Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Matic przyszedł by do nas mając tyle samo wiosen co Gonzalo przenoszący się do nas. Spokojnie 3+ lat pogra.Crunny pisze:Liczę na Matica, bo to taki pracuś z dobrymi warunkami fizycznymi, który potrafi przybombić z daleka. Szkoda, że ma już 29 lat, ale na jego pozycji piłkarze spokojnie grają jeszcze z 4-5 lat na wysokim poziomie.
Z kolei Cancelo ma bardzo dobrą technikę. Pod tym względem przypomina mi A.Sandro. Portugalczyk grywał nawet jako prawoskrzydłowy w 4-2-3-1 albo prawy napastnik w 4-3-3. We Włoszech musiałby się jednak podciągnąć w taktyce i grze z tyłu, ale o to jestem spokojny, bo ma dopiero 23 lata i zdarzają mu się bardzo dobre mecze przeciwko takim drużynom jak Real (w zeszłym sezonie Cancelo zatrzymał na Mestalla Marcelo i C.Ronaldo).
Buffon - Cancelo, Rugani, Chiellini, A.Sandro - Matic, Pjanic - Cuadrado, Dybala, D.Costa - Higuain
Ławka: Szczęsny, De Sciglio, Barzagli, Benatia, Khedira, Marchisio, Pjaca, Bernardeschi, Mandzukic
Takim składem masakrujemy Serie A, a i w LM mamy znowu szansę bić się z najmocniejszymi jak równy z równym, tym razem z silniejszą ławką :hellyes:
Jak już pisałem obawiam się, że na prawą stronę (Cancelo) nikt już nie przyjdzie ponieważ mamy tam dwóch piłkarzy, a za rok wraca Pol.
Nie wymieniaj Mandzukica jako zmiennika Higuaina!
Błagam! :rotfl:
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2017, 19:24 przez LukaszG / DLuGi, łącznie zmieniany 1 raz.
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Co to ma za znaczenie w tym kontekscie? Alves mial isc do Guardioli, a w ostatnim momencie dal sobie spokoj. Dlaczego? W PSG bedzie zarabial 13 mln. Co z tego, ze maja na lawce gosci po 40 mln, skoro osmieszaja sie w Europie, osmieszyli sie tez majac taki budzet w rozgrywkach francuskich? PSG ma kupe kasy, ale sportowo nie jest w pierwszej linii z Juve, Realem, Barca i Bayernem. I to jest fakt.tomassi14 pisze:ten klub nizszej polki zgarnal nam Alvesa a za chwile kupią im partnera do samby bijajac rekord, a na lawce siedza goscie, za ktorych zaplacili po 40mln
Nie wymyslajcie scenariuszy z odpuszczeniem Berny, bo jest juz bardzo blisko. Nie po to staralismy sie o niego tak dlugo, by nagle sobie odpuscic i rzucic sie na Keite. Keita bardziej jako ktos w miejsce Schicka. Nie doslownie, nie mam na mysli pozycji.
CavAllano pisze:Nie po to staralismy sie o niego tak dlugo, by nagle sobie odpuscic i rzucic sie na Keite.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Z Berna zdaje sie to isc w dobrym kierunku, wiec po co to rozwazac?fazzi pisze:CavAllano pisze:Nie po to staralismy sie o niego tak dlugo, by nagle sobie odpuscic i rzucic sie na Keite.No tak, bo przecież nigdy długo nikogo nie negocjowalismy i żaden deal tak nie upadł, a my nigdy nie przenieśliśmy się potem na opcję B, C, D

Szkoda Keity, jesli tam idzie.
Ferrero obwinia nas za nieprofesjonalne zachowanie?

Ostatnio zmieniony 19 lipca 2017, 19:38 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Przecież to oni chcieli wcisnąć drugiemu klubowi piłkarza z ukrytym urazem.Crunny pisze:Ekscentryczny prezes Sampy powiedział wczoraj, że nie zrobi już nigdy interesu z Juve a także zemści się na klubie z Turynu za nieprofesjonalne zachowanie.
:roll:
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Takim urazem, że ani gościu, ani jego klub, ani też inne zainteresowane kluby w ogóle się tym nie przejęły...Push3k pisze:Przecież to oni chcieli wcisnąć drugiemu klubowi piłkarza z ukrytym urazem.Crunny pisze:Ekscentryczny prezes Sampy powiedział wczoraj, że nie zrobi już nigdy interesu z Juve a także zemści się na klubie z Turynu za nieprofesjonalne zachowanie.
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Też jestem ciekaw. Gdzieś mi się przewinął wywiad o jego kontrakcie i roli w zespolePush3k pisze:Kean to jest w drużynie na nowy sezon?

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
Zobaczmy jak wyjdą badania w Mediolanie. Jeżeli ta sprawa z sercem to rzeczywiscie nic wielkiego i potrzebował tylko te rzekome 30-40 dni odpoczynku, to nasi się nie popisali odpuszczając taki talent...Crunny pisze:Takim urazem, że ani gościu, ani jego klub, ani też inne zainteresowane kluby w ogóle się tym nie przejęły...Push3k pisze:Przecież to oni chcieli wcisnąć drugiemu klubowi piłkarza z ukrytym urazem.Crunny pisze:Ekscentryczny prezes Sampy powiedział wczoraj, że nie zrobi już nigdy interesu z Juve a także zemści się na klubie z Turynu za nieprofesjonalne zachowanie.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Jak on się w ogóle sprawuje, bo ma już 24 lataPoprostu pisze:GDM coś przebąkuje, że znowu próbujemy ze Spinazzola.