Serie A 17/18 (2): Genoa 2-4 JUVENTUS F.C
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Mecz 2 kolejki Serie A 17/18:
Genoa - JUVENTUS F.C
Czas:
26.08.2017 (sobota), godzina 18:00
Miejsce:
Genua, Liguria, Włochy - Stadio Luigi Ferraris (36 400)
O przeciwniku:
Ligowa forma u siebie:
Zwycięstw: -
Remisów: -
Przegranych: -
Ligowa forma na wyjeździe:
Zwycięstw: 0
Remisów: 1
Przegranych: 0
Ostatnie mecze:

Genoa 1-1 (Dog. 2-1) Cesena - (Puchar Włoch)
Sassuolo 0-0 Genoa (Serie A)
Najlepszy strzelec:
Giovani Simeone (obecnie Fiorentina), Diego Laxalt - (1 gol w Pucharze Włoch)
Najlepszy asystent:
-
Zawieszeni: Izzo
Zagrożeni zawieszeniem: -
Kontuzjowani: Pellegri, Lapadula, Spolli, Rodriguez
Aktualna sytuacja w tabeli SerieA:

JUVENTUS:
Ligowa forma u siebie:
Zwycięstw: 1
Remisów: 0
Przegranych: 0
Ligowa forma na wyjeździe:
Zwycięstw: -
Remisów: -
Przegranych: -
Ostatnie mecze:

JUVENTUS F.C 2-3 Lazio (Superpuchar Włoch)
Juventus 3-0 Cagliari - (Serie A)
Najlepszy strzelec:
Paulo Dybala: 3 gole - (2 gole w SPW i 1 w Serie A)

Najlepszy asystent:
Lichsteiner, Pjanić i Alex Sandro (1 asysta w Serie A)
Zawieszeni: -
Zagrożeni zawieszeniem: -
Kontuzjowani: Pjaca
HISTORIA SPOTKAŃ Z GENOĄ
Przewidywane składy

Aktualizacja: 23.08.2017
mecz w Internecie:
Kilknij, żeby dowiedzieć się więcej o transmisjach przez internet! (szczegóły, linki do spotkań, porady)
mecz na żywo w TV:
Eleven EXTRA
Kibice w wielu miastach Polski spotykają się by razem oglądać ten mecz.
Dlatego zrób to i Ty, kliknij aby zajrzeć na forum, do pokoju KIBICE

- kawek
- Juventino
Zagrał dwa mecze in już tak gada?Sorek21 pisze:Max powiedział,że nie może grać ciągle jedną jedenastką wiec czekam na Berne i Coste.
Mecze na Marassi zawsze sa ciężkie niezależnie w jakiej formie są drużyny grające na tym stadionie spinaja się na nas a do tego to klaustrofobiczne boisko

FJ!
- panlider
- Juventino
Trzeba się zrewanżować za ten pogrom, który nam urządzili w zeszłym sezonie. Zastanawiam się też, jak obstawić ten mecz, bo sądzę, że Genoa może nam coś strzelić 

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- panlider
- Juventino
A Rugani to się już zmęczył grą w pierwszym składzie? Mam nadzieję, że Daniele wystąpi od pierwszej minuty...
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- jakku1
- Juventino
Ostatnie przewidywania sa takie, ze zagramy dokladnie takim samym skladem jak w pierwszym spotkaniu ligowym, z wyjatkiem Marchisio, ktorego zastapi Khedira.
Juventus (4-2-3-1): Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini; Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.
Juventus (4-2-3-1): Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini; Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- panlider
- Juventino
To jeszcze gorzej... ile jeszcze będziemy musieli oglądać tą łamagę Cuadrado? Costa w ostatnim spotkaniu przez kilkanaście minut zrobił 10 razy tyle co Kolumbijczyk :doh:jakku1 pisze:Ostatnie przewidywania sa takie, ze zagramy dokladnie takim samym skladem jak w pierwszym spotkaniu ligowym, z wyjatkiem Marchisio, ktorego zastapi Khedira.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Jeszcze Was to dziwi? Zdziwię się jeżeli będzie inaczej.panlider pisze:To jeszcze gorzej... ile jeszcze będziemy musieli oglądać tą łamagę Cuadrado? Costa w ostatnim spotkaniu przez kilkanaście minut zrobił 10 razy tyle co Kolumbijczyk :doh:jakku1 pisze:Ostatnie przewidywania sa takie, ze zagramy dokladnie takim samym skladem jak w pierwszym spotkaniu ligowym, z wyjatkiem Marchisio, ktorego zastapi Khedira.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- panlider
- Juventino
Mnie to nie dziwi, po prostu w niektórych przypadkach kompletnie tego nie rozumiem. W przypadku Dybali to powolne wprowadzanie do składu zdało egzamin, ale już sadzania na ławce takiego Higuaina kompletnie nie ogarniałem. Do tego sadzanie na ławce Costy czy Matuidiego w sytuacji, w której Khedira z Cuadrado kopią się po czole to jest po prostu sabotaż. Sądziłem, że jest może jakaś mała zmiana w tym temacie, skoro Francuz praktycznie z marszu pojawił się na boisku w meczu z Cagilari, ale po zapowiedziach widzę, że dalej nic :mad2:Nicram_93 pisze:Jeszcze Was to dziwi? Zdziwię się jeżeli będzie inaczej.panlider pisze:To jeszcze gorzej... ile jeszcze będziemy musieli oglądać tą łamagę Cuadrado? Costa w ostatnim spotkaniu przez kilkanaście minut zrobił 10 razy tyle co Kolumbijczyk :doh:jakku1 pisze:Ostatnie przewidywania sa takie, ze zagramy dokladnie takim samym skladem jak w pierwszym spotkaniu ligowym, z wyjatkiem Marchisio, ktorego zastapi Khedira.
Juventus (4-2-3-1): Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini; Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.Przecież to nasze słynne, wolne wprowadzanie nowych zawodników do składu, może za jakieś dwa miesiące dopiero sytuacja trochę się zmieni, ale na razie nowi niech grzecznie siedzą na ławce
. Musimy na razie cieszyć nasze oko grą np. Samim czy Juanem, mimo że ich gra ostatnio po prostu kłuje w oczy, bo daleko im do dobrej formy.
- Sorek21
- Juventino
Czemu Berna,który trenuje z drużyną od tygodni jest traktowany jakby przyszedł z innej ligi , nie znał języka i dopiero się uczył Serie A ? A taki Matuidi w piątek przyleciał a w sobotę już grał.To tylko pokazuje że włoska myśl szkoleniowa zawsze wyżej stawia graczy defensywnych nad tych bardziej kreatywnych.
- Kiss
- Juventino
Trzeba dzwonic do Valverde, żeby bral przykład z Maxa i wprowadzal Dembele do składu tak do stycznia 2018.
Nie no bez jaj ale jak Allegri w wywiadach używa okreslen o jakims nowym zawodniku typu "pracuje, robi postępy" to jak mam to rozumieć? Kupujemy gościa za 40 baniek co w sumie grac w pilke nie umie ale go nauczymy?
Mam dość Cuadrado, przelewa mi się jak go widze na boisku, a niech jeszcze raz na 100 cos mu wyjdzie to dopiero rozpeta się akcja pod tytulem: "Cuadrado musi zostać".
Nie no bez jaj ale jak Allegri w wywiadach używa okreslen o jakims nowym zawodniku typu "pracuje, robi postępy" to jak mam to rozumieć? Kupujemy gościa za 40 baniek co w sumie grac w pilke nie umie ale go nauczymy?
Mam dość Cuadrado, przelewa mi się jak go widze na boisku, a niech jeszcze raz na 100 cos mu wyjdzie to dopiero rozpeta się akcja pod tytulem: "Cuadrado musi zostać".