Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie wartosciowy dla Realu, ale wartosciowy na rynku. Dlaczego Real mialby oddac swojego gracza na wypozyczenie, skoro NA PEWNO beda kluby zainteresowane jego uslugami i gotowe jednoczesnie wylozyc gotowke? Nie ma na swiecie klubu, ktory nie bylby napalony na 60/70 mln. Nakreslony przez Ciebie scenariusz nie jest realny, bylby ewenementem. Real traktuje swoich graczy jak smieci, gdy im nie idzie, ale swoje zarobic chca, leca na kredycie.tomassi14 pisze:Gdyby byl wartosciowy dla realu to nie siedzialby na trybunach w finale LM, tak wiem moja wypowiedz wczesniej zabrzmiala troche nie realistycznie ale przy dobrych negocjacjach jest to mozliwe.... jesli real sciagnie Ceballosa, a Mbappe pojdzie do PSG to nie beda napaleni na gotowke ...James po powrocie ma sie okreslic czy chce zostac czy odchodzi
- szymken
- Juventino
Ta agent mówi , że Aurier ma kontakt z innym Włoskim klubem, a tu Marotta gada i z nim i z agentem Danilo. Wszystko wiadomo
. Coraz śmieszniejsze te okienka, szmatławce idą na clickbait wiadomo, ale wychodzi, że nawet poważne źródła mają problem. Ja tam lubię ten okres, ale niektórzy nerwowo mogą nie wyrobić 
Co do braku transferów na razie jestem spokojny, zacznę się pod koniec lipca stresować , bo jednak końcówki mercato, jak trzeba kogoś na gwałt kupić, to nie była mocna strona Beppe.
Jamesa lubię i zawsze go chciałem, uważam, że i Dybala by zyskał przy nim, ale to wymagałoby znowuż zmiany ustawienia i się wyleczyłem z tego. Mamy już ten system i kompletujmy skrzydłowych. Poza tym James to Mendes, a z nim jakoś nam chyba nie po drodze. Takie United spokojnie sypnie ile trzeba, pensję też.
Bale byłby idealny ( mówię o profilu) na lewe skrzydło, ale to raz cena, dwa zdrowie, trzy pensja, cztery Perez go chyba nie chce sprzedać.

Co do braku transferów na razie jestem spokojny, zacznę się pod koniec lipca stresować , bo jednak końcówki mercato, jak trzeba kogoś na gwałt kupić, to nie była mocna strona Beppe.
Jamesa lubię i zawsze go chciałem, uważam, że i Dybala by zyskał przy nim, ale to wymagałoby znowuż zmiany ustawienia i się wyleczyłem z tego. Mamy już ten system i kompletujmy skrzydłowych. Poza tym James to Mendes, a z nim jakoś nam chyba nie po drodze. Takie United spokojnie sypnie ile trzeba, pensję też.
Bale byłby idealny ( mówię o profilu) na lewe skrzydło, ale to raz cena, dwa zdrowie, trzy pensja, cztery Perez go chyba nie chce sprzedać.
- tomassi14
- Juventino
Jezeli to prawda to przestaje wierzyc w ludzi zajmujacych sie mercato....gosc odrzuca oferte bo chce tylko do nas, mial w tym sezonie statsy na poziomie dybali a my rezygnujemy? no "rynce" odpadajaCabrini_idol pisze: EDIT :
Juventus are no longer interested in Keita Balde, The Senegalese player could renew his contract with Lazio. [Leggo]
:rotfl:
[MP][/b]
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Póki co trzeba podchodzić do wszystkiego spokojnie, bo nie wiemy nic
Na tą chwilę jedynie szkoda, że nie ściągnęliśmy Tolisso lub Calhanoglu (oczywiście abstrahując od tego czy nadają się do naszej taktyki, czy nie).

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- Poulinho
- Juventino
Trzeba było po prostu coś napisać, bo sprawa Keity powoli cichłatomassi14 pisze:
Jezeli to prawda to przestaje wierzyc w ludzi zajmujacych sie mercato....gosc odrzuca oferte bo chce tylko do nas, mial w tym sezonie statsy na poziomie dybali a my rezygnujemy? no "rynce" odpadaja

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Od Marka z juventuz.com - wrzucam tu bo to nie maistremowe media ale koleś wie co mówi.
Spinazzola ma zostać kolejny rok w Atalancie. Rezerwowym lewym obrońcą będzie Asa.
Spinazzola ma zostać kolejny rok w Atalancie. Rezerwowym lewym obrońcą będzie Asa.
- mrozzi
- Juventino
Co za roznica, skoro zdaniem Niemcow i tak odpuscilismy sobie Coste.Cabrini_idol pisze:Agresti pisze, że Aurier NIE MA paszportu francuskiego i zajmie miejsce dla gracz z poza UE (jeśli przyjdzie) :hellyes:
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
O tym samym ostatnio zacząłem myśleć albo przyjdzie jakieś grube nazwisko ( w co osobiście z dnia na dzień przestaje wierzyć) albo nie przyjdzie nikt i będzie tak jak mówił Marotta, że celem jest utrzymanie składu z Cardiff.CavAllano pisze: Co za roznica, skoro zdaniem Niemcow i tak odpuscilismy sobie Coste.Inponujace te nazwiska w naszym kontekscie, na miare finalisty LM. Albo dziennikarze wala slepakami, albo nie wzmocnimy sie wcale.
- mrozzi
- Juventino
Samo nasze zainteresowanie tym pionkiem Pepe martwi.
Prawa strona obrony nie istnieje, trudne zadanie utrzymania Sandro oraz Bonucciego, skrzydla leza i kwicza. Marotta musialby dzialac po cichu, bo ani jedno duze nazwisko sie w mediach poki co nie pojawilo. Chyba, ze zarzad wychodzi z zalozenia, ze Bernardeschi to taki geniusz, ze kibice nie beda psioczyc...
Prawa strona obrony nie istnieje, trudne zadanie utrzymania Sandro oraz Bonucciego, skrzydla leza i kwicza. Marotta musialby dzialac po cichu, bo ani jedno duze nazwisko sie w mediach poki co nie pojawilo. Chyba, ze zarzad wychodzi z zalozenia, ze Bernardeschi to taki geniusz, ze kibice nie beda psioczyc...
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Mam nadzieję, że z tym Pepe to jakiś żart, albo tylko jakieś wymysły pismaków, bo nie mają o czym już pisać, po co on nam tu potrzebny? Jest Rugani, który w końcu musi grać, Benatia, który też jakiś dobry poziom trzyma, a gdyby nawet Bonucci miał odejść (mam nadzieję, że jednak nie) to jest jeszcze Caldara.
W ogóle te informacje z dnia na dzień odnośnie naszych transferów zmieniają się o 180 stopni.
W ogóle te informacje z dnia na dzień odnośnie naszych transferów zmieniają się o 180 stopni.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Po co sa stworzone dwa tematy ? Poza tym gdybym chcial czytac newsy po angielsku, to bym wchodzil na anglojezyczne strony.Cabrini_idol pisze:To słuchajcie tego :
Pepe's agent: "#Inter and #PSG wanted Pepe. Juventus made a last minute attempt but we choice Besiktas."
![]()
Jak Last Minute od Sindbada nad morze czarne w Rumunii.
No i Mandragora wypożyczony do Genoi. Brakuje tylko oficjalki. Dobry kierunek.
Giovanni Branchini is the man Juventus are currently meeting. He is both De Sciglio's agent & a rep of Douglas Costa
Niby załatwiamy De Sciglio z Branchinim, agentem Włocha, który równocześnie reprezentuje Costę z Bayernu.
- Cabrini_idol
- Juventino
Jak nie znasz angielskiego to masz problem, dosyć duży. A jak znasz ale masz problem, że po angielsku to sorry. Nie będę tłumaczył prostych zdań po angielsku. Tłumacze tylko jeśli są po włosku albo w innym języku niż polski lub angielski Pomyliłem tematy zaraz przeniosę.
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2017, 21:24 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- mrozzi
- Juventino
Na radosna tworczosc pismakow to nie wyglada, bo cytuja agenta zawodnika. Co do Caldary nie przyjdzie on teraz, a w 2018.Nicram_93 pisze:Mam nadzieję, że z tym Pepe to jakiś żart, albo tylko jakieś wymysły pismaków, bo nie mają o czym już pisać, po co on nam tu potrzebny? Jest Rugani, który w końcu musi grać, Benatia, który też jakiś dobry poziom trzyma, a gdyby nawet Bonucci miał odejść (mam nadzieję, że jednak nie) to jest jeszcze Caldara.
Wcale by mnie nie zdziwilo, ze w ten sposob zarzad chcial sie zabezpieczyc na wypadek odejscia Bonucciego. Ale celowanie w alternatywy alternatyw swietnie by sie w pewne dzialania wpisywalo.
- szymken
- Juventino
Jakby to jeszcze przed transferem mówił, na jakieś podbicie kontraktu czy coś, to bym uwierzył ,ale po... bez sensu takie gadanie. Pepe- groza jak dla mnie, jeden z gości których nie znoszę, a mało ich jest .CavAllano pisze:
Na radosna tworczosc pismakow to nie wyglada, bo cytuja agenta zawodnika.