16 kolejka

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2004, 22:35

Sylwia pisze:Zuraw też nie jest samolubem- jakbyś ogądal mecz reprezentacji z Wyspami Owczymi to widziałbyś, że wszystkie bramki Kryszalowicza to zasluga ideanych podan Żurawia, który jak widzi lepiej ustawionego kolege to podaje mu pilke.
No coz uwazam Zurawia za najlepszego obecnie polskiego napastnika, ale z tym podawaniem lepiej ustawionym kolegom niestety nie zawsze tak jest. W dzisiejszym meczu odnioslem wrazenie jakby Zuraw nie bardzo mial ochote do wspolnej gry z Uche, zgoda podal mu i Uche strzelil nawet bramke ale to byl spalony i bramka nie uznana. Byla natomiast sytuacja chyba przy stanie 3:0 kiedy mogl odegrac w bok do stojacego 2 metry dalej Uche ktory w tym momencie mial by tylko bramke przed soba. Mam nadzieje ze to tylko chwilowe.

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2004, 22:38

Sylwio z tym tysiącem meczy to była przensnia , chodzilo mi o to że na tyle wystepów powinien wiecej pyknać .
Jeśli by potraktować Reprezentacje jako swego raodzaju klub , to mozna powiedzieć że Żurawski nie u mnie się odnaleść w innym klubie niż Wisła ( w innej drużynie ) , on dobrze gra w Wiśle ale w Reprezentacji zawodzi , to samo było z Henrym grał źle w Juve ( no może nie źłe tylko nie wystarczająco na 11) a w Arsenalu stał się gwiazdą , dlaczego w Juve tak nie grał , wszystko zależy od taktyki , zgrania i kilku innych czynników i widać w Juve mu coś nie lużało . Podobnie jest z Żurawskim , to on zawodził w Repezentacji , dlaczego jako najlepszy napstnik wogóle nie strzelał .
A w reprezentacji mówisz że ma 5 , ale z kim strzeił te bramki i w ilu meczach , oraz czy przypadkiem nie były to mecze towarzyskie . Ja nie mówię ze Żurawski jest zły , ale za Janasa ( przy jego taktyce) wydaje mi się zę w reprezentacji nic nie zdziała , bo poprostu ma z czymś problem .
A tak wogóle czy sądzisz że skoro dla ciebie jest on najlepszym Polskim napstnikiem to 5 bramek w reprezentacji to dużo ?

ODPOWIEDZ