Ach ten kwadratowy Khedira czy jak to tam było
Serie A 17/18 (9): Udinese 2-6 JUVENTUS F.C
- jarmel
- Juventino

Zbieram szczenę z podłogi. To był świetny mecz, jestem pod mega wrażeniem naszych stałych fragmentów, które przecież od wielu lat (nie licząc bezpośrednich strzałów z wolnych) były naszą bolączką. Jeśli to się podtrzyma i nie jest jednorazowym wyskokiem to czapki z głów dla Allegriego.
#AllegriOut
- Bukol87
- Juventino

Bierzemy na warsztat sektę Juvepoland.Bukol87 pisze:Podsumowując komentarze przedmeczowe na forum juvepoland (coś mnie niestety skłoniło do tego by je przeczytać):
- Khedira to pastuch
- Allegri amator
- Przerżniemy lub co najwyżej zremisujemy
- Nie mamy żadnych wariantów ofensywnych
- To spotkanie jest kolejnym w drodze do totalnej zapaści
- Podtrzymywanie od lat tego stanu agonii to wina Marotty i zarządu
- Rugani powinien grać, bo tak
- Fakt, że dziennikarze jawnie nie wyśmiewają Allegriego jako trenera na konferencjach to jedynie kurtuazja z ich strony
Tezy powyżej postawili: zakompleksiony 16-latek z trądzikiem, który w chwili pisania siedział przed monitorem w zapoconych kalesonach; 30-letni magazynier, który miał zły tydzień w robocie; 25-letni pracownik korpo z 2-letnim stażem w Football Managerze
Krótki komentarz ode mnie: jesteście niepodrabialni!
Na zielono zaznaczyłem powyżej tezy, które się sprawdziły.
Na czerwono przewidywania, które potwierdzają wasz <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Dziękuję, dobranoc.
Mógłbyś mi powiedzieć za co mam sznować ludzi, którzy notorycznie obrażają mój klub, występujących w nim piłkarzy i trenera? Możesz wyjaśnić?Nicram_93 pisze:Bukol masz swoje zdanie, szanuję to. Ale Ty też uszanuj zdanie innych, a nie obrażaj wszystkich po kolei i wyzywaj nie wiadomo od kogo.
Ostatnio zmieniony 22 października 2017, 20:00 przez Bukol87, łącznie zmieniany 1 raz.
-
juvemaroko
- Juventino

Ogladalem na Beinsport Spain i Hiszpanski komentator sugerowal ze bylo spalonego przy drugiego gola Udinese. Niestety nie widzialem powtorkach.Poprostu pisze:Push3k pisze:1. Był.juvemaroko pisze:Czy przy drugiego gola Udinesse i czwartego Juve nie bylo spalonego?
2. Nie wiem.
1. Nie, nie było.
2. Przy naszej bramce był.
Przy naszym 4 ego gola moim zdaniem bylo spalonego.
- Push3k
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
1.Poprostu pisze:Push3k pisze:1. Był.juvemaroko pisze:Czy przy drugiego gola Udinesse i czwartego Juve nie bylo spalonego?
2. Nie wiem.
1. Nie, nie było.
Minimalny, ale sędzia w sumie miał prawo się pomylić, nawet ci za kamerami.
2. Masz może jakiś obrazek do tego?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Na Bein też i w sumie żałuje, że nie robiłem screenów, bo obrazek, który mam jest trochę nieprecyzyjny.Pluto pisze:Na Eleven była powtórka z linią spalonego przy golu Udinese, jesli dobrze ją postawili to zdecydowanie był spalony. Arbiter robił co mógł ale jednak kupon nie wszedł.:mad2:
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- annihilator1988
- Juventino

Kto tu notorycznie obraża ten klub? Cytaty proszę, a nie wypociny, którymi tak zręcznie nasz obdarowujeszBukol87 pisze:Mógłbyś mi powiedzieć za co mam sznować ludzi, którzy notorycznie obrażają mój klub, występujących w nim piłkarzy i trenera? Możesz wyjaśnić?
Powtarzam kolejny raz, takie teksty do znajomych 31-letni januszu.Bukol87 pisze:Na zielono zaznaczyłem powyżej tezy, które się sprawdziły.Na czerwono przewidywania, które potwierdzają wasz <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.Dziękuję, dobranoc.
Pierwszy od dawna mecz, gdzie Juventus pokazał charakter. Pisałem przed spotkaniem, że obrona jest słaba, to należy atakować i wrócili do tego. Mam nadzieje, że nie porzucą tego sposobu myślenia po 45 minutach
Edit
Nie ma i nie będzie, skoro pierwszy ktoś wyzywa rozmówcę. Zresztą to tylko imię, w którym nie ma nic obraźliwego. Januszu
Btw, znasz znaczenie słowa "notorycznie". Ja prosiłem o cytaty notorycznego umniejszania, a nie pojedyncze wpisy, powstałe wskutek rozczarowania grą drużyny
Ostatnio zmieniony 22 października 2017, 20:19 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 4 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
-
Kiss
- Juventino

Tak samo jak nie graliśmy z nikim z czolowki(w odróżnieniu od Napoli), no chyba ze ktos zaliczy do niej Lazio.rammstein pisze:Pragnę zauważyć najwięcej bramek w lidze że wszystkich a nie graliśmy jeszcze z żadnym z beniaminkow w odróżnieniu od Napoli na przykład
Zmienilem zdanie na temat Ruganiego, niech on gra z ogorkami w SerieA, bo przynajmniej jest zabawanie i dalo się to ogladac. Od LM jednak jak najdalej, najlepiej na trybunach.
- Bukol87
- Juventino

annihilator1988 pisze:Mógłbyś mi powiedzieć za co mam sznować ludzi, którzy notorycznie obrażają mój klub, występujących w nim piłkarzy i trenera? Możesz wyjaśnić?
Pastuch Khedira i Allegri bez pojęcia o trenowaniu to nie jest obraza?
PS: Rozumiem, że wyzywanie od januszy kartek na tym forum nie ma?
Ostatnio zmieniony 22 października 2017, 20:09 przez Bukol87, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lucas87
- Juventino

- jakku1
- Juventino

Czy ja wiem, czy taki minimalny? Zwroc uwage, w ktorym miejscu jest glowa napastnika Udinese. I ona jest już zdecydownie wystaje poza linię spalonego. Pierwsza lepsza powtórka VAR by to zweryfikowała.Push3k pisze:1.Poprostu pisze:Push3k pisze: 1. Był.
2. Nie wiem.
1. Nie, nie było.
Minimalny, ale sędzia w sumie miał prawo się pomylić, nawet ci za kamerami.
2. Masz może jakiś obrazek do tego?
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Antichrist
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie będę świrował i przyznam, że po bramce na 2:2 morale mi spadły do minimum. Na szczęście pokazaliśmy dzisiaj dlaczego to akurat my jesteśmy najlepszą drużyną we Włoszech. To co dzisiaj zagrał Khedira to poezja po prostu. 😀
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.