Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- Virgil
- Juventino
Akurat rozdział tematów to jedna z najlepszych rzeczy, przecież nikt nikogo nie zmusza żeby tam wchodził i zamieszczał cokolwiek.
Ja zawsze najpierw tam zaglądam bo są tam informacje, a jak jakaś pojawi się wcześniej w dziale dyskusja to co z tego ?
Ja zawsze najpierw tam zaglądam bo są tam informacje, a jak jakaś pojawi się wcześniej w dziale dyskusja to co z tego ?
- kubinho 10
- Juventino
Jak na razie okienko niezłe, ale to jeszcze nie to na co wszyscy czekamy.
-MDS za bardzo się nie przyglądałem, więc nie jestem w stanie ocenić co może wnieść do zespołu.
-Costa zdecydowanie na plus, w pierwszym sezonie w Bayernie (ok, w pierwszej rundzie) to był dla mnie najlepszy transfer sezonu. Oby u nas odpalił i utrzymał tą formę dłużej niż w Monachium.
-Bernardeschi zrobił na mnie niezłe wrażenie na Euro U-21, także czekam jak to się rozwinie.
-Szczęsny to dobre rozwiązanie, zobaczymy ile meczy zagra w tym sezonie i co będzie gdy Buffon zakończy karierę.
Jeśli to prawda i czeka nas jeszcze "Bomba" w stylu Igły, to musi to być do środka pola. Formacja, która była do niedawna jedną z lepszych w Europie, w poprzednim sezonie już nie była taka okazała i to może być to brakujące ogniwo. Atak jest prawie w komplecie.
-MDS za bardzo się nie przyglądałem, więc nie jestem w stanie ocenić co może wnieść do zespołu.
-Costa zdecydowanie na plus, w pierwszym sezonie w Bayernie (ok, w pierwszej rundzie) to był dla mnie najlepszy transfer sezonu. Oby u nas odpalił i utrzymał tą formę dłużej niż w Monachium.
-Bernardeschi zrobił na mnie niezłe wrażenie na Euro U-21, także czekam jak to się rozwinie.
-Szczęsny to dobre rozwiązanie, zobaczymy ile meczy zagra w tym sezonie i co będzie gdy Buffon zakończy karierę.
Jeśli to prawda i czeka nas jeszcze "Bomba" w stylu Igły, to musi to być do środka pola. Formacja, która była do niedawna jedną z lepszych w Europie, w poprzednim sezonie już nie była taka okazała i to może być to brakujące ogniwo. Atak jest prawie w komplecie.
Grande Juve, Vinci Per Noi
- wojczech7
- Juventino
Ale co lipa? Przeczytaj jeszcze raz, na spokojnie...Push3k pisze:Uuuuu... Lipa.Zizou_1989 pisze:Sky Sport Bernardeschi nie był na zaplanowanych porannych testach medycznych w Fiorentinie.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
To jest niejednoznaczne.wojczech7 pisze:Ale co lipa? Przeczytaj jeszcze raz, na spokojnie...Push3k pisze:Uuuuu... Lipa.Zizou_1989 pisze:Sky Sport Bernardeschi nie był na zaplanowanych porannych testach medycznych w Fiorentinie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- wojczech7
- Juventino
Co jest niejednoznaczne? Fiorentina to klub. Miasto nazywa się FlorencjaPush3k pisze:To jest niejednoznaczne.wojczech7 pisze:Ale co lipa? Przeczytaj jeszcze raz, na spokojnie...Push3k pisze: Uuuuu... Lipa.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Push3k
- Juventino
Nie chodzi mi w ogóle o miasto. Chodzi mi o to, że nie wiadomo czy to jest dobra czy zła wiadomość, bo nie jest doprecyzowane z jakiej okazji miały być te testy.wojczech7 pisze:Co jest niejednoznaczne? Fiorentina to klub. Miasto nazywa się FlorencjaPush3k pisze:To jest niejednoznaczne.wojczech7 pisze:
Ale co lipa? Przeczytaj jeszcze raz, na spokojnie...
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Cabrini_idol
- Juventino
Z okazji kto nie skacze ten z Turynu. Także Berna już z Turynu 

- Przemo90
- Juventino
No chyba sie latwo domyslec ze kazdy klub robi przed przygotowaniami do sezonu medical overview kazdego zawodnika w swojej kadrze - testy wydolnosciowe, badania lekarskie itp. Skoro sie nie stawil to chyba swiadczy o tym, ze w ciagu kilku dni moze zostanie naszym zawodnikiem. Pytanie czy media robia z tego burze a Berna sie nie stawil na badania za zgoda swojego klubu, ktory juz wie ze do soboty od nich odejdzie.Push3k pisze:Nie chodzi mi w ogóle o miasto. Chodzi mi o to, że nie wiadomo czy to jest dobra czy zła wiadomość, bo nie jest doprecyzowane z jakiej okazji miały być te testy.wojczech7 pisze:Co jest niejednoznaczne? Fiorentina to klub. Miasto nazywa się FlorencjaPush3k pisze:To jest niejednoznaczne.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- mateo369
- Juventino
Chyba ciągle nie rozumiesz, chodzi o to, że nie pojawił się na zaplanowanych przez (jeszcze) swój klub testach, to tak jakby nie zjawił się na zgrupowaniu/treningu, czyt. jedzie do TurynuPush3k pisze:Nie chodzi mi w ogóle o miasto. Chodzi mi o to, że nie wiadomo czy to jest dobra czy zła wiadomość, bo nie jest doprecyzowane z jakiej okazji miały być te testy.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Push3k
- Juventino
Rozumiem jak najbardziej. "Przedsezonowe" rozumiem jako te opisane przez ciebie.mateo369 pisze:Chyba ciągle nie rozumiesz, chodzi o to, że nie pojawił się na zaplanowanych przez (jeszcze) swój klub testach, to tak jakby nie zjawił się na zgrupowaniu/treningu, czyt. jedzie do TurynuPush3k pisze:Nie chodzi mi w ogóle o miasto. Chodzi mi o to, że nie wiadomo czy to jest dobra czy zła wiadomość, bo nie jest doprecyzowane z jakiej okazji miały być te testy.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- wojczech7
- Juventino
Z jakiej miały by nie być, organizowane są przez Fiorentinę, więc nie bardzo wiem, kiedy mogłaby to być dla nas zła informacja...Push3k pisze:Nie chodzi mi w ogóle o miasto. Chodzi mi o to, że nie wiadomo czy to jest dobra czy zła wiadomość, bo nie jest doprecyzowane z jakiej okazji miały być te testy.wojczech7 pisze:Co jest niejednoznaczne? Fiorentina to klub. Miasto nazywa się FlorencjaPush3k pisze:To jest niejednoznaczne.