Wszystko o Milanie
- juvemaroko
- Juventino
Lepiej zeby nie zagral zwlaszcza w Milanie bo swoja gra i frustracja moze spowodowac grozna kontuzja ktorysz z naszych napastnikow.MRN pisze:Grubo, z nami nie zagra a szkoda według mnie bo Dybala zrobiłby z niego wiatrak.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
nie moja wina, że myślenie nie jest twoją[/quote]Maly pisze:
Naprawdę, czytając Twoje posty,nie wiem jak się zachować.
Prawdopodobnie bliżej Ci intelektualnie do szympansa, a niżeli do mnie. Nie zwykłem publicznie nazywać ludzi idiotami, stad rozkładam przy Tobie ręce, jak 90% ludzi na forum.
Leo nie szkoda nikomu, bo widac ze bez nas nie znaczy połowy tego co rok temu. Jak widać robi wszystko byśmy nie żałowali.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- ZaperJuve
- Juventino
Takie pytanie mam, bo pamiętam karny podyktowany przeciwko Juve w meczu z Realem po faulu Chielliniego. Wtedy piłka była wybijana z rzutu rożnego, faul był w polu karnym. Podobna sytuacja była dzisiaj z czerwienią do Bonucciego, dlaczego nie podyktowano karnego?
- matti26209
- Juventino
Bo Bonucci faulował w polu karnym rywala.ZaperJuve pisze:Takie pytanie mam, bo pamiętam karny podyktowany przeciwko Juve w meczu z Realem po faulu Chielliniego. Wtedy piłka była wybijana z rzutu rożnego, faul był w polu karnym. Podobna sytuacja była dzisiaj z czerwienią do Bonucciego, dlaczego nie podyktowano karnego?
- wagner
- Juventino
A to teraz przepisy się zmieniły i za dostanie bezpośrednio czerwonej kartki są dwa mecze odsiadki ? Bo to że Serie A gra jeszcze mecze w tygodniu, a Juve mierzy się z Milanem dopiero w sobotę to wszyscy pamiętają prawda ?MRN pisze:Grubo, z nami nie zagra a szkoda według mnie bo Dybala zrobiłby z niego wiatrak.

kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ale chodzi o to, że to była czerwona kartka za chamski faul a tutaj pewnie będzie zawieszenie wydziału dyscypliny i przypuszczam, że nawet na dwóch odsiadkach się nie skończy.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a to sorry, nie wiedziałem sam się oceniasz niżej niż szympans... cóż, pewnie masz rację bo nawet szympansy potrafią cytować posty a ty jak widać masz z tym problem;)Adrian27th pisze:nie moja wina, że myślenie nie jest twoją[/ quote]Maly pisze:
Prawdopodobnie bliżej Ci intelektualnie do szympansa, a niżeli do mnie.
zapytam kolejny raz - dlaczego oceniacie 42mln pod kątem tego co zyskał Milan a nie tego co stracił Juventus?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
A gdzie pewność, że obrona grałby lepiej z Bonuccim na pokładzie? Z tym samym, który miał dosyć przeciętny poprzedni sezon, który teoretycznie lepiej czuje się w trzyosobowym bloku. Nie będę już nawet mówił o fermencie, jaki najprawdopodobniej wprowadzałby w szatni, bo się typowi zamarzyło być liderem, którym po prostu nie jest, a już na pewno nie takim numer jeden ( obok Kielona, Barzy, Buffona i reszty starszyzny ). Właśnie w Milanie udowadnia, że z powodu słabej psychiki nie nadaje się na jednoosobowego mentora, trochę się gość przecenił w swojej pysze.
Na dzień dzisiejszy jest to dobry transfer, a czy to się da obronić, to trzeba poczekać nie tylko do końca sezonu, ale z dobre 2-3 lata, tak żeby zobaczyć co w tym Milanie zdziała i jak będzie grała obrona Juventusu.
Na dzień dzisiejszy jest to dobry transfer, a czy to się da obronić, to trzeba poczekać nie tylko do końca sezonu, ale z dobre 2-3 lata, tak żeby zobaczyć co w tym Milanie zdziała i jak będzie grała obrona Juventusu.
- panlider
- Juventino
Oglądałeś ostatnie mecze Milanu? W każdym jednym Bonucci w mniejszym lub większym stopniu przyczyniał się do straconej bramki lub po prostu kiepskiej postawy całego zespołu (może w 11 być coś wturlali do bramki Genoi). Oczywiście, nasza defensywa też nie wygląda najlepiej, ale nie sądzę, żeby Leo był naszym zbawcą, bo jego tegoroczna dyspozycja jest po prostu fatalna i te 40 baniek zaczynają się wydawać porządnym hajsem.Maly pisze:a to sorry, nie wiedziałem sam się oceniasz niżej niż szympans... cóż, pewnie masz rację bo nawet szympansy potrafią cytować posty a ty jak widać masz z tym problem;)Adrian27th pisze:nie moja wina, że myślenie nie jest twoją[/ quote]Maly pisze:
Prawdopodobnie bliżej Ci intelektualnie do szympansa, a niżeli do mnie.
zapytam kolejny raz - dlaczego oceniacie 42mln pod kątem tego co zyskał Milan a nie tego co stracił Juventus?
Nie mniej jednak, kolega wyżej słusznie zauważył, że ten transfer będzie można rzetelnie ocenić dopiero za jakiś czas.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
to czemu już teraz cieszycie się z tych 40mln jak małe dzieci?panlider pisze:Nie mniej jednak, kolega wyżej słusznie zauważył, że ten transfer będzie można rzetelnie ocenić dopiero za jakiś czas.
czy gralibyśmy lepiej w obronie? no nie wiem, ostatnie 6 sezonów pokazało, że z dużym prawdopodobieństwem tak ;]
a co do tego czy siał by ferment czy nie - skoro Buffon i spółka czuli się urażeni, że odchodzi o mieli do niego żal czy też czuli się zdradzeni (jak zwał tak zwał) tzn, że chyba jednak zależało im żeby został i woleliby żeby nadal grał w Juve - i mi to wystarcza, żeby nie cieszyć się gdy na boisku zamiast niego widzę Barzę lub Benatię bo to po prostu regres (z Ruganiego może coś być na przyszłość więc taką zamianę można rozpatrywać w trochę innych kategoriach)
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Osgiliath
- Juventino
Tymczasem w szatni Milanu robi się takie nasze Cardiff 2.0 z udziałem Bonu. Ponoć po meczu z Sampą w szatni był konflikt, więc tam nie dość, że cyrk z trenerem to i pęknięcia w zespole dochodzą.
Wg FI, Berlusconi długo nie wytrzymał z mieszaniem, bo już mówi, że Milan ma już w tej chili problemy finansowe, więc jak się nie zakwalifikują do LM, to mogą mieć śmiesznie.
Kto by pomyślał, że to inter z tym ich niby śmiesznym zarządem zrobi lepsze mercato i weźmie trenera niż szumnie zapowiadający się Milan.
Wg FI, Berlusconi długo nie wytrzymał z mieszaniem, bo już mówi, że Milan ma już w tej chili problemy finansowe, więc jak się nie zakwalifikują do LM, to mogą mieć śmiesznie.
Kto by pomyślał, że to inter z tym ich niby śmiesznym zarządem zrobi lepsze mercato i weźmie trenera niż szumnie zapowiadający się Milan.
- wagner
- Juventino
Ja bardzo byłem ciekawy Interu Spallettiego i przed sezonem zakładałem, ze będzie to poukladana drużyna, na tyle by zająć miejsce w top 3. Pamiętajmy jednak, ze za nami dopiero kilka kolejek. Co do Milanu to również stoję zdanie podtrzymuje, mnogość transferów nie przekładająca się na jakość sportową.Osgiliath pisze:Kto by pomyślał, że to inter z tym ich niby śmiesznym zarządem zrobi lepsze mercato i weźmie trenera niż szumnie zapowiadający się Milan.
wagner w temacie typy 2017/18 pisze:3. Inter
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Osgiliath pisze:Tymczasem w szatni Milanu robi się takie nasze Cardiff 2.0 z udziałem Bonu. Ponoć po meczu z Sampą w szatni był konflikt, więc tam nie dość, że cyrk z trenerem to i pęknięcia w zespole dochodzą.
W zeszłym tygodniu któryś z pary Mirabelli- Fassone, nie pamiętam który oświadczył, że w przypadku braku LM będą musieli sprzedać swoich topowych graczy. Pomijam to, iż takowych nie posiadają ale faktycznie źle się tam dzieje.