Wszystko o AS Roma
- Piti
- Juventino
Ktoś mi może racjonalnie wytłumaczyć co sie dzieje obecnie w tym klubie?
bo generalnie to: Szczesny out, Salah out, Manolas out, Paredes out, oraz prawdopodobnie Nainggolan I Rudiger również out...
Roma to chce walczyć o utrzymanie tylko w przyszłym sezonie czy jak? Troche slabo pozbywać się 4 filarów zespołu w jedno okno, drużyna która ma zapewnioną gre w LM w przyszłym sezonie, na koniec sezonu miala zaledwie 4pkt straty do mistrza a robią taki cyrk, Atalanta podobnie ale Atalancie to sie nie dziwie bo klub generalnie nastawiony na zysk a nie na sukcesy, ale myślałem że Roma ma jakieś większe aspiracje, a tym samym w przyszłym sezonie to na lajcie któraś z mediolańskich drużyn zagra w LM.
bo generalnie to: Szczesny out, Salah out, Manolas out, Paredes out, oraz prawdopodobnie Nainggolan I Rudiger również out...
Roma to chce walczyć o utrzymanie tylko w przyszłym sezonie czy jak? Troche slabo pozbywać się 4 filarów zespołu w jedno okno, drużyna która ma zapewnioną gre w LM w przyszłym sezonie, na koniec sezonu miala zaledwie 4pkt straty do mistrza a robią taki cyrk, Atalanta podobnie ale Atalancie to sie nie dziwie bo klub generalnie nastawiony na zysk a nie na sukcesy, ale myślałem że Roma ma jakieś większe aspiracje, a tym samym w przyszłym sezonie to na lajcie któraś z mediolańskich drużyn zagra w LM.
- Cabrini_idol
- Juventino
Dziwię sie, że myślałes, że Roma jest nastawiona na jakiś sukces. Oni tylko stwarzali/stwarzają pozory takie. Od zawsze. Tam sukcesem jest sam udział w LM. A wicemistrzostwo to jak mistrzostwo.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Roma opchnęła właśnie Paredesa za 23mln +4 bonusu. Niezły deal, kolejny ma być Rudiger i wcale się nie zdziwię jak jeszcze kogoś z 11 odpalą.
Salah robił im niesamowitą robotę z przodu, wątpię by znaleźli gracza,który wykręci im podobne liczby i będzie miał taki wpływ na grę ofensywną.
Salah robił im niesamowitą robotę z przodu, wątpię by znaleźli gracza,który wykręci im podobne liczby i będzie miał taki wpływ na grę ofensywną.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Roma ma już tyle kokosów z tych transferów i żeby na przypadkiem nie próbowała podkupić Bernardeshiego 

- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Wydaje mi się że ściągną prędzej Berardiego. Taki cykor jak on, jeśli ma gdzieś już ruszać dupe to tam, gdzie trenerem jest Di Francesco.Piotr Juvefan pisze:Roma ma już tyle kokosów z tych transferów i żeby na przypadkiem nie próbowała podkupić Bernardeshiego
- AdiJuve
- Juventino
Roma to jest jednak Roma, mają problem z bokami obrony, ściągają gracza,który ma uraz(Karsdrop) ale ma wrócić najdalej za miesiąc-półtora, teraz okazuje się,ze wróci na przełomie wrzesień-październik 

- Kruczenzo
- Juventino
Zobacz sobie ich ostatnie wyniki z Atalanta, dawno z nimi nie wygrali nie licząc dziś. Nie leżą im ewidentnieAdiJuve pisze:Roma słabiutko z Atalantą, dość szczęśliwe to zwycięstwo.
Berardi w końcu idzie do Romy czy zostaje w Sassuolo?
- pumex
- Juventino
Oglądałem ten mecz. Dla postronnego kibica raczej marny, z krótkimi lepszymi fragmentami. Roma kiepska, o ogólnym odczuciu Atalanta była chyba lepsza. Widać gołym okiem, że Gomez przewyższa umiejętnościami swoich kolegów - istny motor napędowy Atalanty. Jeszcze przy stanie 0:0 Kurtić zmarnował super okazję, wcześniej fajną kontrę skiepścił sam Gomez. Mecz był spokojnie do wygrania przez drużynę z Bergamo, ale zabrakło jakości. Petagna to masakryczny kloc.

- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Po co nam Manolas jak za rok ma przyjść Caldara i rzekomo De Vrij?
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- AdiJuve
- Juventino
Średnio rozumiem politykę transferową Romy, opchnęli Salaha i Rudigera nie wykupili Szczęsnego.Pozyskali za to kontuzjowanego PO-Karsdorpa, talent w postaci skrzydłowego Undera czy też Defrela,który w Sassuolo grał głównie an "9" i chcą jeszcze jedną "9" w postaci Schicka. Strata Salaha i brak zastępstwa dla niego wg mnie spowoduje brak LM dla Romy. Egipcjanin to był obok Dżeko kluczowy ich zawodnik i tej straty w żaden sposób nie wypełnili.
- ZaperJuve
- Juventino
Panowie, można wybrać mecz jaki TVP puści, więc tu prośba do Was: zagłosujmy na Romę - Chelsea
przynajmniej zobaczymy ciekawe widowisko. Póki co prowadzi Barcelona z Pireusem. Miejmy nadzieje, że jak my Romie pomożemy, to oni pomogą Nam jak będzie okazja do głosowania na mecz Juve 
http://sport.tvp.pl/34333894/liga-mistr ... odowy-mecz

http://sport.tvp.pl/34333894/liga-mistr ... odowy-mecz
- pumex
- Juventino
Widzieliście, za co Roma dostała karnego? Totalny przekręt, VAR został w szatni. Nie mam pojęcia jak to możliwe, że ta technologia znajduje zastosowanie w takiej formie. Wg mnie to skandal i absurd jednocześnie.