Sezon 2017/18
- pumex
- Juventino

Oglądałem tylko pierwszą połowę. Sampdoria nieźle cisnęła Milan. Moment, który najbardziej utkwił mi z pierwszych 45 minut to przegrany pojedynek Bonucciego 1 na 1 z Zapatą (chyba około 20-tej minuty). Potwierdza się, że pojedynki 1 na 1 to najsłabsza strona Leo.

- albertcamus
- Juventino

A jest coś takiego jak pojedynki dwa na dwa Panie Adminie? :rotfl: :rotfl: :rotfl:pumex pisze:Oglądałem tylko pierwszą połowę. Sampdoria nieźle cisnęła Milan. Moment, który najbardziej utkwił mi z pierwszych 45 minut to przegrany pojedynek Bonucciego 1 na 1 z Zapatą (chyba około 20-tej minuty). Potwierdza się, że pojedynki 1 na 1 to najsłabsza strona Leo.
Bonny nie istnieje bez kolegów z Juve, a Milan jest cienki jak Kessie
EDIT:
A propos tego, że napisałeś dwukrotnie "pojedynki 1 na 1", czyli wyszedł Ci pleonazm (wyjaśnię, bo pewnie nie znasz tego słowa: tzw. masło maślane).pumex pisze:A to a propos czego? Kolejny, który chciał zabłysnąć, ale nie wyszło?albertcamus pisze:A jest coś takiego jak pojedynki dwa na dwa Panie Adminie? :rotfl: :rotfl: :rotfl:pumex pisze:Oglądałem tylko pierwszą połowę. Sampdoria nieźle cisnęła Milan. Moment, który najbardziej utkwił mi z pierwszych 45 minut to przegrany pojedynek Bonucciego 1 na 1 z Zapatą (chyba około 20-tej minuty). Potwierdza się, że pojedynki 1 na 1 to najsłabsza strona Leo.
Ostatnio zmieniony 24 września 2017, 20:34 przez albertcamus, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino

A to a propos czego? Kolejny, który chciał zabłysnąć, ale nie wyszło?albertcamus pisze:A jest coś takiego jak pojedynki dwa na dwa Panie Adminie? :rotfl: :rotfl: :rotfl:pumex pisze:Oglądałem tylko pierwszą połowę. Sampdoria nieźle cisnęła Milan. Moment, który najbardziej utkwił mi z pierwszych 45 minut to przegrany pojedynek Bonucciego 1 na 1 z Zapatą (chyba około 20-tej minuty). Potwierdza się, że pojedynki 1 na 1 to najsłabsza strona Leo.
Wracając do meczu Milanu, na skrócie zobaczyłem, że w sytuacji bramkowej Bonucci też się nie popisał, mimo że za głównego winowajcę uznawany jest Zapata.

- panlider
- Juventino

Chyba ciężko, żeby wymiatał po tym, jak został na jakiś czas odsunięty od drużynyRICTOR pisze:Dobrze, że Spinazzola wreszcie wraca do gry chociaż dziś to mocno średnio wygląda.
W ogóle Atalanta to frajerzy, karny, do tego kilka dobrych lub bardzo dobrych sytuacji, a na tablicy 0
EDIT:
Jednak się udało
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie oczekiwałem od niego niczego nadzwyczajnego po tej przerwie, ale na wszelki wypadek dodałem, że nie gra niczego nadzwyczajnego żeby nikt nie przybiegł i nie napisał "gówno gra, nie ma się czym podniecać" 
No i Atalanta jednak wyciągnęła ten 1 pkt.
- panlider
- Juventino

Zapobiegliwość godna pochwałyRICTOR pisze:Nie oczekiwałem od niego niczego nadzwyczajnego po tej przerwie, ale na wszelki wypadek dodałem, że nie gra niczego nadzwyczajnego żeby nikt nie przybiegł i nie napisał "gówno gra, nie ma się czym podniecać"
W sumie to Atalanta zasłużyła na ten jeden punkt, może nawet na coś więcej. Fiorentina po strzelonej bramce przestała grać w piłkę. Poza wolnym Ilicicia nie przypominam sobie klarownej sytuacji, ale oglądałem ten mecz jednym okiem, więc coś mi mogło umknąć
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- panlider
- Juventino

Faktycznie, ale jestem zakręcony, to był wolny AtalantyRICTOR pisze:Ilicić teraz gra w Atalancie jakby co
Moim zdaniem też karny dla Fiołków być powinien, ale kolejny już sędzia uznał, że z VARu korzystać nie będzie :confused2:
Był jeszcze ten rajd Babacara, w którym sobie piłkę za mocno wypuścił. Więcej ofensywnych popisów Violi nie odnotowałem
- B@rt
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 27 razy
Moim zdaniem Spinazzola zaprezentował się całkiem przyzwoicie, mając na uwadze fakt, że właściwie dopiero zaczyna sezon. Początek zaliczył niemrawy, bo prawie w ogóle nie brał udziału w grze, ale z każdą minutą jakby się rozkręcał. Szwankowała też momentami współpraca z kolegami (tudzież jej brak). Nie był to jakiś super mecz w jego wykonaniu, ale myślę, że mając na uwadze wszystkie okoliczności można być z niego zadowolonym.
Oby na stałe wrócił do łask Gasperiniego, bo jeżeli ma być dla nas jakąkolwiek opcją na lato, to nie po roku bez gry.
Oby na stałe wrócił do łask Gasperiniego, bo jeżeli ma być dla nas jakąkolwiek opcją na lato, to nie po roku bez gry.