Wszystko o Interze
- mateo369
- Juventino
Jestem przekonany, że to albo fake albo trolling. Co prawda kibice interu inteligencją nie grzeszą ale wątpię, aby któryś z nich był na tyle głupi żeby swój klub nazywać dumą Włoch.Wojtek pisze: A tutaj wklejam truskawkę na torcie.
![]()
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Inter1908Mediolan
- Interista
Kibice Interu inteligencją nie grzeszą, a wasz fan zrobił taki oto fanpage? Weźcie się już nie kompromitujcie.
https://www.facebook.com/interMERDOland ... bo&fref=nf
https://www.facebook.com/interMERDOland ... bo&fref=nf
- Wojtek
- Juventino
- panlider
- Juventino
Co by nie gadać, to szacunek Spalettiemu się należy. Z takiego nieudacznika jak Nagatomo zrobił przyzwoitego defensora, D'Ambrosio gra sezon życia, a Skriniar to jeden z lepszych transferów tego lata. Ogólnie dla nas wynik idealny, bo mamy szansę odrobić po 2 pkt do obu drużyn 

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Nigdy nie myślałem, że to napiszę ale inter mi dziś zaimponował. Uważam,że był dziś drużyną lepiej ułożoną i świetnie zagrał w defensywie co ostatnio stało się u nich normą. Nakryli Napoli tak, że tamci byli bezradni i nie zrozumcie mnie źle ale wątpię abyśmy my zachowali dziś czyste konto z Napoli na ich terenie i czy w ogóle zdobylibyśmy punkty przy tej gównianej formie. Poza tym inter całe spotkanie zagrał na najwyższych obrotach, my mamy sił na góra 30 minut.

- koki90
- Juventino
Dzisiaj bardzo dobry mecz pomiędzy Interem a Torino. Jak na pierwszy niedzielny mecz świetne tempo i emocje.
Mam jednak inne pytanie, które mnie dręczy od dłuższego czasu. Ta przyśpiewka kibiców Interu po strzelonym golu: "Inteeer, Inteeer, eeeeee, Inteeer, Inteeer, eeeee!" jest niemal taka sama jak nasza (tylko nasi tofosi śpiewają Juve). Generalnie melodyjność jest dokładnie taka sama. Ktoś ogarnia kto od kogo to zgapił? Wiem, że nie ma to jakiegoś ogromnego znaczenia. Kibice każdej innej drużyny mogą tak sobie śpiewać, ale no nie ukrywam, że jak robią to fani Interu to jakoś mnie to drażni
Mam jednak inne pytanie, które mnie dręczy od dłuższego czasu. Ta przyśpiewka kibiców Interu po strzelonym golu: "Inteeer, Inteeer, eeeeee, Inteeer, Inteeer, eeeee!" jest niemal taka sama jak nasza (tylko nasi tofosi śpiewają Juve). Generalnie melodyjność jest dokładnie taka sama. Ktoś ogarnia kto od kogo to zgapił? Wiem, że nie ma to jakiegoś ogromnego znaczenia. Kibice każdej innej drużyny mogą tak sobie śpiewać, ale no nie ukrywam, że jak robią to fani Interu to jakoś mnie to drażni

- juvemaroko
- Juventino
Torino dobrze zagralo z Interem i nie wiele brakowalo zeby dzis zdobyli komplet punktow na San Siro.
Dziwi mnie jest pozycja w tabelii i ostatnio slaba dyspozycja druzynie z Torino.
Dziwi mnie jest pozycja w tabelii i ostatnio slaba dyspozycja druzynie z Torino.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 58 razy
Świetny mecz naprawdę. Akcja za akcją po jednej i drugiej strony.koki90 pisze:Dzisiaj bardzo dobry mecz pomiędzy Interem a Torino. Jak na pierwszy niedzielny mecz świetne tempo i emocje
Torino miało okazję na 2:0, mogli to wygrać, a tak przy 1:1 była już nerwówka i mogli jeszcze wyjechać z Mediolanu bez żadnego punktu.
Z przebiegu meczu jednak remis chyba najbardziej odpowiedni.
Cieszy kolejna strata punktów przez Inter. W ubiegłym sezonie od spotkania z Torino zaczęli marsz w dół tabeli. Miejmy nadzieję, że tym razem będzie identycznie

- Inter1908Mediolan
- Interista
Łatwe zwycięstwo Interu. Mecz pod kontrolą poza pierwszymi 20 minutami spotkania. Brawa dla drużyny, wyglądamy coraz lepiej i to jest najważniejsze. Wskakujemy na fotel vice lidera ze stratą 2 pkt do Napoli i do tego jeszcze nie przegraliśmy spotkania w tym sezonie. Jest pięknie, szkoda, że ostatnio w ogóle się nie wypowiadacie, bo sezon temu byliście zdecydowanie bardziej aktywni 
Psy szczekają, karawana jedzie dalej

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 58 razy
To co, to już ten moment gdy nadchodzą miszczowie ?Inter1908Mediolan pisze:Łatwe zwycięstwo Interu. Mecz pod kontrolą poza pierwszymi 20 minutami spotkania. Brawa dla drużyny, wyglądamy coraz lepiej i to jest najważniejsze. Wskakujemy na fotel vice lidera ze stratą 2 pkt do Napoli i do tego jeszcze nie przegraliśmy spotkania w tym sezonie. Jest pięknie, szkoda, że ostatnio w ogóle się nie wypowiadacie, bo sezon temu byliście zdecydowanie bardziej aktywni

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Sezon już się zakończył ? Dwa sezony temu było podobnie a jak się skończyło ? inter ma ogarniętego trenera, u nas zaś wszystko szwankuje ale z prognozami wstrzymalbym się choć uważam, że Juve w tym sezonie scudetto nie zdobędzie.

- jarmel
- Juventino
Nie wierzę
nadchodzą mistrzowie. Co roku to samo, poczekaj kolego chociaż tak do stycznia bo przeważnie wtedy zaczyna się w Interze wesoło. Ile jeszcze lat musi nażreć się wstydu kibic Interu żeby nabrać trochę pokory?

#AllegriOut