Premier League
- Szczęsny
- Juventino
Transfer Sancheza oficjalnie upadł, Manchester City zaoferowało 55+5 mln, co było do przyjęcia przez Arsenal, ale Thomas Lemar odrzucił ofertę przejścia do Arsenalu, Draxler również preferował pozostanie w swoim obecnym klubie. Możliwe jedynie finalizacje wypożyczenia Lucasa Pereza do Deportivo(chociaż osobiście wolę żeby został i grał na prawym skrzydle w pierwszym składzie) i transfer Joela do Betisu. Wizyta Wengera w Paryżu miała związek z Rabiotem, też się porę obudził wiedząc, że potrafiący B2B był potrzebny już od zeszłego sezonu. :czas:
- panlider
- Juventino
Wenger to jest od kilku lat kompletne nieporozumienie. Zastanawia mnie, co on jeszcze musi spartaczyć, żeby władze klubu w końcu mu podziękowały. Za rok za darmo odejdzie Sanchez z Oezilem, będzie zabawa.Szczęsny pisze:Transfer Sancheza oficjalnie upadł, Manchester City zaoferowało 55+5 mln, co było do przyjęcia przez Arsenal, ale Thomas Lemar odrzucił ofertę przejścia do Arsenalu, Draxler również preferował pozostanie w swoim obecnym klubie. Możliwe jedynie finalizacje wypożyczenia Lucasa Pereza do Deportivo(chociaż osobiście wolę żeby został i grał na prawym skrzydle w pierwszym składzie) i transfer Joela do Betisu. Wizyta Wengera w Paryżu miała związek z Rabiotem, też się porę obudził wiedząc, że potrafiący B2B był potrzebny już od zeszłego sezonu. :czas:
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Swoją drogą jeśli te doniesienia są prawdziwe to aż trudno uwierzyć jak nieprofesjonalnie potrafią zachowywać się ludzie obracający takimi pieniędzmi. Nagle ostatniego dnia jedni stwierdzili, że w końcu złożą ofertę, drudzy jednak dojrzeli do tego żeby zarobić na piłkarzu aż te krótką chwilę radości zmącił fakt, że jest już po zawodach. :rotfl:
Brzmi kuriozalnie ale co roku ostatniego dnia mercato odchodzą takie numery, że można przyjąć taki scenariusz za prawdziwy.
Brzmi kuriozalnie ale co roku ostatniego dnia mercato odchodzą takie numery, że można przyjąć taki scenariusz za prawdziwy.
calma calma
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Boski Antonio ma za to niezły ból dupska zapewne. Alexa Sandro nie dostał, Leicester nie zgodziło się puścić Drinkwatera, Oxlade-Chamberlain mu odmówił, Llorente w ostatnich godzinach okienka podebrał mu Tottenham a Ross Barkley w trakcie testów medycznych rozmyślił się z transferu i wrócił do Evertonu. Jest za to Zappacosta za 28 mln. plus bonusy

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
dostałMRN pisze:Nawet Drinkwatera Antoś nie dostał ?
Anglicy jak zwykle odpłynęli chociaż bywało już dużo lepiej
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
Nie do końca rozumiem, co się stało w niebieskiej części Londynu, moim zdaniem fatalne okno transferowe. Mnóstwo grubo przepłaconych transferów, strata Maticia, ławka na miarę WBA, a nie mistrza Anglii. Jestem zdziwiony, że Conte się stamtąd nie zawinął, tak jak uciekł z Turynu. W LM pewnie z grupy wyjdą, ale raczej nic więcej.
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
no rzeczywiście dziwne bo kasę niby powinni mieć, zarabiają dużo kapuchy na zawodnikach których nawet człowiek nie zna a do tego sprzedali Matica więc FFP na pewno im dobrze wychodziło... po tym jak kibic CFC pisał tu, że kupią kogo tylko zechcą to okno wygląda wręcz śmiesznie,
po części rozumiem, że nie chcieli się płukać na przeciętnych grajków i celowali w graczy pokroju Lukaku czy Sandro ale jednak jakoś średnio to wszystko wyszło na papierze, w ogóle zdziwiony jestem że chcieli Sandro a nie kogoś na prawą bo Alosno wydaje się lepszy niż Moses...
a co do Barkleya to ładnie zrobił Everton ;] chcieli wycisnąć z niego maxa więc odrzucili ofertę Tottenhamu i Ross wymyślił, że poczeka rok... coś czego nie wymyślili Keita czy Schick ale najwyraźniej nasze oferty wcale nie były takie super
po części rozumiem, że nie chcieli się płukać na przeciętnych grajków i celowali w graczy pokroju Lukaku czy Sandro ale jednak jakoś średnio to wszystko wyszło na papierze, w ogóle zdziwiony jestem że chcieli Sandro a nie kogoś na prawą bo Alosno wydaje się lepszy niż Moses...
a co do Barkleya to ładnie zrobił Everton ;] chcieli wycisnąć z niego maxa więc odrzucili ofertę Tottenhamu i Ross wymyślił, że poczeka rok... coś czego nie wymyślili Keita czy Schick ale najwyraźniej nasze oferty wcale nie były takie super
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ale i tak ostatecznie się spłukali na przeciętnych grajków. Drinkwater czy Zappacosta to nie są żadne fenomeny przecież. Do tego nikt wybitny do nich nie trafił bo Bakayoko i Rudiger to jedynie dobrzy piłkarze a Morata jak może stać się wybitny tak równie dobrze może nie wypalić. Jak dla mnie nie tego się Antek spodziewał jak gadał o restauracjach. Widać nawet mając kasę czasem ciężko się najeść.
- Maly
- Juventino
z drugiej strony nie odszedł nikt na kogo Conte by się nie zgodził, udało się zatrzymać Hazarda etc, to też plus jeśli Conte porównywałby Juve i Chelsea
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
Chyba jedyny, kadra Chelsea w porównaniu z naszą, to jak Rover do FerarriMaly pisze:z drugiej strony nie odszedł nikt na kogo Conte by się nie zgodził, udało się zatrzymać Hazarda etc, to też plus jeśli Conte porównywałby Juve i Chelsea

A Angole budżet mają zapewne znacznie większy.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
To się Liverpool posypał po czerwonej dla Mane. Siła ognia City robi wrażenie. Egzekucja i Sane show w końcówce.
Ederson pojawił się w pobliżu tunelu w końcówce. Całe szczęście, bo atak wyprostowaną nogą na twarz wyglądał niesamowicie groźnie.
Ederson pojawił się w pobliżu tunelu w końcówce. Całe szczęście, bo atak wyprostowaną nogą na twarz wyglądał niesamowicie groźnie.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!