Wszystko o Milanie
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Przynajmniej można się pośmiać sztywniaku, przeszkadza Ci to ?pumex pisze:Jak widzę tu takie tanie dowartościowywanie się możliwie najgłupszymi postami z różnych innych forów, to serio myślę, że to groteskowe opowiadanie o ojcu fanatyku Juve, które było hitem przed finałem LM, jest inspirowane rzeczywistością, a nie jedynie bujną wyobraźnią.
Postów Michałka nie widzę i nie obchodzi mnie co ma do napisania pseudodoktor.
A możesz rozwinąć myśl o ojcu fanatyku Juve ?

- pumex
- Juventino
Czy dla Ciebie jedyny sposób na śmianie się to ironiczne prowokowanie na forum, wyciągając najgłupsze posty z obozu rywala?MRN pisze:Przynajmniej można się pośmiać sztywniaku, przeszkadza Ci to ?pumex pisze:Jak widzę tu takie tanie dowartościowywanie się możliwie najgłupszymi postami z różnych innych forów, to serio myślę, że to groteskowe opowiadanie o ojcu fanatyku Juve, które było hitem przed finałem LM, jest inspirowane rzeczywistością, a nie jedynie bujną wyobraźnią.
Krążyło swego czasu po internetach opowiadanie o około 40-letnim fanatyku Juve, który zachowywał się jak Ty w pewnych momentach, no offence. Musiałbyś poszukać, gwarantuję, że znajdziesz analogieMRN pisze:A możesz rozwinąć myśl o ojcu fanatyku Juve ?

- panlider
- Juventino
Tutaj masz link do tego:MRN pisze:Przynajmniej można się pośmiać sztywniaku, przeszkadza Ci to ?pumex pisze:Jak widzę tu takie tanie dowartościowywanie się możliwie najgłupszymi postami z różnych innych forów, to serio myślę, że to groteskowe opowiadanie o ojcu fanatyku Juve, które było hitem przed finałem LM, jest inspirowane rzeczywistością, a nie jedynie bujną wyobraźnią.
Postów Michałka nie widzę i nie obchodzi mnie co ma do napisania pseudodoktor.
A możesz rozwinąć myśl o ojcu fanatyku Juve ?
https://www.wykop.pl/wpis/24014355/moj- ... ania-zaan/
Chamska przeróbka historii o ojcu wędkarzu...
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Cabrini_idol
- Juventino
- gpl88
- Milanista
Calhanoglu przyzwoicie, bramka na 4-0, Silva zagrał krótko, ciężko ocenić. Bardzo dobrze pokazał się Rodriguez - 2 asysty, ma chłop ciąg na bramkę. Musacchio bardzo solidny w defensywie, dobre wyprowadzenie piłki, jeśli będziemy grać na 4 obrońców to raczej on będzie tworzył parę stoperów z Bonuccim, tym bardziej że Romagnoliego prawdopodobnie czeka zabieg łękotki.pumex pisze:Makiavelu, tym razem masz rację. Jak widzę tu takie tanie dowartościowywanie się możliwie najgłupszymi postami z różnych innych forów, to serio myślę, że to groteskowe opowiadanie o ojcu fanatyku Juve, które było hitem przed finałem LM, jest inspirowane rzeczywistością, a nie jedynie bujną wyobraźnią.
Btw, ktoś śledził występy nowych nabytków Milanu podczas meczów towarzyskich? Ciekawy jestem poczynań Calhanoglu i Andre Silvy
Cabrini
A po co mieli z jęzorem na wierzchu załatwiać na szybko papiery żeby ich zgłosić na mecz z ogórkami z Rumunii ? Zostaną w Milanello żeby trenować, bez nich spokojnie powinniśmy załatwić awans już na wyjeździe.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Milan w bólach, ale udało im się wyjść na prowadzenie w tej pierwszej połowie.
Mecz nie porywa, nudy straszne, ale czego się spodziewać po eliminacjach do LE
Mecz nie porywa, nudy straszne, ale czego się spodziewać po eliminacjach do LE

- gpl88
- Milanista
Na spotkaniu z Mendesem poprosili aby dał znać jak Ronaldo zdecyduje się odejść z Realu tyle. Ten transfer byłby głupotą bo z pensją byłoby to kolo 300-350mln, za tyle można pół drużyny wzmocnić. No i każdy ogarnięty wie, że prędzej Van Basten wróci do formy i u nas zagra niż Ronaldo.Poprostu pisze:Milan chce ściągnąć Ronaldo :rotfl: klik
- MRN
- Juventino
http://www.acmilan.com.pl/news/20948/wl ... e_rozumiem
Tutaj jeszcze taka wypowiedź Palotty, Milaniści jadą po nim ale facet chyba trochę racji ma.
Tutaj jeszcze taka wypowiedź Palotty, Milaniści jadą po nim ale facet chyba trochę racji ma.

- Szczęsny
- Juventino
AC Milan pytał o Cristiano Ronaldo
Według Sky Italia, przedstawiciele Milanu spotkali się z agentem Cristiano Ronaldo, Jorgem Mendesem w celu zapytania o możliwość sprowadzenia Portugalczyka na San Siro.
uważam, że po prostu potrzebna jest sensacja dnia
Kolego, 4 posty wyżej już o tym wspomniano. Czytajmy trochę, naprawdę. / Dragon
Według Sky Italia, przedstawiciele Milanu spotkali się z agentem Cristiano Ronaldo, Jorgem Mendesem w celu zapytania o możliwość sprowadzenia Portugalczyka na San Siro.
uważam, że po prostu potrzebna jest sensacja dnia

Kolego, 4 posty wyżej już o tym wspomniano. Czytajmy trochę, naprawdę. / Dragon
- gpl88
- Milanista
Parę godzin później, po odpowiedzi Fassone, publicznie przeprosił MilanMRN pisze:http://www.acmilan.com.pl/news/20948/wl ... e_rozumiem

- MRN
- Juventino
Przeprosił ale wcale nie musiał. Fassone ostatnio obrósł w piórka i pcha się przed szereg, zachowuje się jakby pozjadał wszystkie rozumy ale Palotta dobrze powiedział, sam jest biznesmenem i ma głowę na karku.