Najlepszy wokalista świata
- pajzano
- Juventino
Najlepszy wg mnie jest Bono z U2. Mało kto potrafi utrzymać taką formę przez tyle lat. Bardzo cenię też Freddiego Mercurego i Queen - co piosenka, to hit - oraz Michaela Stipe'a z REM. A Linkin Park - jak dla mnie to wszystkie te ich piosenki brzmią tak samo.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Slim
- Juventino
Jesli chodzi o wokalistow zespolow to oto wielka 3:
1. Fred Durst (Limp Bizkit)
2 James Hetfild (Metallica) - Wielki Respect dla tego goscia!! (mimo ze metal to nie moja dzialka)
3. Dexter Holland (The offspirng)
a jesli chodzi o soliste to bez zadnych watpliwosci wyminie tego jednego
jedynego bliskiego mojemu sercu....
Tupac Amaru Shakur znany jako 2 Pac... Dla mnie on jest swietny dla mnie to BLACK JESUS.... Gdziekolwiek jestes SPOCZYWAJ W POKOJU!!
1. Fred Durst (Limp Bizkit)
2 James Hetfild (Metallica) - Wielki Respect dla tego goscia!! (mimo ze metal to nie moja dzialka)

3. Dexter Holland (The offspirng)
a jesli chodzi o soliste to bez zadnych watpliwosci wyminie tego jednego
jedynego bliskiego mojemu sercu....
Tupac Amaru Shakur znany jako 2 Pac... Dla mnie on jest swietny dla mnie to BLACK JESUS.... Gdziekolwiek jestes SPOCZYWAJ W POKOJU!!
- Bobryt
- Juventino
Jon jest spoko, zwłaszcza fajnie se pleniaSsItCh pisze: . A co do Freda Dursta... to stary on się do tej muzyki nie nadaje... po prostu ten jego krzyk jest odrażający nie wiem jak Max mógł nagrać z nim kawałek Bleed. Fajnie wyszedł, ale byłby o wiele lepszy bez Dursta.

co do freda, on przynajmniej jest uniwersalny: potrafi rapować, wrzeszczeć (mam nadzieję że słyszałeś 3 dollar bill yells) i normalnie śpiewać (ostatni album)
a Bleed nie jest zbyt dobrym przykładem na wokal dursta
btw. jeszcze nikt mnie nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> że LP to komercha

- Sadam
- Juventino
Hehe skonczcie juz z tym Chesterem Bennigtonem
Jego próba wyobycia z siebie GROWL'a jest lekko mówiąć nieudana....i jeżeli uważacie żę ta jego "chrypka" jest super to zapraszam do poznania najlepszych "chrypek" w wykonaniu MAx'a z Soulfly czy Coreya Taylora z Slipknot
Linkin to czysta komercja...

by SADAM
- aSsItCh
- Juventino
nikt Cię nie ma prawa "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" bo LP to komercha jakich mało... nie Qmam ludzi, którzy tego słuchająBobryt pisze:
btw. jeszcze nikt mnie nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> że LP to komercha
Sadam widać że swój chłop z Ciebie

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
a dlaczego nie... gość ma naprawde świetny głos, a że nie jest wielkiej urody to inna sprawa. Jeżeli zacznie tworzyć niezły rok to może nawet zakupie jego płytkeBVB pisze:taa a może KURT NILSEN:D:D co wy na to

- Lypsky
- Juventino
Freddie Mercury byl najlepiej spiewajaca osoba na swiecie.Piekne piosenki piekny glos :!: Teraz lubie sluchac Lionela Richie jego ''Angel'' bardzo mi sie spodobal.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady