Alvaro Morata
- Makiavel
- Juventino
Skoro drugi najlepszy strzelec w zespole i drugi bądź trzeci gracz w klasyfikacji kanadyjskiej nie ma dużego wpływu na tytuł swojego klubu to kto go ma?
Fakty są proste: 1. sezon w Juve finał LM to jego zasługa. PW też choć nie mógł zagrać w finale. 2. sezon w Juve PW jego zasługa i poza nim długo długo nikogo. Mistrzostwo Hiszpanii - ogromny wpływ z 15 bramkami i 5 asystami.
Reszta to wasze opinie, które nie mają znaczenia.
Fakty są proste: 1. sezon w Juve finał LM to jego zasługa. PW też choć nie mógł zagrać w finale. 2. sezon w Juve PW jego zasługa i poza nim długo długo nikogo. Mistrzostwo Hiszpanii - ogromny wpływ z 15 bramkami i 5 asystami.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- ManInBlack87
- Juventino
Fakty są takie, że jesteś deklem, w swoich racjach samotny jak ksiądz w walentynki.
- Don Mateo bis
- Juventino
Dokładnie, pisałem o tym na zakończenie sezonu:panlider pisze:Umarłem. Bardzo się przyczynił do mistrzostwa Hiszpanii? :rotfl:
Aż sprawdziłem statystyki, jego bramki i asysty miały znaczenie aż w 7 z 38 meczy! I to z takimi potęgami jak Gijon czy Leganes
Lista piłkarzy, którzy w ciągu trzech lat strzelili 30 i więcej goli, nie licząc rzutów karnych. Znajdź Alvaro.Don Mateo bis pisze:W tym sezonie pierwszy raz przekroczył dwucyfrową granicę strzelonych goli w lidze. Jego ostatnie osiem trafień (Deportivo, Granada, Leganes, Gijon) było z zespołami, które w tabeli okupowały 16 i niższe miejsce w tabeli. W ćwierćfinale z Bayernem i półfinale z Atletico nie powąchał murawy. W finale symboliczny występ.

https://pbs-0.twimg.com/media/DDrWzRgXg ... format=jpg
Forza Juve!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie jest samotny tylko ma ze sobą zarządców m.in. Man Utd, Chelsea, Juventusu i Realu a ty masz ze sobą forumowych kolegów w krucjacie przeciwko Makiavelowi
czujesz tą subtelną różnicę? 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Gandalf8
- Juventino
Do zasług Moraty trzeba jeszcze dodać mecz z Sewilla w którym ustrzelił 4 gołębie i 2 kaczki
. Oraz, że dzięki niemu graliśmy w następnej rundzie z Bayernem.
Owszem, ma zasługi w Pucharze Włoch, podobnie jak Matri czy Vucinic.
P.S. Jedyna nadzieja, że osoby na tym forum, które tak się podniecają Hiszpanem pójdą teraz na forum Chelsea
.

Owszem, ma zasługi w Pucharze Włoch, podobnie jak Matri czy Vucinic.
P.S. Jedyna nadzieja, że osoby na tym forum, które tak się podniecają Hiszpanem pójdą teraz na forum Chelsea

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Porzuć nadzieję, już się zaczęło:Gandalf8 pisze:P.S. Jedyna nadzieja, że osoby na tym forum, które tak się podniecają Hiszpanem pójdą teraz na forum Chelsea.
Asysta, której nie było.Makiavel pisze:Debiut i od razu asysta
Tak będzie cały czas, bowiem Makiavel, który ma nas wszystkich za kretynów, a opinie nasze za nic nie znaczące, będzie dzień i noc walczył o to, abyśmy wszyscy wychwalali Alvaro (albo przynajmniej nie krytykowali). Wprawdzie nadal będzie miał nas za kretynów, a opinie nasze za nic nie znaczące, ale to nieważne. Najważniejsze to setny raz powtórzyć regułkę o sukcesach Hiszpana, o jego wieku i atutach.
- panlider
- Juventino
Co raz bardziej odlatujesz chłopie, finał LM to zasługa Moraty? Weź odstaw to co bierzesz, bo krzywdę sobie robisz :rotfl:Makiavel pisze:Skoro drugi najlepszy strzelec w zespole i drugi bądź trzeci gracz w klasyfikacji kanadyjskiej nie ma dużego wpływu na tytuł swojego klubu to kto go ma?
Przykładem Twoje bezbrzeżnej głupoty jest stwierdzenie, że wygraliśmy dzięki niemu CI, chociaż nie grał w finale, czytasz w ogóle to co piszesz?

I ten ogromny wypływ na mistrzostwo Realu... Po co ja w ogóle z Tobą rozmawiam? Tak jak wcześniej napisałem, większość z tych bramek i asyst nie miała żadnego znacznie dla wyniku meczu, Real wygrywał spotkania 2, 3, 4:0, więc jedna bramka Moraty nic tu nie zmieniała.
Naprawdę liczę, że obecny sezon zweryfikuje hiszpańskiego supersnajpera i w końcu znikniesz na zawsze w norze, z której wyłazisz raz na jakiś czas :papa:
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Makiavel
- Juventino
Skoro Morata strzelał w obu meczach z Realem w półfinale i to jego bramka dała nam awans to wniosek jest prosty. Powinienem taki być nawet dla ludzi o waszych zdolnościach intelektualnych.
Żeby zagrać wygrać CI trzeba wejść do finału. Czyli przejść kolejne rundy. Morata był podstawowym i wiodącym graczem, który nas doprowadził do finału CI dwukrotnie. Raz nie mógł zagrać w samym finale bo został wykluczony a raz nam ten finał wygrał, robiąc więcej od Mandzukica w 2 minuty niż tamten w sto kilkanaście. Tak czy inaczej dwa i trzy lata temu bez Moraty nie było by pucharu.
Żeby zagrać wygrać CI trzeba wejść do finału. Czyli przejść kolejne rundy. Morata był podstawowym i wiodącym graczem, który nas doprowadził do finału CI dwukrotnie. Raz nie mógł zagrać w samym finale bo został wykluczony a raz nam ten finał wygrał, robiąc więcej od Mandzukica w 2 minuty niż tamten w sto kilkanaście. Tak czy inaczej dwa i trzy lata temu bez Moraty nie było by pucharu.
"veritas odium parit obsequium amicos"
- Łoles
- Juventino
Jedynym jego atutem jest to że nie jest już piłkarzem Juveszczypek pisze:Najważniejsze to setny raz powtórzyć regułkę o sukcesach Hiszpana, o jego wieku i atutach.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- JuveGrzesiu
- Juventino
O człowieku to już chyba czas się leczyćMakiavel pisze:Fakty są proste: 1. sezon w Juve finał LM to jego zasługa. PW też choć nie mógł zagrać w finale. 2. sezon w Juve PW jego zasługa i poza nim długo długo nikogo. Mistrzostwo Hiszpanii - ogromny wpływ z 15 bramkami i 5 asystami.

Finał LM to nie jest zasługa Moraty. Umniejszasz tym wartość całej reszty drużyny. Tak jakby z automatu dostali się do półfinału i to Hiszpan zapewnił finał. To że byliśmy w finale to zasługa wielu graczy. Zaczęło się już w poprzednim sezonie (awans do LM) i ciągnęło się przez fazę grupową i dalej pucharową. Co najwyżej awans w półfinale to w sporym stopniu zasługa Moraty (z tym wielu z nas się zgodzi), ale wtedy musisz też wyróżnić Sturaro, który ściągnął piłkę z głowy Jamesa (o ile dobrze pamiętam to był chyba on). Więc finał zapewniło więcej piłkarzy niż 1 napadzior

Dlaczego Morata dał tak dużo w PW? Bo był rezerwowym napastnikiem. Takim Max daje szanse w tych rozgrywkach. To tak jakby pisać, że Neto zasługujemy wygraną w PW. Ale czy to znaczy, że przez to Buffon jest gorszym bramkarzem?
Bramki w PD kiedyś ktoś już próbował Ci rozpisywać, ale zdajesz się być ślepy na statystyki, które Tobie nie odpowiadają (wiem, zazwyczaj nam to wciskasz). Morata strzelił (chyba) tylko 2 gole dające wygraną drużynę. Reszta to były gole kolejne, które o niczym nie decydowały. Ewentualnie gol nr 1, gdzie potem i tak Real strzelał. Oczywiście w tym wypadku można mówić, że to dało Królewskim kopa i dzięki temu strzelili więcej goli, ale równie dobrze możemy mówić, że gdyby Morata nie wystąpił w półfinale LM z Realem to Kielon strzeliłby 2 gole, ale Hiszpan mu przeszkadzał w tym...
Więc nie gadaj głupot, które pozwalają myśleć, ze masz Morate za Boga

I nieraz mówisz, że z nami się nie da dyskutować, bo to nie akademickie dyskusje i inne brednie. Krew człowieka zalewa, gdy się czyta Twoje głupoty i jedynie słuszne słuszności.
- Supersonic
- Juventino
Sezon 2030/2031 (trzy lata po rozwiązaniu klubu parlamentarnego PO, rok po uzyskaniu przez makiavela tytułu doktora socjopatii uniwersytetu w Kutnie, filia w Łowiczu)
Morata strzela bramkę w pożegnalnym występie w barwach Al-Nassr.
Forum Juvepoland, wątek o Moracie:
makiavel: i co głupie tępaki, 16 bramek, w takim wieku, w takiej lidze. Łącznie 109 goli w karierze - trzycyfrówka plebsie, trzycyfrówka! I gdzie ten Wasz pis? Może i nie ma PO, ale w kuluarach u mnie się mówi, że wskrzeszą, a Morata przymierzany jest na trenera Leganes, stamtąd blisko do Realu, zobaczymy obszczymury, a pisałem w 2014, że jest dobry i co, żaden mi w dyskursie nie podskoczył. Inteligencję chyba na śmietniku znaleźliście.
syn Szczypka do Szczypka: tato jakiś gość na forum piszę w co drugim poście, że je nic nie wiem, bo nie mam matury i żebym dorósł. W dodatku pisze ciągle o jakimś Moracie, którego nawet w Fifie nie ma, a admini mówią, że mają związane ręce, bo grał kiedyś w Juve, co mogę zrobić?
Szczypek: czy to makiavel?
syn Szczypka: tak tato
Szczypek: nie reaguj synu, nie reaguj, on nie ma żony, pracy, na nieszczęście w Łowiczu na skwerze w Centrum jest darmowe Wifi, stamtąd nadaje, kiedyś to minie.
--
makiawel na skwerze, zagryzając kajzerką z pasztetową: niewyedukowany plebs, zero pojęcia o czymkolwiek. Ja jestem gość. Pierwszy profesor socjopatii V RP. klasa.
kurtyna.
Tu powinno być zdanie "p.s. ciekawe jak sobie poradzi w Chelsea", ale nie będzie, bo mam Moratę tak serdecznie w dpie, że się nie będę silił. Masakra ten wątek. Masakra ten gość. Get the life człowieniu.
makiavel: i co głupie tępaki, 16 bramek, w takim wieku, w takiej lidze. Łącznie 109 goli w karierze - trzycyfrówka plebsie, trzycyfrówka! I gdzie ten Wasz pis? Może i nie ma PO, ale w kuluarach u mnie się mówi, że wskrzeszą, a Morata przymierzany jest na trenera Leganes, stamtąd blisko do Realu, zobaczymy obszczymury, a pisałem w 2014, że jest dobry i co, żaden mi w dyskursie nie podskoczył. Inteligencję chyba na śmietniku znaleźliście.
syn Szczypka do Szczypka: tato jakiś gość na forum piszę w co drugim poście, że je nic nie wiem, bo nie mam matury i żebym dorósł. W dodatku pisze ciągle o jakimś Moracie, którego nawet w Fifie nie ma, a admini mówią, że mają związane ręce, bo grał kiedyś w Juve, co mogę zrobić?
Szczypek: nie reaguj synu, nie reaguj, on nie ma żony, pracy, na nieszczęście w Łowiczu na skwerze w Centrum jest darmowe Wifi, stamtąd nadaje, kiedyś to minie.
--
makiawel na skwerze, zagryzając kajzerką z pasztetową: niewyedukowany plebs, zero pojęcia o czymkolwiek. Ja jestem gość. Pierwszy profesor socjopatii V RP. klasa.
kurtyna.
Tu powinno być zdanie "p.s. ciekawe jak sobie poradzi w Chelsea", ale nie będzie, bo mam Moratę tak serdecznie w dpie, że się nie będę silił. Masakra ten wątek. Masakra ten gość. Get the life człowieniu.
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Widać na forum JuvePoland nie znają powiedzenia "nie karm trolla". Odpisują se jeden drugiemu, przerzucają argumenty, wymyślają i ubliżają. Nie wiadomo kto głupszy pro czy anty Moraciści. A wystarczy przejść obojętnie bokiem
Niech Alvaro się wiedzie gdziekolwiek gra. Koniec tematu. Można zamknąć.

Niech Alvaro się wiedzie gdziekolwiek gra. Koniec tematu. Można zamknąć.

- Łoles
- Juventino
Można tutaj sparafrazować pewne powiedzenie że pewne na świecie są tylko dwie rzeczy : śmierć i podatki. Dodałbym jeszcze codzienna dawkę betonowych mądrości w tym wątkuBobby X pisze:Widać na forum JuvePoland nie znają powiedzenia "nie karm trolla". Odpisują se jeden drugiemu, przerzucają argumenty, wymyślają i ubliżają. Nie wiadomo kto głupszy pro czy anty Moraciści. A wystarczy przejść obojętnie bokiem![]()

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- mateo369
- Juventino
Dziękuję, tak zwyczajnie, że jesteś :hellyes:Supersonic pisze:Sezon 2030/2031 (trzy lata po rozwiązaniu klubu parlamentarnego PO, rok po uzyskaniu przez makiavela tytułu doktora socjopatii uniwersytetu w Kutnie, filia w Łowiczu)
--
kurtyna.
Morata nigdy nie będzie Polakiem.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- squinter
- Juventino
Props za post, ale proszę, nie łącz w żaden sposób doktorka z Kutnem, nawet w wizjach przyszłościSupersonic pisze:Sezon 2030/2031 (trzy lata po rozwiązaniu klubu parlamentarnego PO, rok po uzyskaniu przez makiavela tytułu doktora socjopatii uniwersytetu w Kutnie, filia w Łowiczu)
--
kurtyna.

Morata się nie sprawdzi w Chelsea, mark my words.