LM 17/18 (gr. D) [1]: FC Barcelona 3-0 JUVENTUS F.C
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Mam tylko 1 obawę przed tym meczem... De Sciglio vs. Dembele&Alba
:
Świetnie, że stawiamy na Bentancura. Młody może się spalić, ale na pewno ma duży potencjał i będziemy mieć z niego pociechę :hellyes:

Świetnie, że stawiamy na Bentancura. Młody może się spalić, ale na pewno ma duży potencjał i będziemy mieć z niego pociechę :hellyes:
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Niestety panowie, będzie wtopa. Potwierdzone info, bo Bukol nigdy się nie my...Bukol87 pisze:Pjanic i Bentancur w pierwszym składzie przy Dybali i Douglasie?
Jeśli tak będzie to znaczy, że Allegri odpuszcza ten mecz.
Nieważne.Bukol87 pisze:Jak Bentancur to na pewno nie Costa tylko Stefano w środku lub na lewej stronie.
Podoba mi się to zestawienie, chociaż mimo wszystko przydałby się Chiellini i choć jeden z pary Sami/Claudio. Szkoda Ruganiego. Na prawą obronę nie ma co poradzić i szkoda zgrzytać zębami. Jak sobie pościelili Marotta z Allegrim, tak mają.
Ostatnio zmieniony 12 września 2017, 20:38 przez jackop, łącznie zmieniany 3 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Gandalf8
- Juventino
De Sciglio i Bentancur rzuceni na głęboką wodę, ciekawe jak sobie poradzą
.
Martwi mnie Benatia zamiast Ruganiego. Lubię Marokańczyka, ale jest w gorszej formie niż Włoch.
Dobrze, że Max nie kombinował z Barzaglim na boku obrony, bo Andrea da nam znacznie więcej na środku tej formacji.
P.S. gramy choinką (4-3-2-1) czy tak jak podaje flashscore 4-2-3-1 z Rodrigo na skrzydle?

Martwi mnie Benatia zamiast Ruganiego. Lubię Marokańczyka, ale jest w gorszej formie niż Włoch.
Dobrze, że Max nie kombinował z Barzaglim na boku obrony, bo Andrea da nam znacznie więcej na środku tej formacji.
P.S. gramy choinką (4-3-2-1) czy tak jak podaje flashscore 4-2-3-1 z Rodrigo na skrzydle?
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Btw. od naszego ostatniego meczu na Camp Nou nie minęło jeszcze 6 miesięcy, a dziś na boisku 6 zmian w podstawowym składzie!
Nie ma Boucciego i D.Alvesa, kontuzjowani są Chiellini, Khedira i Mandzukic, a Cuadrado zawieszony.
Nie ma Boucciego i D.Alvesa, kontuzjowani są Chiellini, Khedira i Mandzukic, a Cuadrado zawieszony.
- gregor_g4
- Juventino
ale o co Ci chodzi, Bukol przecież zna Allegriego. Powiedział, że odpuszczamy mecz to odpuszczamy.jackop pisze:Niestety panowie, będzie wtopa. Potwierdzone info, bo Bukol nigdy się nie my...Bukol87 pisze:Pjanic i Bentancur w pierwszym składzie przy Dybali i Douglasie?
Jeśli tak będzie to znaczy, że Allegri odpuszcza ten mecz.Nieważne.Bukol87 pisze:Jak Bentancur to na pewno nie Costa tylko Stefano w środku lub na lewej stronie.
- Kamex22
- Juventino
Ahoj wie. Na oficjalnej stronie w zakładce relacji z meczu są dwie grafiki. Na jednej napisane 4-3-3, a na drugiej piłkarze ustawieni w 4-2-3-1. Ale pamiętajmy, to tylko cyferki na papierze.Gandalf8 pisze:P.S. gramy choinką (4-3-2-1) czy tak jak podaje flashscore 4-2-3-1 z Rodrigo na skrzydle?
- gucio_juve
- Juventino
Ciekawy skład. Szykuje się dobry mecz. Myślałem, że De Sciglio jeszcze fizycznie nie wygląda dobrze, ale widocznie Allegri uznał, że da radę. Co więcej, wydaje mi się, że nie będzie on naszym największym problemem. Trochę boję się o duet BB w środku. Bramkowy remis będzie okej 

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bardzo dobry dzisiaj Pjanic, duzo odbiorów, szkoda że nie dopilnował Mezziego przy bramce. De Sciglio do momentu kontuzji bardzo fajnie ogarniał prawą stronę, ale szklanka to on jest.
Szkoda straconej bramki bo nasza gra wyglądała całkiem fajnie, kurde liczę że coś dzisiaj strzelimy. Szkoda by było to przegrać.
Szkoda straconej bramki bo nasza gra wyglądała całkiem fajnie, kurde liczę że coś dzisiaj strzelimy. Szkoda by było to przegrać.