KOSZULKI JUVE POLAND --- cz.1.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Ten projekt mi się podoba tylko kolor koszulki bym zmieniła na czarny
Jeśli cena nie przekroczy 30 zeta to jestem za
Wiecie ile kosztuje przesyłka?
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- FOJM
- Juventino
Alexa Del Piero pisze:
Ten projekt mi się podoba tylko kolor koszulki bym zmieniła na czarny
Jeśli cena nie przekroczy 30 zeta to jestem za
Wiecie ile kosztuje przesyłka?
mnie też sie ten chyba najbardziej podoba... pzdr.
- Johnny777
- Juventino
Mi się tam każdy projekt jakoś tam podoba, ale faktycznie ten ostatni chyba najlepszy - tylko koniecznie zmienić kolor na czarny!!
Choć jednak optowałbym za pustymi plecami żeby można dorobić numer i ksywkę z forum.
A projekt nr 1 na stronie z projektami Fojma zrobiłbym na koszulkach polo i tu koniecznie bez napisu na plecach - za to koniecznie haftowane logo
Choć jednak optowałbym za pustymi plecami żeby można dorobić numer i ksywkę z forum.
A projekt nr 1 na stronie z projektami Fojma zrobiłbym na koszulkach polo i tu koniecznie bez napisu na plecach - za to koniecznie haftowane logo

- darel
- Juventino
Bardzo podobaja mi sie te projekty i powiem, że sam nie wiem, jakie tło jest lepsze - czarne, czy niebieskie. Narazie jednka nie mówie, na 100%, że biore. Zobaczymy, jak wyjde z kasą, bo na razie u mnie krucho.
Bede obserwował rozwój tematu, i jesli bede miał kase to sie zgłosze.
Tak więc na razie czekam.
PS: Szkoda, że nie wypali z ksywkami na koszulkach, bo wygladałoby to ekstra.
Bede obserwował rozwój tematu, i jesli bede miał kase to sie zgłosze.
Tak więc na razie czekam.
PS: Szkoda, że nie wypali z ksywkami na koszulkach, bo wygladałoby to ekstra.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- FOJM
- Juventino
3 poprawione koszulki i jedna nowa na www.netobrazki.republika.pl zapraszam...
wszystkie projekty kilka postów wcześniej...
wszystkie projekty kilka postów wcześniej...
- Wojtom
- Juventino
1. koszulka musi być czarna , logo JuvePoland wyszywane ( rozmiar to taki jakiś słuszny 8) ) , plecy zdecydowanie albo numer i nick albo czyste !!
2. a koszulka bedzie " w serek" czy zwykła ??
3. ile bedzie kosztowała ??
4. mysle ze trzeba zrobić tak jak z szalami !! ankiete niech każdy głosuje na jaki chce projekt !! kto robi niech zrobi ostateczne projekty i powinniśmy głosować !! oczywiście ci co chcą kupić !! 8)
4. mysle ze trzeba zrobić tak jak z szalami !! ankiete niech każdy głosuje na jaki chce projekt !! kto robi niech zrobi ostateczne projekty i powinniśmy głosować !! oczywiście ci co chcą kupić !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- FOJM
- Juventino
no własnie niestety niewiele osób sie wypowiada i podchodzi poważnie chyba... no ale trudno... koszulka jak sie ładnie dobierzemy to nie powinna przekroczyć 40 zł, kołnieżyk zwykłe, NIE w serek, bo to koszulka zwykła a nie piłkarska. załoze nowy temat z ankietą to sie przynajmniej dowiemy co sie podoba komu. daje czas do jutra (po południu) na wsadzenie swoich projektów tym temacie a później jedziemy z ankietą...wojtom11 pisze:1. koszulka musi być czarna , logo JuvePoland wyszywane ( rozmiar to taki jakiś słuszny 8) ) , plecy zdecydowanie albo numer i nick albo czyste !!
p.s.
teraz zrobie taki projekt jaki Wojtom opisał zebyście mieli co chcecie...
pzdr.

Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2004, 15:26 przez FOJM, łącznie zmieniany 2 razy.
- FOJM
- Juventino
swiergot pisze:FOJM, po pierwsze to żadnego nowego tematu. Ankieta ma się pojawić tutaj. Po drugie to zlituj się i konwertuj te swoje BMP do jakiegoś JPEG-a bo to się wieki ściąga!
co do ankiety to w takim razie Wy - Administratorzy i Moderatorzy musicie ją zrobić bo u mnie się nie da w tym temacie... a co do .bmp to niestety ale chwilowo nie dysponuje oprogramowaniem...

ankieta usunięta. Teraz wprowadz nową albo wyślij mi na pw jakie ma być pytanie i odpowiedzi to to zrobie
kouba
- FOJM
- Juventino
jest juz na www.netobrazki.republika.pl ta wersja koszulki, którą życzyli sobie Johnny777 i Wojtom11 (jako "FOJM 8"). miłego oglądania...
- Alexa Del Piero
- Juventino
Jak dla mnie to numer 8 jest fajny ale czy można napis pod logo zmienić na biały ewentualnie jeden wyraz na biało a drugi na czerwono?FOJM pisze:jest juz na www.netobrazki.republika.pl ta wersja koszulki, którą życzyli sobie Johnny777 i Wojtom11 (jako "FOJM 8"). miłego oglądania...
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Johnny777
- Juventino
Wiesz...chętnie obejżę.. ale nie otwiera mi się ten projekt "Fojm8"... :? Niestety tylko te 6 pierwszych, więc nijak nie mogę ocenićFOJM pisze:jest juz na www.netobrazki.republika.pl ta wersja koszulki, którą życzyli sobie Johnny777 i Wojtom11 (jako "FOJM 8"). miłego oglądania...