Pre-Season 17/18 : JUVENTUS 1-2 Barcelona
- Cabrini_idol
- Juventino
Juve XI: Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Barzagli, Asamoah; Khedira, Marchisio; Sturaro, Lemina, Bentancur; Mandzukic.

- wloski
- Juventino
Co to jest 11 śmiechu? Jakie ustawienie będzie przy 5 pomocnikach :shock:Cabrini_idol pisze:Juve XI: Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Barzagli, Asamoah; Khedira, Marchisio; Sturaro, Lemina, Bentancur; Mandzukic.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ja nie mam w ogóle tv. Oglaam w necie albo właśnie na xperii za pomoca nc+go a tu nagle stypa, w tv puszcza ale w necie już nie. Spoko, sa sposobyCabrini_idol pisze:W sensie nie ma Cie na chacie i musisz oglądac na smarcie tak ? Bo leci na TVP 1 przecież. O 23.35 zaczyna się studio.

- PlanetJuve
- Juventino
To warto było czekać. Skład na by tylko wybijać piłki do przodu.
- albertcamus
- Juventino
Czyli poza Buffonem i Khedirą gra zupełnie drugi skład :hellyes:Cabrini_idol pisze:Juve XI: Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Barzagli, Asamoah; Khedira, Marchisio; Sturaro, Lemina, Bentancur; Mandzukic.
- Cabrini_idol
- Juventino
LUDZIE TO SPARING. KAŻDY ZAGRA DZISIAJ .
WYNIK to najmniejsze zmartwienie. Allegri musi zobaczyć każdego na tle rywala jak Barca.
Chyba nie czekacie na ten mecz jak na spotkanie w LM ? Chyba nie sądziliście, że wyjdziemy najsilniejszym składem od 1 minuty. A jak tak to jesteście MEGA naiwni. Poza tym Barca też nie wychodzi najsilniejszym składem. Ich obrona to żart.
Chociaż nie powiem, Lemina jako treq , Bentancur jako lewoskrzydłowy a Sturaro jako prawoskrzydłowy to dosyć zabawne. Ale ja traktuję dzisiejszy mecz jako właśnie zabawę.
WYNIK to najmniejsze zmartwienie. Allegri musi zobaczyć każdego na tle rywala jak Barca.
Chyba nie czekacie na ten mecz jak na spotkanie w LM ? Chyba nie sądziliście, że wyjdziemy najsilniejszym składem od 1 minuty. A jak tak to jesteście MEGA naiwni. Poza tym Barca też nie wychodzi najsilniejszym składem. Ich obrona to żart.
Chociaż nie powiem, Lemina jako treq , Bentancur jako lewoskrzydłowy a Sturaro jako prawoskrzydłowy to dosyć zabawne. Ale ja traktuję dzisiejszy mecz jako właśnie zabawę.

- ipswich
- Juventino
- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
ale przeciez bedzie na necie.Vanquish pisze:Ja nie mam w ogóle tv. Oglaam w necie albo właśnie na xperii za pomoca nc+go a tu nagle stypa, w tv puszcza ale w necie już nie. Spoko, sa sposobyCabrini_idol pisze:W sensie nie ma Cie na chacie i musisz oglądac na smarcie tak ? Bo leci na TVP 1 przecież. O 23.35 zaczyna się studio.
http://sport.tvp.pl/33252728/pilka-nozn ... -barcelona

- wloski
- Juventino
Raczej nikt nie myśli o najmocniejszej 11, ale Lemina i Sturaro w jednym momencie haha :shock: wydaje mi się że Lemina będzie lewoskrzydłowym a Sturaro prawoskrzydłowym jak to bywało w czasie sezonu, Bentancur będzie podwieszonym bo to jego pozycja.
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie ma na ławce. Dlaczego ? Nie wiem. Ogólnie dziwna pierwsza 11. Takie wesołe granie ,,na Manhattanie''
To ma być mecz dla kasy, dla fejmu.

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Będąc w skórze Leminy, Sturaro, Bentacura i innych co nie mają pewnego miejsca w składzie czy w ogóle w Juve to ja bym tego meczu zabawą nie nazywał. Liczę właśnie na przebłyski naszych rezerwowych, fajnie jakby pozytywnie nas zaskoczyli.Cabrini_idol pisze:To ma być mecz dla kasy, dla fejmu.
FORZA JUVE!!!
- wloski
- Juventino
Nie ma również MDS, chyba nowych nie zgłoszono do turnieju :rotfl: a tak serio, może za mało treningów mieli przed meczem w końcu transfery ogarnięte oba na prędce.Cabrini_idol pisze:Nie ma na ławce. Dlaczego ? Nie wiem. Ogólnie dziwna pierwsza 11. Takie wesołe granie ,,na Manhattanie''![]()
- Cabrini_idol
- Juventino
NAJBARDZIEJ liczę na Bentancura. Dawaj kocie.

- Gandalf8
- Juventino
Milan też wyszedł rezerwami i rozwalił Bayern. Chociaż przyznam, że nasz skład to głębokie rezerwy szczególnie w ofensywie.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.