Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- LordJuve
- Juventino
Na stronach kibiców Milanu poziom zdziwienia podobny lub nawet wyższy niż u nas. Różnica jest taka, że my łapiemy się za głowę, a oni podskakują z radości na myśl o zakupie Bonucciego za sugerowaną kasę. Co tu się odjaniepawla?! 
- Buzol
- Juventino
Widzę, że wg użytkowników JP Leo już oficjlanie w Milanie. Serio? Ktoś tam coś powiedział, padły kwoty z tyłka i juz ogień? Przypominam, że Sandro też już był w Chelsea, Danilo u nas a Douglas Costa był mokrym snem coniektórych.. Poczekajmy...
- gregor_g4
- Juventino
parafrazując szczypka i paru innych szpeców:
czy te pieniądze idą do Waszej kieszeni?! NIE!!! Nigdy ich nawet nie zobaczycie, więc o co beczycie. Stać nas, więc nawet moglibyśmy sprzedać go za 10mln.
Jeszcze jakiś czas temu (2-3 miechy) pojawiał się temat sprzedaży Leo. Cabrini pisał, żeby sprzedać za dobrą kasę, ja zresztą wyrażałem podobne zdanie. Jest to jedyny piłkarz z podstawy za którego można przygarnąć furę siana, a który jest problematyczny, ma nie równą formę itp.
Nie będę za nim płakać, ale podobnie jak z Alvesem oddanym za darmo, tak i tu
uważam, żę w dupie należy mieć zdanie i chęci piłkarza - gonić go do Antka albo Pepa, za 60-70 mln. A jeśli ten się uparł na Milan - to prosze bardzo, tam ich stać podobno, by Donnarume za rok puścić za darmo, to i za Leo dadzą 70+ mln ojro. Jak nie to zapraszamy do Vinovo.
czy te pieniądze idą do Waszej kieszeni?! NIE!!! Nigdy ich nawet nie zobaczycie, więc o co beczycie. Stać nas, więc nawet moglibyśmy sprzedać go za 10mln.
Jeszcze jakiś czas temu (2-3 miechy) pojawiał się temat sprzedaży Leo. Cabrini pisał, żeby sprzedać za dobrą kasę, ja zresztą wyrażałem podobne zdanie. Jest to jedyny piłkarz z podstawy za którego można przygarnąć furę siana, a który jest problematyczny, ma nie równą formę itp.
uważam, żę w dupie należy mieć zdanie i chęci piłkarza - gonić go do Antka albo Pepa, za 60-70 mln. A jeśli ten się uparł na Milan - to prosze bardzo, tam ich stać podobno, by Donnarume za rok puścić za darmo, to i za Leo dadzą 70+ mln ojro. Jak nie to zapraszamy do Vinovo.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Edytowalem poprzedniego posta - Milan jeszcze mniej chce nam dac, bo 30 plus 5 bonusow.
Nie ma to zwiazku z sytuacja Sandro czy Danilo, bo tematu nie podejmowalo Sky, a angielskie szmatlawce, w przypadku Danilo nie bylo konkretnych negocjacji. To sie dobrze nie skonczy.
Nie ma to zwiazku z sytuacja Sandro czy Danilo, bo tematu nie podejmowalo Sky, a angielskie szmatlawce, w przypadku Danilo nie bylo konkretnych negocjacji. To sie dobrze nie skonczy.
- wasky77
- Juventino
Trochę się zaprzeczasz pierwszym zdaniem z ostatnim :hellyes: ale ogólnie rzecz ujmując 90% osób uważa jak Ty w ostatnim zdaniu że gonić za ile się da a nie za grosze. Czasami jest się dżentelmenami ale jak się nagina zasady to zepsute jabłko trzeba usunąć a można na nim zarobić wiec kibice się burzą na myśl sprzedaży po przecenie a klub i tak zrobi swojegregor_g4 pisze:parafrazując szczypka i paru innych szpeców:

"Wąski czy ci się sufit na łeb nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?"
- Virgil
- Juventino
Pogba odszedł ale Marotta nikogo nie na jego miejsce nie ściągnął sensownego, stratę Vidala do tej pory odczuwamy.Buzol pisze:Racja, Pogba też odszedł za drobne 100+ baniek.Virgil pisze:Jeżeli Marotta puści Bonucciego za 45mln to naprawdę upadł na głowę, najpierw Vidal, potem Pogba teraz Bonucci.
Kto niby przyjdzie w miejsce Leo ? Caldara ? :rotfl:
Ja rozumiem sprzedać za 50mln+ ale jak pójdzie za mniej niż 45 to będzie żal roku i prezent dla Milanu.
- LordJuve
- Juventino
To samo pomyślałem. Niby przypisuje się sukces Beppe przy tym rekordowym transferze Pogby do MU, ale jestem pewien, że gdyby nie pazerny Mino to żadnego rekordu by nie było. Marotta opchnąłby Pogbę za 50-60 mln euro.szymken pisze:Ja się tam nie znam, ale przy dealu Pogby to dużą rolę odgrywał Mino( głównie dla siebie). Ile jest % jego zasługi w cenie za Paula, to się nie dowiemy, ale IMO sporo.

Taki z niego negocjator. Jednostronny...

- Cabrini_idol
- Juventino
Dobra spadam kisic ogoreczki. Tak żeby do soboty były do wodeczki. Trzeba opic transfer Bonusa. Adios.