Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- albertcamus
- Juventino
Nikt nie zmieni ustawienia, co Wy palicie :roll:
Dla mnie oczywistym było anulowanie transferu. Nie przechodzisz badań, są znaki zapytania = ciao, bye bye
W pierwszym momencie się uśmiechnąłem, a później zobaczyłem edit...Vincitore pisze:JMercato już wie, że Schick nasz, więc można się pożegnać z Czechem.
Dla mnie oczywistym było anulowanie transferu. Nie przechodzisz badań, są znaki zapytania = ciao, bye bye
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2017, 19:30 przez albertcamus, łącznie zmieniany 2 razy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Pytanie ściema i wycofanie się chamskie czy na serio jest jakiś problem ze zdrowiem. Czekam na oficjalne stanowisko Juve i Sampdorii

- Cabrini_idol
- Juventino
Jestem ciekaw czy go ktoś kupi za te 40-50 mln o których Ferrero mówił.
Juventus nie wycofuje się codziennie z transferu. Musi być na serio jakiś problem ze zdrowiem. Tu wchodzi w grę 30mln.
Juventus nie wycofuje się codziennie z transferu. Musi być na serio jakiś problem ze zdrowiem. Tu wchodzi w grę 30mln.
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2017, 19:32 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- albertcamus
- Juventino
W którym momencie?dp10 pisze: Zachowaliśmy się niepoważnie.
Gdzie by grał? W pierwszej "11", że tak nie możesz odżałować?fazzi pisze:Ehhhhh... Będziemy zalowac..... Taki talen, no nie przetrawie tego. Na nikim mi tak nie zależało jak na nim tego lata.:facepalm2:
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2017, 19:35 przez albertcamus, łącznie zmieniany 1 raz.
Ehhhhh... Będziemy zalowac..... Taki talen, no nie przetrawie tego. Na nikim mi tak nie zależało jak na nim tego lata.
:facepalm2:

Chłopak wiedział na co się pisze, był świadom dużej konkurencji i tego, że musiał by ciężko walczyć o minuty, zwłaszcza w pierwszym sezonie.albertcamus pisze:
Gdzie by grał? W pierwszej "11", że tak nie możesz odżałować?
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2017, 19:38 przez fazzi, łącznie zmieniany 2 razy.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Czekam na oficjalne stanowisko bo to szpila dla mnie nie ukrywam. Ogromne nadzieje i obawa, że robimy błąd jak z Icardim i Verrattim :facepalm2:
Rywale czekali na taki rozwój wydarzeń. Mamy coraz szerszy krąg wrogów w Serie A, tak trzymać
Rywale czekali na taki rozwój wydarzeń. Mamy coraz szerszy krąg wrogów w Serie A, tak trzymać

Dlatego z niego zrezygnowaliśmy i starciliśmy na dobre.Vincitore pisze:Tylko, że my z niego w 100% nie zrezygnowaliśmy - chcieliśmy go ale na innych warunkach.
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2017, 19:39 przez MRN, łącznie zmieniany 2 razy.

- dp10
- Juventino
Brak jakiekolwiek komunikatu od 22 czerwca, po którym ogłoszono ze Schick przeszedł pierwsza części testów pomyślnie dla mnie to mało profesjonalne.
Ciekawe co naprawdę dolega chłopakowi. Jakoś bardziej wierze fachowcom Sampy niż naszym asom. Przykład kontuzji pierwszej kontuzji Pjacy gdzie nasi twierdzili ze wszystko jest ok a medycy Chorwacji trafnie ocenili uraz.
Ciekawe co naprawdę dolega chłopakowi. Jakoś bardziej wierze fachowcom Sampy niż naszym asom. Przykład kontuzji pierwszej kontuzji Pjacy gdzie nasi twierdzili ze wszystko jest ok a medycy Chorwacji trafnie ocenili uraz.