Polityka
- Piotr Juvefan
- Juventino
Ci z Antify w Hamburgu to byli pewnie Ci Niemcy,którzy zostali zaproszeni przez lewactwo na nasz Marsz Niepodległości z przed paru lat. Gdzie znaleziono wtedy broń w redakcji Krytyki Politycznej...
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 13880.html
Sory za źródło
ale to przecież zawsze polska prawica jest taka zła i niedobra..
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 13880.html
Sory za źródło

ale to przecież zawsze polska prawica jest taka zła i niedobra..

- Lucas87
- Juventino
podobno gdzieś w kanadzie przegłosowano ustawę, która dopuszcza możliwość odbierania dzieciaków takim rodzicom, którzy krytykują pedałów i lgbt...
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- deszczowy
- Juventino
Powtórzę się: choć sam uważam się za lekko lewicującego, to dla takiej wesołej ekipy mam jedno stare rozwiązanie: gaz - pała - pała - gaz. Amen.
- juventusprzemek
- Juventino
Ale czy ktoś ma inne rozwiązanie jak uspokoić ich w taki sposób aby można wyjść bez obaw na ulicę?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Łe, ja tam TT w ogóle nie śledzę, oceniam ich wyłącznie przez pryzmat działalności na fb. Taką samą propagandę to sieje Fakt, musisz mieć i masz tego świadomość. NZG pokazuje to, z czego wielu ludzi nie zdaje sobie sprawy i łyka wszystko, wystarczy przejrzeć ten temat na forum i zobaczyć jakie linki i w jakim kontekście tutaj wrzucano. Ja się z niczym nie muszę identyfikować, mnie po prostu drażni, że karmicie nas takim gównem na co dzień.deszczowy pisze:Tylko to, co dla was jest jakąś tam rzeczywistością, z którą się identyfikujecie, dla mnie jest propagandą. Taką samą, jak robi Wyborcza, Parówki czy inny Szubar-ktośtam.
- deszczowy
- Juventino
TUTAJ masz słownikową definicję propagandy. Jeśli piszesz, ze tekst Fakt24 o przeszłości Trumpa był propagandowy, to ja ja Ci gratuluję.
Naszą rolą jest informować, najlepiej tak, żeby to było ciekawe dla odbiorcy i żeby to kliknął. Jeśli widzisz w tym materiale szerzenie poglądów, mające na celu pozyskanie zwolenników to ja tego nie kupuję.
A teraz przejrzyj sobie NZG an Twitterze i odnieś działalność tego profilu do definicji na górze.
Naszą rolą jest informować, najlepiej tak, żeby to było ciekawe dla odbiorcy i żeby to kliknął. Jeśli widzisz w tym materiale szerzenie poglądów, mające na celu pozyskanie zwolenników to ja tego nie kupuję.
A teraz przejrzyj sobie NZG an Twitterze i odnieś działalność tego profilu do definicji na górze.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Misiek ja o Fakcie ogólnie, nie o tekście o Trumpie. Tekst o Trumpie, który poczyniliście, komentuje się sam, do Polski przyjeżdża prezydent USA, tymczasem na pierwszy plan wysuwa się "wstydliwe sekrety jego przodków". Moja ciekawość zaspokojona, będę teraz innym człowiekiem. Napisałem tam "taką samą" w odniesieniu do Wyborczej czy TVN-u, w ich stronę krytyka, samokrytyki zero. Fakt jest obecnie mocno upolityczniony i co do tego nie ma dyskusji.
Nie muszę przeglądać NZG na TT, do niczego mi to potrzebne nie jest, czytam ich regularnie na fb, a Fakt też jest tam częstym gościem. Pytanko, o czym to świadczy? O tym, że NZG sieje propagandę? Czy może o tym, że to Fakt również manipuluje i rozsiewa ziarno nieprawdy?
O tym mówię:

"Informować, najlepiej tak, żeby to było ciekawe dla odbiorcy i żeby to kliknął"
Tekst usunięty, ale poszło w świat. Gówno się rozmazało. Możesz skomentować.
Nie muszę przeglądać NZG na TT, do niczego mi to potrzebne nie jest, czytam ich regularnie na fb, a Fakt też jest tam częstym gościem. Pytanko, o czym to świadczy? O tym, że NZG sieje propagandę? Czy może o tym, że to Fakt również manipuluje i rozsiewa ziarno nieprawdy?
O tym mówię:

"Informować, najlepiej tak, żeby to było ciekawe dla odbiorcy i żeby to kliknął"

Tekst usunięty, ale poszło w świat. Gówno się rozmazało. Możesz skomentować.
- deszczowy
- Juventino
Mogę napisać jedynie, że ja bym takiego tekstu nie puścił. Smutne jest to, co podałeś. Przykre 

- Vimes
- Juventino
A propos "Faktu", 30 czerwca ukazał się w nim news o rzekomym tajnym sondażu PiS, według którego koalicja Platformy i Nowoczesnej miałaby się cieszyć większym poparciem niż PiS. PiS oficjalnie zdementował zlecanie takiego sondażu. Szczerze mówiąc, mocno wątpiłem w to by ktokolwiek z "Faktu" był w stanie dotrzeć do tajnych sondaży PiS-u. Dzisiaj utwierdziłem się w tym przekonaniu, bo DGP faktycznie taki sondaż zlecił: "PiS wygra z każdym. Nie zagrozi mu nawet koalicja PO i Nowoczesnej [SONDAŻ]". Wynik PiS 37,2%, koalicja Platformy i Nowoczesnej 28,7%. Pytanie więc brzmi, czy "Fakt" dał się komuś podpuścić czy wyssał tego newsa z brudnego palucha?
Jeżeli chodzi o NZG to cenię ich za wzorcową dekonstrukcję kłamstw rozpowszechnianych na przykład przez Anne Applebaum.
Jeżeli chodzi o NZG to cenię ich za wzorcową dekonstrukcję kłamstw rozpowszechnianych na przykład przez Anne Applebaum.
- deszczowy
- Juventino
Wizyta Trumpa zrobiła swoje, jak sądzę. Ciekawe co będzie po miesięcznicy i klepnięciu opłaty paliwowej?
Btw: kiedyś te miesięcznice naprawdę skończą się czymś złym. Bardzo złym.
EDIT:
Mam straszny niesmak, widząc duchownych komentujących politykę. Po co to? Dlaczego? Właśnie słyszę o. Gużyńskiego w tefałenach i czuję gorycz.
Btw: kiedyś te miesięcznice naprawdę skończą się czymś złym. Bardzo złym.
EDIT:
Mam straszny niesmak, widząc duchownych komentujących politykę. Po co to? Dlaczego? Właśnie słyszę o. Gużyńskiego w tefałenach i czuję gorycz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Ciekawe jak reagowaliby Ci co maszerują w miesięcznicy jakby obok nich szła parada homoseksualistów
. Hipokryzja z każdej strony.

- Vimes
- Juventino
Paradę równości blokowali narodowcy z MW i ONR, a nie PiS. Tutaj warto zaznaczyć, że policja usuwała narodowców z trasy przemarszu parady równości: https://www.youtube.com/watch?v=F3alxbrh5Lo. Redaktor Pluszak z "Newsweeka" przyklaskiwał: "Brawurowa akcja policji podczas Parady Równości w Warszawie [WIDEO]".Cabrini_idol pisze:Ciekawe jak reagowaliby Ci co maszerują w miesięcznicy jakby obok nich szła parada homoseksualistów. Hipokryzja z każdej strony.
Podsumowując, policja jest dobra jak usuwa blokady z drogi homoseksualistów, ale jak ta sama policja usuwa blokady miesięcznic to wtedy jest narzędziem faszystowskiego reżimu. Jeżeli szukasz hipokryzji to właśnie ją znalazłeś.
- gregor_g4
- Juventino
toucheLucas87 pisze:ja nie biorę udziału w żadnych, ale jeśli marsze kod-u i innych ubywateli, mają być dozwolone, to również miesięcznic zabronić nie sposób...
Hipokryzja w tym kraju sięga zenitu. Obrońca demokracji Bolek, chce jechać blokować miesięcznicę smoleńską...

To jakiej on tej demokracji broni? Ano swojej, tej która mu pasuje i wpisuje się w jego poglądy. Podobnie jest z całą PO, PSL, N...
Banda oderwana od koryta nie może się z tym pogodzić i bardzo dobrze, niech kwiczą zarzynane świnie. Bo inaczej nie można ich nazwać, byli tak pewni siebie , kpili z opozycji do tego stopnia, mówiąc "wygrajcie wybory, to sobie wszystko przegłosujecie"
Teraz gdy ich najczarniejsze sny się ziściły, krzyczą, że w Polsce demokracja upadła

- deszczowy
- Juventino
Kwicz kwicz, "świnko oderwana od koryta". Jak wacha pójdzie w górę to inaczej zaśpiewamy 
BTW: Poważne zapytanie młodej posłanki PO :rotfl:

BTW: Poważne zapytanie młodej posłanki PO :rotfl: