1-1 JUVENTUS F.C
- gregor_g4
- Juventino
będzie można bez komentarza jedynieHed pisze:Pytanie:
Czy na pewno mecz będzie można oglądać na Canal+ sport on-line? Póki co są tylko te mecze które będzie transmitował Canal+sport.
stream odpala 3-4 min przed meczem
- wagner
- Juventino
Wszyscy piszą o Sturaro, Cuadrado bądź De Sciglio, ja za to obawiam się postawy nie jednego bocznego obrońcy, ale dwóch. Tak, mam na myśli sytuacje po drugiej stronie boiska i formę Sandro.Hed pisze:Co do meczu, fajnie byłoby żeby Sciglio, wracając po kontuzji, pokazał swoje drugie ,,ja" i zaczął grac na przynajmniej przeciętnym poziomie.
Spodziewam się szalonego meczu i wygranej. Jorge Jesus to bardzo dobry trener i łatwo skóry nie odda.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- mateo369
- Juventino
Na pewno. Często tak jest, że wszystkie mecze pojawiają się na stronie dopiero 5 minut przed rozpoczęciem spotkania.Hed pisze:Pytanie:
Czy na pewno mecz będzie można oglądać na Canal+ sport on-line? Póki co są tylko te mecze które będzie transmitował Canal+sport.
E.
Nie odświeżyłem tematu zanim napisałem a widzę że odpowiedź już padła

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
De Sciglio i Barzagli w pierwszym, reszta bez zmian. Ciekawe czy Bernardeschi i Costa dostaną dziś łącznie choćby te 10 minut.
Swoją drogą, w United dziś w środku pomocy wychodzi jakiś dzieciak McTominay, a Rugani wciąż dla Maxa jest zbyt dużym ryzykiem w meczu LM...
Swoją drogą, w United dziś w środku pomocy wychodzi jakiś dzieciak McTominay, a Rugani wciąż dla Maxa jest zbyt dużym ryzykiem w meczu LM...
Ostatnio zmieniony 31 października 2017, 20:05 przez Baczu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Jest De Sciglio. Liczę na spokój i dokładne dośrodkowania z jego strony. Reszta bez zmian. Czuję,że wygramy ten mecz pewnie.
0-2 :hellyes:
0-2 :hellyes:

- juvemaroko
- Juventino
Mecz z serii grac nie przegrac i zapomnic.
Mam obowe co do Mattia ktore nie gral od dluzszego czasu i nagle bedzie musial grac mecz bardzo waznym w kontekcie awansu do 1/8 finalu LM.
Mam obowe co do Mattia ktore nie gral od dluzszego czasu i nagle bedzie musial grac mecz bardzo waznym w kontekcie awansu do 1/8 finalu LM.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
I znowu Max boi się wystawić kogoś nowego na LM (poza Mattią), szkoda że bez Ruganiego i Costy, ale jedziemy z nimi :juve:

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Ja się w ogóle nie dziwie,że bez eksperymentów. To jest naprawdę kluczowy mecz w grupie.Nicram_93 pisze:I znowu Max boi się wystawić kogoś nowego na LM (poza Mattią), szkoda że bez Ruganiego i Costy, ale jedziemy z nimi :juve:

- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Będzie jazda bez trzymanki i 3:1 dla nas
Powróżyć można gole dla nas: Igła, Pjanić, Dybała.

Powróżyć można gole dla nas: Igła, Pjanić, Dybała.
- juvemaroko
- Juventino
Ostry wysoki presing pilkarze Sportingu duzo nam przeszkadza. Czy bedzie ich stac na taka gra przez 90 minut. Po 45 minut gry mamy 0 celnych szczalow, wiec jesli tak dalej bedzie to musimy liczyc na pilkarze Sportingu zeby nam pomogli i pokonali wlasnego bramkarza.
- albertcamus
- Juventino
Szczęsny za Sandro, ktokolwiek.