Serie A 17/18 (6): JUVENTUS F.C 4-0 Torino
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W tym tak i ja się ogólnie zgadzam, ale warto pamiętać, że chłopak już udowodnił, że potrafi grać dobrze i to nie przez przypadek bo potwierdził to już -naście razy także nie chcę żeby ktoś wyskoczył z bzdurną tezą, że on zawsze tak grał jak teraz i jest po prostu słaby.
- panlider
- Juventino
Uwierzę, jak zobaczę. Dobrze by było w takim wypadku zobaczyć Bernę na drugim skrzydle, moim zdaniem czas na debiut Włocha w pierwszym składzie.Mehehehe pisze:Dzisiejsze wydanie TS przewiduje Douglasa Costę w miejscu Mandzukicia
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Wojtek
- Juventino
W takim meczu potrzebujemy Mandzukicia, który walczy za dwóch. Mam nadzieję, że Mario jednak zagra, bo jest bardzo ważny dla zespołu.Mehehehe pisze:Dzisiejsze wydanie TS przewiduje Douglasa Costę w miejscu Mandzukicia
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Mandzukicia potrzebujemy na LM bo tam zwycięstwo to jedyna opcja. Dzisiaj niech gra Berna, Costa i Kwadrat z przodu.Wojtek pisze:W takim meczu potrzebujemy Mandzukicia, który walczy za dwóch. Mam nadzieję, że Mario jednak zagra, bo jest bardzo ważny dla zespołu.Mehehehe pisze:Dzisiejsze wydanie TS przewiduje Douglasa Costę w miejscu Mandzukicia
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Miejmy nadzieję,ze dzięki temu nie zagra z Olympiakosem, bo to zdecydowanie najgorszy obrońca w tym sezonie.stf pisze:Troche martwi mnie anonsowanie w skladzie Benatii. Ja bym zagral w srodku Barza-Chiello.
Co do Costy to już czas by coś pograł i pokazał w koszulce Juve.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Allegri powiedział, że chce wypoczętego Barze na LM i dlatego dzisiaj ława.stf pisze:Troche martwi mnie anonsowanie w skladzie Benatii. Ja bym zagral w srodku Barza-Chiello.
E: Najnowsze wieści są takie, że Igła grzeje a w jego miejsce Mandzu. :hellyes:
- annihilator1988
- Juventino
Podwójna radość, bo Berna/Benta/Costa będzie śmigał po lewej
Grubemu przyda się odpoczynek

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- PlanetJuve
- Juventino
Dla tych co jeszcze nie wiedzą
Juventus (4-2-3-1): Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Matuidi, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Douglas Costa; Mandzukic
Juventus (4-2-3-1): Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Matuidi, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Douglas Costa; Mandzukic
- Piotr Juvefan
- Juventino
Nie ma Gonzalo. Brawo Allegri. Podobają mi się jego decyzje.Zrobiłbym podobnie po ostatnim meczu. Jeśli dzisiaj będzie dobry mecz w wykonaniu ofensywy Juventusu to mam nadzieje,że ten skład zostanie na dłużej. W Juventusie nie powinno być świętych krów..jeśli nie masz formy to ławka. Myśle,że wygramy tak z 3-1 dzisiaj. Forza!

- DonPatch
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Obawiam się Mandżura na szpicy, serio. Jest super walczakiem i zostawia całe serducho na boisku, ale jego skuteczność woła o pomstę do nieba. Wolałbym Dybalę na szpicy, a w trójce za nim Cuadrado + nasze nowe nabytki.