Najlepszy wokalista świata
- Tomusmc
- Juventino
Ja kocham 50 cent! Koleś jest poprostu najlepszy! Uwielbiam tez Dr. Dre i Ludacrisa! Eminema lubie sluchac i szanuje ze jest pierwszym Białym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! Jako biały Raper wcisnął sie na czarną scene! ale nie lubie go za to ze nienawidzi Polaków i żydów :evil:
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- juveni
- Juventino
Oskar8 pisze:A ja wam powiem że według mnie będą to Frederick Bulsara znanay jako
(Freddie Mercury) posłuże sie tu cytatem dlaczego
" Był w stanie zaspiewać rozpoczynający album Jazz z 1978 roku utwur Mustapha po arabsku" Miał on niesłychany słuch muzyczny bo tylko taka osoba potrafi mówić (spiewać ) bez obcego akcentu w jezyku którego nie zna.
Dodam że Freddi spiewał również po japonsku.
A 2 osoba to Bob Marley - potrafił on modulowac głos jak "chyba" nikt inny.
[/b]
Co racja to racja ale wez pod uwage gdzie sie urodzil (Zanzibar) i pochodzenie (perskie) wiec kultura tamtyc rejonow swiata nie byla mu obca, ale masz racje nie bylo nie ma i nigdy nie bedzie czlowieka, który tak bardzo by kochał to co robił. Dla nie wtajemniczonych powiem Ze ten człowiek tworzył do ostatnich chwil zycia dosłownie i w przenosni[']dla ciebie Freddie
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- Dionizos
- Juventino
Jak ja mam sie tu nie zgodzic 8) ? Dodam jeszcze genialnego Micka Jaggera i Rogera Watersa z PF.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:A więc jeśli chodzi o mnie to bezkonkurencyjnym numerem 1 jest:
1.Axl Rose (Wokalista Guns N'Roses), człowiek ma 3 głosy! :shock:
2.Klaus Meine (Wokalista zespołu-Scorpions)
3. ['] Ś.P Freddi Mercury [']
4.Steven Tyler (Wokalista zespołu Aerosmith)
5.Bryan Adams
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
Dexter Holland Wokalista THE OFFSPRING
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- PiotrekJuveMan
- Juventino
Freedy Mercury Sting John Lennon

I Love Queen and Sting!!!
- Bobryt
- Juventino
szkoda że tak mało sprecyzowany ten tamet. niewiadomo czy chodzi i zachowanie, czy o głos :? ale...
#1 Durst, Fred Durst
jak coś to ten drzący ryja z Limpbizkit
dalej... hmm... napewno Bono, w balladach Bryan Adams, Steven Tyler też jest wypas, z raperów Method Man i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> głos ma DMX.
linkin park...? czujecie....? KOMERCJĄ zalatuje
choć Chester całkiem przyjemnie wrzeszczy :-D
#1 Durst, Fred Durst

dalej... hmm... napewno Bono, w balladach Bryan Adams, Steven Tyler też jest wypas, z raperów Method Man i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> głos ma DMX.
linkin park...? czujecie....? KOMERCJĄ zalatuje

choć Chester całkiem przyjemnie wrzeszczy :-D

- aSsItCh
- Juventino
Najlepszym wokalem jest rzecz dla mnie oczywista Jonathan Davis z KoRna. Pokazał co potrafi między innymi w piosenkach Freak on a Leash albo Twist. Zaraz po nim jest Max Cavalera z Soulfly (wcześniej Sepultura) ten koleś jest nieziemski. Mieć taki głos to chyba jest dar od Boga takiego rzeźnika nie widziałem nigdy. Fajny głos ma też Dez z DevilDriver (wcześniej Coal Chamber) ale to nie to samo co Jonathan i Max. Oni są po prostu rewelacyjni. A co do Freda Dursta... to stary on się do tej muzyki nie nadaje... po prostu ten jego krzyk jest odrażający nie wiem jak Max mógł nagrać z nim kawałek Bleed. Fajnie wyszedł, ale byłby o wiele lepszy bez Dursta.

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...