Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- Cabrini_idol
- Juventino
Pewnie uderzymy po Manolasa , który chce odejść i ma bardzo nie po drodze z wiolama osobami w klubie.

- Gandalf8
- Juventino
No bez jaj, 60 od Chelsea nie wzięli a puszczą Bonucciego do Milanu za 40? Jak już ma iść to niech idzie, ale w najgorszym wypadku za 40 + De Siglio a najlepiej za samą kasę, np 50/55 + 5 bonusu.
Kompletnie się nie cenimy
.
Kompletnie się nie cenimy

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Wojtek
- Juventino
Co z tego, że weźmiemy Manolasa jak wyjedziemy na tym na minusie. Dostaniemy 40 baniek za Bonuca, a jakie będzie zdziwienie Marotty jak Roma krzyknie za Greka 50mln :rotfl:Cabrini_idol pisze:Pewnie uderzymy po Manolasa , który chce odejść i ma bardzo nie po drodze z wiolama osobami w klubie.
- Cabrini_idol
- Juventino
35 mln to jest cena za Greka. 4 lata młodszy od Bonucciego.

- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 82 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Dlatego napisałem żeby najpierw ściągnąć Manolasa, a dopiero potem za kwotę nie mniejszą od tej jaką bylibyśmy zmuszeni zapłacić za Greka Romie, bez żadnych ustępstw zażądać od Milanu.CavAllano pisze:Zeby bylo zabawniej, Roma wysmieje 40 mln, jesli te chcielibysmy przeznaczyc na tego pilkarza. Tak czy inaczej bedziemy duzo stratni, jesli sie warunki transferu Bonucciego potwierdza.dimebag11 pisze:Jedyna możliwość puszczenia Bonucciego, to według mnie uprzednie ściągnięcie Manolasa.
My wyceniamy Bonucciego na 40 mln, Milan przecietniaka De Sciglio, ktoremu sie konczy kontrakt za rok na 15...
@Cabrini
Obawiam się, że za 35 mln €, to nie wyciągnęlibyśmy nawet sporo gorszego od Manolasa (a tylko rok młodszego) zawodnika Lazio w osobie Stefana de Vrija.
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2017, 17:04 przez dimebag11, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Wojtek
- Juventino
Ale Roma go na tyle wyceniła oficjalnie?Cabrini_idol pisze:35 mln to jest cena za Greka. 4 lata młodszy od Bonucciego.
ps. City właśnie kupiło Walkera za 50mln

Dla nas cena będzie zapewne inna.Cabrini_idol pisze:Tak. Tyle chcieli od Zenitu. Poza tym oni mają z nim taki problem jak my z Bonuccim .
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2017, 17:04 przez Wojtek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Tak. Tyle chcieli od Zenitu. Poza tym oni mają z nim taki problem jak my z Bonuccim . Nawet jak zawolaja 5 mln więcej od nas to i tak dobry transfer. 26 lat. Top 3 stoperów we Włoszech.

- Vincitore
- Juventino
Ekspresowe tempo jest tylko z pozoru. Agent Bonucciego siedział od dwóch tygodni w Casa Milan, a media strzelały, że chodzi o jego innych klientów (Cuadrado, Bertolacci). Coś jest grane od dłuższego czasu, ewidentnie, a obecnie nam przedstawiono sprawę na finiszu.stf pisze:Jedna rzecz, ktorej nie rozumiem to ekspresowe tempo tej transakcji z Bonuccim....
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
No, no, no! Przychodzę z pracy, a tu takie nowinki. Pierwsza to fakt, że możemy wyciągnąć Balde z Lazio za 15-20mln. Druga to chaos z Bonuccim i Milanem. Gdyby Chelsea rzuciła za Leo 60mln, to nie ma problemu.. no ale sprzedawać go na własne podwórko i to za śmieszne pieniądze?!
Czekam.. co dalej..
Czekam.. co dalej..
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Chyba nie jestes na tyle naiwny, by twierdzisz, ze Roma zawola tyle samo od znienawidzonego Juve?Cabrini_idol pisze:Tak. Tyle chcieli od Zenitu. Poza tym oni mają z nim taki problem jak my z Bonuccim . Nawet jak zawolaja 5 mln więcej od nas to i tak dobry transfer. 26 lat. Top 3 stoperów we Włoszech.

Jesli Bonucci teraz odejdzie za rok pozegnamy sie z Sandro albo Dybala. Albo jednym i drugim. Kazdy w Europie wie, ze wystarczy sie dogadac z zawodnikiem, by miec go na swoich warunkach. Marotta kompletnie sobie ze sprzedazami nie radzi. Za Pogbe otrzymalismy na czysto duuuzo mniej, reszta to Raiola. Wiecej od United oferowal Real, ale zawodnik tam nie chcial.
- Cabrini_idol
- Juventino
Ależ tu lament. Pipy jesteście
Nie chcę zapeszyc ale szykujemy konkretnego Topa do SP.

- Piotr Juvefan
- Juventino
No dawaj kogoCabrini_idol pisze:Ależ tu lament. Pipy jesteście
![]()

Już nie wiem co napisać o tej żenadzie pt. Bonucci w Milanie :rotfl:

- gucio_juve
- Juventino
Tylko nie rozumiem zatem, po co Bonucci - skoro jego transfer jest na ostatniej prostej - przylatywał dzisiaj na badania przed sezonem. Jak dla mnie to jakaś ściema, szyta grubymi nićmi. Chociażby Pogba, jak widzieliśmy go w czerwcu w finale, tak potem do Turynu już nie zawitał, tylko po rzeczy.