Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Schick to dorosly chlopak i sam powinien wiedziec najlepiej, co bedzie dla niego dobre. Tu nie chodzi raczej o zbijanie ceny, a brak koniecznosci wykupu zawodnika obarczonego takim ryzykiem. Z duza doza prawdopodobienstwa wiecej dowiemy sie juz jutro - jesli dodatkowe testy wyklucza anomalia mamy potwierdzic ten transfer.
Swoja droga jesli my go nie wezmiemy i faktycznie ma jakis powazny problem, to prawdopodobnie zaden wielki klub sie kims takim nie zainteresuje. Ale mam nadzieje, ze wszystko wyjasni sie na korzysc kazdej ze stron tej sprawy. Zawodnik musi byc jednak swiadomy tego, ze bedzie musial byc gotowy do gry na wszystkich frontach. U nas nie bedzie oszczedzany jak w Sampie.
Pamietacie, ze Lichtsteiner mial ogromne problemy z wydolnoscia i przeprowadzono mu jakis zabieg?
Swoja droga jesli my go nie wezmiemy i faktycznie ma jakis powazny problem, to prawdopodobnie zaden wielki klub sie kims takim nie zainteresuje. Ale mam nadzieje, ze wszystko wyjasni sie na korzysc kazdej ze stron tej sprawy. Zawodnik musi byc jednak swiadomy tego, ze bedzie musial byc gotowy do gry na wszystkich frontach. U nas nie bedzie oszczedzany jak w Sampie.
Pamietacie, ze Lichtsteiner mial ogromne problemy z wydolnoscia i przeprowadzono mu jakis zabieg?
- kubraczek
- Juventino
A czy przypadkiem oficjalny profil Juventusu nie wrzucał zdjęć z treningów na których było go widać (i Bentancura)? Być może kilka dni wystarczyło, żeby Allegri podjął decyzję. W każdym razie moim zdaniem to dobra decyzja. Niech czuje mniejszą presję i ma więcej czasu na grę.CavAllano pisze: Może się Wam to nie podobać, ale to dobra decyzja o oddaniu Orsoliniego i na pewno przez zarząd/Allegriego kilka razy dobrze przemyślana. Niby mówiło się o tym, że Max będzie go chciał przetestować, ale najwyraźniej wyszliśmy z założenia, że w ogóle by sobie u nas nie pograł (taka w sumie prawda), zwłaszcza że chcemy utrzymać Cuadrado.
Sky Sport podaje, że Schick przejdzie dodatkowe testy medyczne w ciągu 48 h.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- Cabrini_idol
- Juventino
Bonucci's agent: "We are working on the sale [of Bonucci]."
Powiedział to na antenie TV. Także Pany szykujcie się na sprzedaż Leo.
Mbappe
Mbappe

- tomassi14
- Juventino
Czelsi juz kupila rudigera wiec odpada...Poprostu pisze:Czyli jednak to prawda wszędzie o tym piszą. Ciekawe gdzie pójdzie.
Smieszy mnie Antek...gosc w koncu ma hajs a nie moze dalej nikogo kupic, podobno chce nasz byly cel - Danilo,
Milan ? romagnioli + MDS + cash? pojdzie do klubu bez LM???
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2017, 23:57 przez tomassi14, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Czyli wybraliśmy Leo na sprzedaż zamiast Sandro . No i dobrze. 30 lat. Ponad 60 mln zarobimy. Kupimy za to pewnie kogoś pokroju Higuaina. Wszyscy są zadowoleni. Rugani i Caldara już zacierają ręce a podobno De Vrij za rok za darmo ma przyjść 
Tylko oby nie do Milanu. Chociaż jesli mamy za niego dostać Romagnoliego plus hajs to będzie super deal. Romagnoli-Rugani to teraźniejszość i przyszłość ŚO włoskiej repry. A jeszcze Caldara za rok. No i nie zapominajmy o Chiellinim i Benati.

Tylko oby nie do Milanu. Chociaż jesli mamy za niego dostać Romagnoliego plus hajs to będzie super deal. Romagnoli-Rugani to teraźniejszość i przyszłość ŚO włoskiej repry. A jeszcze Caldara za rok. No i nie zapominajmy o Chiellinim i Benati.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2017, 23:59 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Milano1910
- Milanista
Cabrini_idol pisze:
Tylko oby nie do Milanu.
Boże! Oby do Milanu!
Szanse na to są iluzoryczne, ale pomarzyć warto

Widzew RTS & AC Milan - Wierny zawsze. W dobrych i złych chwilach.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
http://www.acmilan.com.pl/news/20801/me ... _w_kolejceCabrini_idol pisze:Bonucci's agent: "We are working on the sale [of Bonucci]."
Mbappe
A śmialiście się z tego Milanu

Jakby w transakcję faktycznie został włączony Romagnoli, to mielibyśmy trio 3 najzdolniejszych środkowych obrońców: Rugani-Caldara-Romagnoli. Palce lizać!
- tomassi14
- Juventino
Moze Plizzari w ramach rozliczenia? podobno gosc talent lepszy niz dollarumaCrunny pisze:http://www.acmilan.com.pl/news/20801/me ... _w_kolejceCabrini_idol pisze:Bonucci's agent: "We are working on the sale [of Bonucci]."
Mbappe
A śmialiście się z tego Milanu
Jakby w transakcję faktycznie został włączony Romagnoli, to mielibyśmy trio 3 najzdolniejszych środkowych obrońców: Rugani-Caldara-Romagnoli. Palce lizać!
- realbs
- Juventino
Gdyby Costa był topem nad topami, to by się pozbył 34letniego Riberego, a nie 26letniego "super prospekta" jakim jest wg. Was Costa. Ludzie, obudźcie się.Bayern nie potrzebował skrzydłowego
A co do Bonucciego, to nawet nie mam pytań.
- Cabrini_idol
- Juventino
Bonucci's agent: "There will be more news in the coming hours."
A teraz powaznie, kto pierwszy podał info o Mbappe ?
Rugani,Barzagli,Bonucci,Banatia,Chiellini. To o jednego za dużo grając nadal 4231.
To mercato będzie trzęsieniem ziemi.
Ulżyło mi trochę, że to jednak Bonucciego sprzedamy a nie Sandro. Bo w głebi duszy wiedziałem, że któregoś z nich musimy się pozbyć. Na szczęście jest to Bonucci. Starszy o 4 lata. A tyle samo warty hajsu. I do zastąpienia. Teraz wyrwać ile się da i sprowadzić Mbappe lub jakiegoś cracka do ŚP.
Chociaż taki deal :
Leonardo Bonucci's agent confirms, "we are working on a sale." Reports of De Sciglio + Romagnoli + cash. #Milan (via SportItalia)
Tez mnie ucieszy.
A teraz powaznie, kto pierwszy podał info o Mbappe ?
Rugani,Barzagli,Bonucci,Banatia,Chiellini. To o jednego za dużo grając nadal 4231.
To mercato będzie trzęsieniem ziemi.
Bayern potrzebował kasy i wolne miejsce. RIbery nigdzie nie chciał/nie chce się ruszac. Costa nalegał na opuszczenie Bayernu. Obudź się.realbs pisze:Gdyby Costa był topem nad topami, to by się pozbył 34letniego Riberego, a nie 26letniego "super prospekta" jakim jest wg. Was Costa. Ludzie, obudźcie się.Bayern nie potrzebował skrzydłowego
A co do Bonucciego, to nawet nie mam pytań.
Ulżyło mi trochę, że to jednak Bonucciego sprzedamy a nie Sandro. Bo w głebi duszy wiedziałem, że któregoś z nich musimy się pozbyć. Na szczęście jest to Bonucci. Starszy o 4 lata. A tyle samo warty hajsu. I do zastąpienia. Teraz wyrwać ile się da i sprowadzić Mbappe lub jakiegoś cracka do ŚP.
Chociaż taki deal :
Leonardo Bonucci's agent confirms, "we are working on a sale." Reports of De Sciglio + Romagnoli + cash. #Milan (via SportItalia)
Tez mnie ucieszy.

- Osgiliath
- Juventino
No ja nie wiem. Barzy nie liczę, bo chłop schodzi ze sceny. Benatia/Chiellini to szklanki i nie wiadomo jak wytrzymają. Caldara przecież zostaje w Atalancie, więc nie przyjdzie.Cabrini_idol pisze:Rugani,Barzagli,Bonucci,Banatia,Chiellini. To o jednego za dużo grając nadal 4231.
Jeśli przyjdzie Romagnoli + MDS, to

- Piotrekmmz
- Juventino
I gdzie wciśniesz tego Mbappe, jak przyszedł już Costa i ma przyjść Bernardeschi?Cabrini_idol pisze:Ulżyło mi trochę, że to jednak Bonucciego sprzedamy a nie Sandro. Bo w głebi duszy wiedziałem, że któregoś z nich musimy się pozbyć. Na szczęście jest to Bonucci. Starszy o 4 lata. A tyle samo warty hajsu. I do zastąpienia. Teraz wyrwać ile się da i sprowadzić Mbappe lub jakiegoś cracka do ŚP.
Jak ma odchodzić do Milanu, to błagam, byleby nie za De Sciglio, tylko za sam hajs(bo na Romagnoliego nie liczę)