Najlepsze drużyny świata zagrają w Krakowie?!
- Lubczyk
- Juventino

Najsłynniejszy menedżer na świecie Pini Zahavi, opiekun między innymi Davida Beckhama i Ronaldinho, chce pomóc w zbudowaniu stadionu w Krakowie – informuje „Fakt”.
Zahavi, który przyleciał do Krakowa razem z piłkarzem Manchesteru United Rio Ferdinandem, spotkał się z prezydentem Krakowa Jackiem Majchrowskim. Spotkanie trwało niespełna godzinę.
„Jeżdżę i zwiedzam kraje, szukając młodych piłkarzy, takich jak Maciej Korzym, który jest już w Chelsea. Przyjechałem tu na zaproszenie mojego przyjaciela Wiesława Wieczorka” – powiedział Zahavi.
„Z prezydentem Krakowa rozmawialiśmy o nowym stadionie. Ja pomógłbym w jego promocji. Jeśli powstanie, zorganizuję wielki turniej piłkarski. Wezmą w nim udział najlepsze drużyny na świecie” – dodał Zahavi w rozmowie z „Faktem”.
Ja myśle że to świetny pomysł.Sam pojade do Krakowa na te mecze. A wy jak Myślicie Dobry pomysł??
naucz sie podawać żródło pod newsem :!: Masz godzine czasu na poprawienie sie, w przeciwnym razie 4. ostrzeżenie..............przykro mi godzina minęła, juz i tak o godzine za duzo, dowidzenia za 5 dni....
kouba
Zahavi, który przyleciał do Krakowa razem z piłkarzem Manchesteru United Rio Ferdinandem, spotkał się z prezydentem Krakowa Jackiem Majchrowskim. Spotkanie trwało niespełna godzinę.
„Jeżdżę i zwiedzam kraje, szukając młodych piłkarzy, takich jak Maciej Korzym, który jest już w Chelsea. Przyjechałem tu na zaproszenie mojego przyjaciela Wiesława Wieczorka” – powiedział Zahavi.
„Z prezydentem Krakowa rozmawialiśmy o nowym stadionie. Ja pomógłbym w jego promocji. Jeśli powstanie, zorganizuję wielki turniej piłkarski. Wezmą w nim udział najlepsze drużyny na świecie” – dodał Zahavi w rozmowie z „Faktem”.
Ja myśle że to świetny pomysł.Sam pojade do Krakowa na te mecze. A wy jak Myślicie Dobry pomysł??
naucz sie podawać żródło pod newsem :!: Masz godzine czasu na poprawienie sie, w przeciwnym razie 4. ostrzeżenie..............przykro mi godzina minęła, juz i tak o godzine za duzo, dowidzenia za 5 dni....
kouba
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
byłoby super, gdyby do Krakowa zawitały jakieś wielkie drużyny, ale jeśeli nawet to się stanie to jest to daleka przyszłość, ponieważ najpierw musiałby powstać ten stadion. Może za 4,5 lat... :?
- x_men_1988
- Juventino

Dobrze że taki człowiek jak Zahavi zaczynaja przyjeżdżać do Polski , to świadczy o tym ze zainteresowanie naszymi piłarzami rośnie . Dobrym przykładem są kraje Afrykańskie w które wkładane są wielkie pieniądze , "tylko" po to zeby odkryc kilka (kilkadziesiat) talentów . Przecież w Polsce też jest wiele talentów tylko tżeba je odpowiednio poprowadzic , ważne też żeby spróbować zatrzymać takich piłkarzy żeby za kilka pokoleń to nie z Polski a do Polski przyjeżdżali najlepsi piłkarze .
PS. kouba jak mógł podać link do żródła skoro napisał że tak piszą w fakcie , moim zdaniem to twój bład ze dales mu ostrzeżenie , a nie jego , bo raczej nie mógł podać żródła , a nawet jeśli by podał np Fakt to i tak to można wywniskować z tego co napisał ... oj , oj :twisted: nieładnie
PS. kouba jak mógł podać link do żródła skoro napisał że tak piszą w fakcie , moim zdaniem to twój bład ze dales mu ostrzeżenie , a nie jego , bo raczej nie mógł podać żródła , a nawet jeśli by podał np Fakt to i tak to można wywniskować z tego co napisał ... oj , oj :twisted: nieładnie
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2004, 23:23 przez x_men_1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- Batigol
- Juventino

Tez bym sie chetnie wybral do Krakowa, tylko beda 2 problemy:
1.cena biletow (napewno beda wygorowane)
2.mozliwy brak miejsc (na mecze Wisly przychodzi komplet, ale przy niskich cenach biletow. Jezeli one podskocza to moze bedzie wiecej miejsca na stadionie).
1.cena biletow (napewno beda wygorowane)
2.mozliwy brak miejsc (na mecze Wisly przychodzi komplet, ale przy niskich cenach biletow. Jezeli one podskocza to moze bedzie wiecej miejsca na stadionie).
- kouba
- Qualità Juventino

wiem, ze pisze w Fakcie, ale przecież tego na pewno nie przepisywał z gazety całegox_men_15 pisze: PS. kouba jak mógł podać link do żródła skoro napisał że tak piszą w fakcie , moim zdaniem to twój bład ze dales mu ostrzeżenie , a nie jego , bo raczej nie mógł podać żródła , a nawet jeśli by podał np Fakt to i tak to można wywniskować z tego co napisał ... oj , oj :twisted: nieładnie
- Shadow_Alex
- Juventino

po 1. Co za koles.............KOUBA pisze:naucz sie podawać żródło pod newsem :!: Masz godzine czasu na poprawienie sie, w przeciwnym razie 4. ostrzeżenie..............przykro mi godzina minęła, juz i tak o godzine za duzo, dowidzenia za 5 dni....
kouba
po 2. Taki temat juz byl!
po 3. Zeby nie dostac warninga to powiem tak ze zapewne to jest sciema...
- SonGopik
- Juventino