Wszystko o Milanie
- gpl88
- Milanista
Może tak być, choć z drugiej strony on chce jechać na MS wiec musi albo obniżyć pensję i przejść do innego klubu albo zostać dla dobrej pensji i nie jechać bo u nas go czeka ławka.Cabrini_idol pisze:Kiedy ostatnio Milan sprzedał kogoś za 30 mln. Ko luby z premier płacą ale nie Włochom i nie za 31 latkow. Zobaczysz . Okienko zrewiduje to.
On zarabia u was 3.5 mln. Nie odejdzie tam gdzie dostanie mniej a ktoś musiałby mu z 4,5 mln dać. To nierealne. Chyba że Chiny.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Pytanie czy aby nie wyjdą na tym lepiej niż Milan, podobnie jak Roma na zakupach w Sassuolo. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić, że Silva okazuje się dla Milanu dużo większym, robiącym różnicę wzmocnieniem niż Bacca. Podobnie z Calhanoglu i Montolivo.gpl88 pisze:a przyjdzie do nich pewnie Papu Gomez i Duncan.
calma calma
- gpl88
- Milanista
Chodziło mi o to jakich nazwisk sobie życzą a jak zweryfikuje to rynek. Papu Gomeza sam chętnie bym widział w Milanie. Co do Silvy to ja mam mieszane uczucia, niby Ronaldo mówi, że to przyszła gwiazda itd, pytanie na ile to fakty a na ile PR o który go prosił Mendes. Sezon zweryfikuje, strzeli 20+ to można będzie mówić, że to dobry transfer.Pluto pisze:Pytanie czy aby nie wyjdą na tym lepiej niż Milan, podobnie jak Roma na zakupach w Sassuolo. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić, że Silva okazuje się dla Milanu dużo większym, robiącym różnicę wzmocnieniem niż Bacca. Podobnie z Calhanoglu i Montolivo.gpl88 pisze:a przyjdzie do nich pewnie Papu Gomez i Duncan.
- Cabrini_idol
- Juventino
Ale czy Silva jest lepszy do Bacci ? Na pewno młodszy 
Silva nie miał ani jednego takiego sezonu jak Kolumbijczyk w Sevilli ale za to wszystkio jeszcze przed nim. Dla mnie osobiście nie jest wart tych 38 mln? .

Silva nie miał ani jednego takiego sezonu jak Kolumbijczyk w Sevilli ale za to wszystkio jeszcze przed nim. Dla mnie osobiście nie jest wart tych 38 mln? .

- panlider
- Juventino
Kompletnie nie rozumiem, dlaczego mając taką lipę na prawej obronie, kompletnie olewamy Contiego. Jestem prawie pewny, że z chłopaka będzie świetny piłkarz i będziemy płakać, że go nie wzięliśmy.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- gpl88
- Milanista
Allegri się napalił na MdSpanlider pisze:Kompletnie nie rozumiem, dlaczego mając taką lipę na prawej obronie, kompletnie olewamy Contiego. Jestem prawie pewny, że z chłopaka będzie świetny piłkarz i będziemy płakać, że go nie wzięliśmy.

- Cabrini_idol
- Juventino
Conti zaś cieniutki w obronie. Ale i tak wolę ofensywnych bocznych aniżeli mocnych defensywie a z przodu lipa. Tylko 25 mln to trochę dużo za Contiego.

- gpl88
- Milanista
Za dużo czy nie to się okaże po sezonie. MdS też jest przeciętny w obronie ale w przeciwieństwie do niego Conti strzela i asystuje.Cabrini_idol pisze:Conti zaś cieniutki w obronie. Ale i tak wolę ofensywnych bocznych aniżeli mocnych defensywie a z przodu lipa. Tylko 25 mln to trochę dużo za Contiego.
Tymczasem w kontrakcie Donnarummy mówi się o klauzuli 75-80mln zamiast 2 różnych w przypadku awansu do LM czy jego braku. Jak nam ktoś za rok tyle za niego da to będzie interes stulecia. Tylko po co ten jego brat...
- Alex96
- Juventino
Jako, że Milan oglądałem dość często ostatnimi czasy to różnice w porównaniu do Bakki będzie robił każdy w miare ogarniety napadzior. Carlos od dwóch sezonów potyka sie o własne nogi a cyferki zawdzięcza naprawde sporemu szczęściu bo od jakiegoś czasu pokraka większa niż Inzaghi.Pluto pisze:Pytanie czy aby nie wyjdą na tym lepiej niż Milan, podobnie jak Roma na zakupach w Sassuolo. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić, że Silva okazuje się dla Milanu dużo większym, robiącym różnicę wzmocnieniem niż Bacca.Podobnie z Calhanoglu i Montolivo.gpl88 pisze:a przyjdzie do nich pewnie Papu Gomez i Duncan.
- gpl88
- Milanista
Carlos ma jeden zasadniczy problem, brak przyjęcia piłki, w zamyśle Montelli napastnik ma grać tyłem do bramki i brać udział w grze. A on jak tylko dostaje podanie to piłka mu ucieka na 3m i ją traci, często były sytuacje że z 6m zamiast dokładać nogę chciał przyjmować i zamiast bramki była strata.
Inzaghi wirtuozem techniki nie był ale wygrał nam finał LM więc Carlos mu do pięt nie dorasta.Alex96 pisze:Jako, że Milan oglądałem dość często ostatnimi czasy to różnice w porównaniu do Bakki będzie robił każdy w miare ogarniety napadzior. Carlos od dwóch sezonów potyka sie o własne nogi a cyferki zawdzięcza naprawde sporemu szczęściu bo od jakiegoś czasu pokraka większa niż Inzaghi
- panlider
- Juventino
Chłopak jest młody, może przecież poprawić się w aspektach, w których ma aktualnie braki. Przy dzisiejszym rynku transferowym 25 baniek to może faktycznie sporo, ale nie jest to też kwota z kosmosu.Cabrini_idol pisze:Conti zaś cieniutki w obronie. Ale i tak wolę ofensywnych bocznych aniżeli mocnych defensywie a z przodu lipa. Tylko 25 mln to trochę dużo za Contiego.
Zresztą nie ma co rozkminiać, widocznie nasi działacze widzą w nim braki dyskwalifikujące go do gry w naszej koszulce.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Biorąc pod uwagę jak kapitalną robotę wykonuje Allegri w Juve jesteśmy w stanie zaakceptować De Sciglio, choć ten transfer wcale nie jest taki pewny, jak się niektórym wydaje. Mamy sporo zbieżnych informacji. Zresztą tak czy inaczej miałby do nas przyjść na ławkę. Przy dużo lepszych kolegach w obronie może się podciągnąć.gpl88 pisze: Allegri się napalił na MdSjeśli do was przyjdzie to dla nas super, dla was niekoniecznie. Wieczny talent z bodaj 2 asystami w ostatnich latach
Milan zainteresowany Cuadrado, który będzie na wylocie po tym, jak uda się nam pozyskać Bernardeschiego i Costę. Bawią doniesienia o wymianie na De Sciglio, chyba że mediolańczycy nam dopłacą z 10/15 mln. Na bezgotówkową wymianę liczyć nie mogą, zwłaszcza że Kolumbijczykiem interesuje się też Arsenal i mówiło się o kwocie rzędu 25 mln.
- pumex
- Juventino
Mów za siebie w liczbie pojedynczejCavAllano pisze:Biorąc pod uwagę jak kapitalną robotę wykonuje Allegri w Juve jesteśmy w stanie zaakceptować De Sciglio

Ostatnio zmieniony 08 lipca 2017, 12:12 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.