reprezentacja:)
- Edgar Davids
- Juventino
ciekawi mnie jakiej reprezentacji ( oprócz naszej polsko-nigeryjskiej of korz
) kibicujecie ?? bo ja wiernie Holandii
dla mnie ta reprezentacja jest najlepsza
ma naprawdę świetnych piłkarzy
Forza Holandia
a Zidane nie zagra w środę
w sumie to trochę kontrowersyjne, bo nasz dearest Trezeguet gra we Francji..hmmmm :twisted:

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- nookie
- Juventino
Wloska oczywiscie..tak jak wiekszosc tutaj zapewne
Francja i Czechy...te 3 chyba najbardziej lubie spoza naszego kraju...nie lubie natomiast Angielskiej i niemieckiej...a korei tej z MŚ to wręcz nienawidze :evil:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Ja kibicuje tylko squadra azzuri.
Może to dziwne ale jakoś nie interesuje mnie reprezentacja Polski. Lubie też patrzeć na mecze reprezentacji Brazylii i Argentyny. Nie cierpie natomiast angoli, szwabów, koreańczyków i ... francuzów (z dwoma cudownymi wyjątkami-ciekawe czy zgadniecie o kogo chodzi
)
Może to dziwne ale jakoś nie interesuje mnie reprezentacja Polski. Lubie też patrzeć na mecze reprezentacji Brazylii i Argentyny. Nie cierpie natomiast angoli, szwabów, koreańczyków i ... francuzów (z dwoma cudownymi wyjątkami-ciekawe czy zgadniecie o kogo chodzi

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Desperado---ALEX
- Juventino
No ja po Polsce kibicuje oczywiscie Włochom szczegolnie bede trzymał kciuki na mistrzostwach Europy we Portugali
a poza Polska i Włochami lubie takze Czechy, Holandie a bardzo nie lubie Niemiec :twisted:
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
Włochy,Czechy,Turcja Łotwa i tyle aha i USA of cors
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Orócz reprezentacji Polski kibicuje również Włochom. Z wiadomych przyczyn. W reprezentacji Włoch gra sporo piłkarzy Juventusu i sam Juventus jak nie wszyscy wiedzą
jest właśnie z tego kraju 8)

- Johnny777
- Juventino
Juventus jest z WłoooooochUlTrAs pisze:Orócz reprezentacji Polski kibicuje również Włochom. Z wiadomych przyczyn. W reprezentacji Włoch gra sporo piłkarzy Juventusu i sam Juventus jak nie wszyscy wiedzą![]()
jest właśnie z tego kraju 8)

Heh...a tak na poważnie to poza naszymi kopaczami którzy za często emocji na Mistrzostwach nie dostarczają to oczywista tylko Azzurrim kibicuję

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Nie moge powiedziec, ze jakos mocno dopinguje Hiszpanie, ale na Euro 2004 bede na ich meczach z kolegami...
Oprocz Hiszpani Szkoci
Oprocz Hiszpani Szkoci