Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- Szczęsny
- Juventino
pogdybajmy sobie trochę
brakuje nam środka pola, prawda?
co myślicie o tym by Wojtek namowił krychowiaka na nizsza pensje, bo z tego ci mi wiadomo nie chcial isc do Milanu, czy interu bo mu wlasnie warunki finansowe nie odpowiadaly.. gosc jest do zwiecia, moze by sie u nas odnalazl, co myslicie?

brakuje nam środka pola, prawda?
co myślicie o tym by Wojtek namowił krychowiaka na nizsza pensje, bo z tego ci mi wiadomo nie chcial isc do Milanu, czy interu bo mu wlasnie warunki finansowe nie odpowiadaly.. gosc jest do zwiecia, moze by sie u nas odnalazl, co myslicie?
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Krychowiak?! Broń Boże!
Co z testami De Sciglio? Przeszedł?
Co z testami De Sciglio? Przeszedł?
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
tomassi14 pisze:ciekawe kto lepszy, grzes czy rinconCavAllano pisze:My chcemy topa do srodka, a nie jakiegos odpadu z trybuny w Paryzu. Pies z kulawa noga go nie chce.
De Sciglio przeszedl testy.
Ciekawe to jest to co ma jeden do drugiego. Nie szukamy gracza na ławkę.
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
Berna,Matuidi + Veratti i done(btw podobno veratti bedzie czescia psg deala za neymara)
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Plan Barcelony był kiedyś taki, żeby sprzedać Neymara za ponad 200 mln i za niego pozyskać 2 graczy po 100 mln, czyli Verrattiego i Dybalę. Ciekaw jestem, kogo znaleźli zamiast Paulo...[RAF]ErrazoR pisze:Berna,Matuidi + Veratti i done(btw podobno veratti bedzie czescia psg deala za neymara)

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
O, mamy i obronce Grzesia.tomassi14 pisze:ciekawe kto lepszy, grzes czy rinconCavAllano pisze:My chcemy topa do srodka, a nie jakiegos odpadu z trybuny w Paryzu. Pies z kulawa noga go nie chce.
De Sciglio przeszedl testy.

Sprzedaz Neymara do PSG jest realna - jedno brazylijskie zrodlo podawalo, ze zgodzil sie juz na przenosiny, ta rzekoma, a odrzucona przez nas oferta za Dybale tez.
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2017, 19:04 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- zuravski
- Juventino
Tylko wtedy rozpatrujemy Berne i Kean jednak na wypożyczenie a Balde jako dubler Igły czy olewamy Włocha. Jeżeli Berna naprawdę ma kosztować 50 melonów a Balde np 10 plus karta Sturaro to leje ciepłym moczem na Transfer Federico. Nie wierze zeby obaj przyszli, wolałbym wtedy milinkovica w zestawie z Keita i Sturaro out, to byłby cudny deal.Vincitore pisze:Jak już wiadomo wracamy po Keitę. Sturaro może zostać użyty przy tym transferze.
- tomassi14
- Juventino
a czy ja go bronie? ja sie tylko zastanawiam, Grzes nie pasuje do 4-3-3 ktorym gra psg, emery kombinowal na poczatku 4-2-3-1 ale slabo mu szlo i ze strachu przed zwolnieniem wrocil do 4-3-3,CavAllano pisze:O, mamy i obronce Grzesia.tomassi14 pisze:ciekawe kto lepszy, grzes czy rinconCavAllano pisze:My chcemy topa do srodka, a nie jakiegos odpadu z trybuny w Paryzu. Pies z kulawa noga go nie chce.
De Sciglio przeszedl testy.Na chwile obecna Rincon jest rezerwowym czolowego klubu, Krychowiak siedzi na trybunach klubu nizszej polki. Tyle. Dobrze, ze zarzad nie zadaje sobie tak glupiego pytania, bo daleko bysmy na takich wzmocnieniach nie zajechali.
Sprzedaz Neymara do PSG jest realna - jedno brazylijskie zrodlo podawalo, ze zgodzil sie juz na przenosiny, ta rzekoma, a odrzucona przez nas oferta za Dybale tez.
ten klub nizszej polki zgarnal nam Alvesa a za chwile kupią im partnera do samby bijajac rekord, a na lawce siedza goscie, za ktorych zaplacili po 40mln
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Panie... nie po to dlubiemy i negocjujemy Bernardeschiego od tylu tygodni by w ostatniej chwili go olac.zuravski pisze:Tylko wtedy rozpatrujemy Berne i Kean jednak na wypożyczenie a Balde jako dubler Igły czy olewamy Włocha. Jeżeli Berna naprawdę ma kosztować 50 melonów a Balde np 10 plus karta Sturaro to leje ciepłym moczem na Transfer Federico. Nie wierze zeby obaj przyszli, wolałbym wtedy milinkovica w zestawie z Keita i Sturaro out, to byłby cudny deal.Vincitore pisze:Jak już wiadomo wracamy po Keitę. Sturaro może zostać użyty przy tym transferze.

- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Na tą chwilę mamy Bentacura, Costę, Szczęsnego i De Sciglio. Jeżeli Marotta faktycznie dogaduje Matica i Bernardeschiego, to obawiam się, że na tym skończymy nasze okienko transferowe.
Przy czym nie bardzo wiem jak wtedy wyglądał by nasz przód
Zapewne gralibyśmy z przodu czwórką Costa, Dybala, Bernardweschi, Higuain. Kto nam zostaje do rotacji? Cuadrado? Ja rozumiem, że jest jeszcze Mario i Pjaca, który wróci do gry, no ale średnio.
Przy czym nie bardzo wiem jak wtedy wyglądał by nasz przód

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Liczę na Matica, bo to taki pracuś z dobrymi warunkami fizycznymi, który potrafi przybombić z daleka. Szkoda, że ma już 29 lat, ale na jego pozycji piłkarze spokojnie grają jeszcze z 4-5 lat na wysokim poziomie.
Z kolei Cancelo ma bardzo dobrą technikę. Pod tym względem przypomina mi A.Sandro. Portugalczyk grywał nawet jako prawoskrzydłowy w 4-2-3-1 albo prawy napastnik w 4-3-3. We Włoszech musiałby się jednak podciągnąć w taktyce i grze z tyłu, ale o to jestem spokojny, bo ma dopiero 23 lata i zdarzają mu się bardzo dobre mecze przeciwko takim drużynom jak Real (w zeszłym sezonie Cancelo zatrzymał na Mestalla Marcelo i C.Ronaldo).
Buffon - Cancelo, Rugani, Chiellini, A.Sandro - Matic, Pjanic - Cuadrado, Dybala, D.Costa - Higuain
Ławka: Szczęsny, De Sciglio, Barzagli, Benatia, Khedira, Marchisio, Pjaca, Bernardeschi, Mandzukic
Takim składem masakrujemy Serie A, a i w LM mamy znowu szansę bić się z najmocniejszymi jak równy z równym, tym razem z silniejszą ławką :hellyes:
Z kolei Cancelo ma bardzo dobrą technikę. Pod tym względem przypomina mi A.Sandro. Portugalczyk grywał nawet jako prawoskrzydłowy w 4-2-3-1 albo prawy napastnik w 4-3-3. We Włoszech musiałby się jednak podciągnąć w taktyce i grze z tyłu, ale o to jestem spokojny, bo ma dopiero 23 lata i zdarzają mu się bardzo dobre mecze przeciwko takim drużynom jak Real (w zeszłym sezonie Cancelo zatrzymał na Mestalla Marcelo i C.Ronaldo).
Buffon - Cancelo, Rugani, Chiellini, A.Sandro - Matic, Pjanic - Cuadrado, Dybala, D.Costa - Higuain
Ławka: Szczęsny, De Sciglio, Barzagli, Benatia, Khedira, Marchisio, Pjaca, Bernardeschi, Mandzukic
Takim składem masakrujemy Serie A, a i w LM mamy znowu szansę bić się z najmocniejszymi jak równy z równym, tym razem z silniejszą ławką :hellyes: