Serie A 17/18 (8): JUVENTUS F.C 1-2 Lazio
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 207 razy
Kto by nie zagrał to i tak wygramy z Lazio, tego jestem pewien bo Lazio ma patent na porażki w Turynie. Co prawda wygrali w SC z nami ale jedna jaskółka...jestem spokojny o wynik i bardziej obawiałbym się Milanu na wyjeździe z którym w ostatnim czasie idzie nam fatalnie.

- wagner
- Juventino
Powołania z Khedirą i Mandzukiciem: Buffon, Pinsoglio, Szczesny; Chiellini, Benatia, Alex Sandro, Barzagli, Rugani, Lichtsteiner; Khedira, Matuidi, Asamoah, Sturaro, Bentancur; Cuadrado, Higuain, Dybala, Costa, Mandzukic, Bernardeschi
Weźmiemy na nich odwet za puchar nieszczęścia.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- PietroBosman
- Juventino
A zaraz gramy niezwykle ważny mecz ze Sportingiem w CL.wagner pisze:
Mam nadzieję, że z Lazio Juve nie postawi na totalny minimalizm.
Jakoś Lazio mnie nie przeraża. Tutaj może coś Higuain trafić.
- wloski
- Juventino
Spoko, ale Lazio w tej chwili ważniejsze, bo są mocni i na nich trzeba się spiąć, a Sporting to inna sprawa. I tak są moim zdaniem "na klapsa".PietroBosman pisze:A zaraz gramy niezwykle ważny mecz ze Sportingiem w CL.wagner pisze:
Mam nadzieję, że z Lazio Juve nie postawi na totalny minimalizm.
Jakoś Lazio mnie nie przeraża. Tutaj może coś Higuain trafić.
- freddie88
- Juventino
dzis musza byc 3 punkty gramy u siebie ,tym bardziej powinni sie zmotywowac po meczu z Atalanta .Bd dobrze stawiaqm 2-0.I oby Roma ograla napoli byloby pieknie. :mad2:
Myślę, że piosenki Queen są czystym eskapizmem , są jak dobry film.,,Uwielbiam Królową.
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
- albertcamus
- Juventino
Dobry żart, uśmiałem się. Posadzić na ławie naszego najlepszego zawodnika w tak ważnym meczu, który dodatkowo jest wypoczęty po przerwie reprezentacyjnej. Po co w ogóle wrzucacie takie doniesienia?Poprostu pisze:Na FI można wyczytać, że Allegri planuje posadzić dzisiaj na ławie Dybale i zagrać Berna na trequ.
Wyjdziemy najmocniej jak się da.
- notquitemytempo
- Juventino
Nie byłbym tego taki pewien. Na tuttojuve można wyczytać, że w pomocy gra Khedira, Matuidi i Bentancur, a trójkę w ataku utworzą Costa, Higuain oraz... Mandzukic.albertcamus pisze: Wyjdziemy najmocniej jak się da.

- albertcamus
- Juventino
Ta. A Szczęsny zagra za Lichego.
- notquitemytempo
- Juventino
JUVENTUS (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Asamoah; Khedira, Bentancur, Matuidi; Douglas Costa, Higuain, Mandzukicalbertcamus pisze:Ta. A Szczęsny zagra za Lichego.
Coś jeszcze?
- juvemaroko
- Juventino
Dybala wrocil z dalekiej podrozy i pomimo ze nie zagral z swoja reprezentacja to moze nie jest w stanie zagrac przez 90 minut.
Licze na Higuiana ze po ostatnim gole z Atalanta zacznie regularnie je zdobywac.
Licze na Higuiana ze po ostatnim gole z Atalanta zacznie regularnie je zdobywac.
- Wojtek
- Juventino
Ktoś tu pisał, że ciekawe co wymyśli Maxiu żeby nie grać Berną i Costą w pierwszym, to już wiecie, zmieni ustawienie
Dybala 0 min w Argentynie, ale oczywiście musi odpoczywać na Sporting, ciekawe po czym...

Dybala 0 min w Argentynie, ale oczywiście musi odpoczywać na Sporting, ciekawe po czym...
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 207 razy
Dybala powinien być w pierwszym. Dziś mógłby zrobić różnicę a w LM ze Sportingiem będzie bezproduktywny więc w tamtym meczu mógłby usiąść na ławce. Serie A jego, LM nie dla niego.