Juventus - Modena 3:1
- Gianluigi
- Juventino
Liczę na zwycięstwo z 3-0 , ale jak znam juve to będzie wymęczone 2-1
. Mam nadzięje ,że Maresca zagra w tym meczu dobrze , który jak jest w dobrej formie to trudno go zatrzymac :].
Sempre a Solamente Juventus!!!
- Lubczyk
- Juventino
Appropo kontuzji kiedy Zambrotta powróci do składu??miccoli pisze:Juve powinno wygrać ten mecz wysoko i przy tym nie stracić żadnego trzeba rownież liczyć ze kontuzjowali się wyleczą. Stawiam 4:1 dla Juve
Bo już sie niepokoje??
- DeeJay
- Juventino
Właściwie po meczu z Milanem liga straciła dla kibiców Juve na atrakcyjności. Wszystko jest niemal pewne, nie ma właściwie oprócz drugiego miejsca o co walczyć. Zarówno kibice jak i piłkarze są nieco rozbici. Ciężko jest walczyć na całego gdy w podświadomości ma się myśl, że gramy praktycznie o nic. Wygrana poprawiłaby troche humory i morale. Ja osobiście wiele bym oddał, żeby w tym sezonie wyszły nam jeszcze przynajmniej jedynie dwa mecz - z Lazio, nawet kosztem drugiego miejsca. No i jeśli zdobylibyśmy puchar to mecz o Superpuchar Włoch z Milanem. Odrobić dwie bramki to sporo, ale nie jest to wcale niemożliwe! Podobno Lippi chce w przyszłym sezonie na stałe włączyć do składu Chiumiento i Boudianskiego. Dlatego w tej części sezonu uważam, że Ci zawodnicy powinni już się oswajać z wielką piłką, aby w następnym sezonie nie zaczynać od "zera". Właściwie już teraz powinniśmy zacząć myśleć o następnym sezonie. Jeśli tak zrobimy, możemy mieć przewagę nad innymi, którzy jeszcze o coś walczą.
Myśle, że wygramy dziś. Stawiam na dość niemrawe 2-0.
Myśle, że wygramy dziś. Stawiam na dość niemrawe 2-0.
- BIANCONERI
- Juventino
Juventus wygrał z Modena 3-1 po bramkach Mareski i dwóch Trezegueta,gola dla Modeny strzelił Marazzina.Po pierwszej połowie było 0-0 i obawiałem się,że po raz kolejny nie uda nam sie wygrać.Na szczęście po przerwie nasi piłkarze wzieli sie do roboty i wywalczyli trzy punkty.Nasi przeciwnicy niespodziewanie stracili punkty;Roma przegrała u siebie z Bologną a Milan szczęśliwie zremisował na San Siro z Chievo 2-2 strzelając gola dającego remis w 96 minucie!
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- BIGGI
- Qualità Juventino
W koncu napastnik strzelił bramki
Nareszcie wygrana przekonywująca (?), szkoda że tak późno.Zresztą z Modeną innego wyniku sobie nie wyobrażałem (chyba ze wyższy
). Milan tradycyjnie w 90 minucie strelił...ale to i tak wiadomo że bedą mistrzami.Dla nas wazne ze Roma przegrała.Wciąż walczymy o 2. miejsce.

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No i po meczu. Bardzo się ciesze, że Treze strzelił dwie bramki, choć mam teraz mieszane uczucia co do tego czy go sprzedawać :? Mamy trzy punkty, wyprzedziliśmy Rome, i szkoda tylko, że sędziowie pomogli Milanowi przedłużając ich spotkanie o klika minut. Niestety te kilka minut zawarzyły na tym, że Milan miał FUKSA i strzelił bramke wyrównawczą :evil: :evil: :evil:
Ostatnio zmieniony 28 marca 2004, 17:13 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.
- kouba
- Qualità Juventino
dobrze, ze Roma przegrała, bo przynajmniej mamy sznase na 2. miejsce. Milan wygrał picem, ale nawet przy porazce wątpie, zeby nam sie udało Ich dogonić. Cieszą mnie bramki Trezegueta, bo był po kontuzji i dawno nie strzelał. Mam nadzieje, ze sie w pewnym sensie odbuduje i teraz będzie strzelał bramke za bramką. Brawo Juve, bo mimo słabej gry w całym tym sezonie, jednak mają dobre, drugie miejsce 8)
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
I juz po meczu
Kolejny raz powtarzam! Moj ulubieniec Trezeguet nie moze byc sprzedany!
Cieszy oczywiscie rowniez porazka Romy... Mam nadzieje, ze to kres ich wysokiej formy i z wywalczeniem vicemistrzostwa nie bedziemy mieli problemow...

Kolejny raz powtarzam! Moj ulubieniec Trezeguet nie moze byc sprzedany!
Cieszy oczywiscie rowniez porazka Romy... Mam nadzieje, ze to kres ich wysokiej formy i z wywalczeniem vicemistrzostwa nie bedziemy mieli problemow...
- darel
- Juventino
No i juz po meczu. Po pierwszej połowie mogło byc nerwowo, bo wynik nie był zaciekawy. W drugiej połowie przypomniał o sobie jednak Trezeguet i Juve w koncu zanotowało wygraną. To prawda, że przeciwnik nie był najwyższych lotów, ale teraz ważne było zwyciestwo i to udało sie osiagnąć. A tak wogóle, to była to bardzo udana kolejka. Milan oraz Roma straciły punkty. A tak nawiasem mówiąc to jeśli Milanowi nadal bedzie sprzyjało takie szczęście, to Scudetto ma już w kieszeni. Gol wyrównujacy w 96 min. ci to maja jednak szczęście. Ale ważne jest to, że po tej kolejce w pełni uczestniczymy w walce o 2 miejsce w lidze.
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!
na zawsze wierni turyńskiej drużynie