Wszystko o SSC Napoli
- deszczowy
 - Juventino

Co tam się odmaradoniło? Pięć minut i trzy gole  :shock:

- Lucas87
 - Juventino

Lazio to ogórki, które przez nasze frajerstwo, wygrali z nami 1 raz na 20, i akurat ten pucharek. Sarri z Napoli nic nie osiągnie, w L.M, bo nie są na to przygotowani mentalnie.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
						- Sila Spokoju
 - Juventino

- Podziekował: 34 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 64 razy

Będzie będzie. Jeśli ktoś inny ma zdobyć mistrza niż my to na pewno będzie to Napoli (nie żadne Mediolany czy Romy).
Czuję, że będziemy walczyli z Napoli do ostatniej kolejki.

Czuję, że będziemy walczyli z Napoli do ostatniej kolejki.

- MRN
 - Juventino

- Podziekował: 14 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 214 razy

Też uważam, że jeżeli ktoś będzie z nami walczył o majstra to Napoli mimo, że będą puchnąć. interek, Milan i Roma muszą bić się o pozostałe - trzecie miejsce na podium i choć sezon długi to jestem przekonany, że tak to będzie wyglądało.

- rammstein
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy

nie ma innej opcji Juve albo Napoli i nie mogę powiedzieć, że mam pewność, że będzie to Juve. Mediolany mnie nie przekonuja, Milan grał póki co z ogórkami i wygrywał po karnych bądź 2:1, a z Lazio dostał ostro w pupę. Inter wydaje się być mocniejszy, ale w takim meczu jak z Bologną nie zasłużyli nawet na remis.
co ciekawe Napoli już po następnej, czyli 6. kolejce będzie miał komplet gier z beniaminkami. My łącznie z następną kolejką z żadnym z nich nie zagraliśmy, a mamy za sobą mecze z drużynami, z którymi potrafiliśmy gubić punkty w poprzednich sezonach.

co ciekawe Napoli już po następnej, czyli 6. kolejce będzie miał komplet gier z beniaminkami. My łącznie z następną kolejką z żadnym z nich nie zagraliśmy, a mamy za sobą mecze z drużynami, z którymi potrafiliśmy gubić punkty w poprzednich sezonach.
- Akha72
 - Laziale

Brak środkowych obrońców. Bastos zszedł po pierwszym kwadransie, de Vrij w przerwie, Wallace wypadł w meczu z Milanem, więc musieliśmy cofnąć na prawego środkowego Bastę (bocznego, który potem zjechał na noszach), a za de Vrija mogliśmy albo wstawić chłopaka z Primavery, albo cofnąć Leivę z pomocy. Inzaghi wybrał to drugie, ale wydaje mi się, że żadne rozwiązanie nie ostałoby się wobec siły ofensywnej Napoli. Później jeszcze z kontuzją zszedł Milinković-Savić.deszczowy pisze:Co tam się odmaradoniło? Pięć minut i trzy gole :shock:
Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem cztery kontuzje po jednej stronie w pojedynczym spotkaniu
- Maly
 - Juventino

- Podziekował: 10 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 31 razy

parafrazując... nadchodzą mistrzowie ;] a szkoda bo 7 tytuł to byłoby coś nie tylko na stale Włoch ale i Europy

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
						magica Juve vinci
A nie mówiłem?