Inter - Juventus 3:2
- Dionizos
- Juventino
Jak juz wszyscy zauwazyli, to mecz tylko o honor(
). Musimy wygrac. Trzeba pokazac, że wielki Juventus Turyn jeszcze cos znaczy! Mam nadzieje, że Lippi da zagrac Chiumento, mlody moze cos pokaze. Licze tez na dobra postawe Miccoliego i Maresci. Obecnosc Zambro napewno bedzie niesamowicie wazna.

- darel
- Juventino
Przed tym meczem wkoncu troche dobrych wiadomosci - wróciło kilku podstawowych zawodników, i od razu po 1 meczu widać, że sa w dobrej formie. Tak więc mysle, że nie bedzie źle. Co prawda Inter też wraca do formy. Gdyby to spotkanie odbywało sie 2,3 tygodnie temu, to o wynik byłbym spokojny. A teraz może być różnie.
Obstawiam jednak 2:1 dla Juventusu. FORZA JUVE :!: :-D :!:
:!: :-D
Obstawiam jednak 2:1 dla Juventusu. FORZA JUVE :!: :-D :!:

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
A więc nadszedł już czas na rewanż.Zobaczymy jak naprawde gra naszzespół po powrocie piłkarzy.Aby to stwierdzić potrzebny jest trudny przeciwnik.Inter nadaje sie na sprawdzenie naszej formy, ale nieraz przecież moze zawalić mecz, bo przecież ten sezon nie jest najlepszy dla Interu, no mozę ten awans do 1/4 pucharu UEFA to jakaś zaliczka, lecz niewielka.No cóż jeżeli miałbym stawiać wynik to postawie na 2-2 lub 1-2 dla Juve.
- Johnny777
- Juventino
No cóż..mecz nas czeka ciężki ale i bardzo ciekawy - przynajmniej taki się zapowiada. Juve w końcu po zwycięstwie, a Inter ostatnio na fali..więc może być bardzo różnie.
Ale jestem dobrej myśli i po dobrym meczu będzie 2:1 dla Juventusu :twisted:
Ale jestem dobrej myśli i po dobrym meczu będzie 2:1 dla Juventusu :twisted:
- Bart
- Interista
Ten mecz moze być bardzo ważnym punktem zwrotnym dla Interu w kontekście walki o 4 miejsce w Serie A i boju z Marsylią w ćwierćfinale Pucharu UEFA. Dlatego warto byłoby to wygrać, a Inter w tym sezonie radzi sobie z Juventusem całkiem całkiem. Myślę, ze po raz kolejny w tym sezonie sporo krwii napsują obrońcom Juve Adriano i Cruz. Typuję 2-1 dla Interu. Chociażby dlatego, że gramy u siebie.
inter Jest Bebe
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
JA ZATYPUJE BARDZO OPTYMISTYCZNIE 0-2 DLA JUVE
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ja optymistycznie postawie na 1-2
mam nadzieje że Treze sie pzebudzi na dobre a nie tylko na jeden ostatni mecz :? myśle że bramki zdobędą :
Maresca i Nedved lub Maresca i Camor

Maresca i Nedved lub Maresca i Camor
Dawniej Virus[Mauro].
- kamlop4
- Juventino
no widze ze sami optymisci ale panowe juve jest pod forma a inter na wlasnym terenie nie odda punktów bedzie 3:1 dla interu albo 2:2, chociasz chcialbym odwrotnego wyniku :?
SkręcamSkrętaŁapięBuchaByOsiągnąćSpokójDucha
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Gramy u siebie i wrócili do nas kontuzjowani gracze musimy wygrać.

I Love Queen and Sting!!!
- Del Łukasz
- Juventino