Mercato (LATO 2017)
- wloski
- Juventino
Jak to Costy nie sprowadzimy jak kupimy Brazola z Nicei?Cabrini_idol pisze:Mamy jedno. Bo Costa jeszcze nie przyszedł.. Nie zdziwi mnie nic.
Apropo Brazola z Nicei . Cena 15 mln.
Zappacosta dalej w zasięgu
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Nawet jak dadzą bana za cyrk z Raiolą to na pewno nie na obecne okienko. Na pewno to nie jakieś tam odległe widmo bani sprowadziło Schicka do Turynu, aczkolwiek na pewno dziwne jest,że w trakcie turnieju zawitał do Turynu.Marat87 pisze:Przyleciał podczas turnieju? Może ban się zbliża?![]()
Z wszystkich skrzydłowych,którzy są łączeni z Juve chyba najbardziej bym chciał Keite, może grać na lewym skrzydle, ale także w ataku i w miejsce Dybali. Idealnie pasujący do taktyki Maxa.Oo jest potrzebny teraz a nie za rok po całosezonowej banicji.Trzeba się z Lazio dogadać i zrobić to jak najszybciej a nie czekać do końca sierpnia, bo w między czasie dużo może się wydarzyć i sam gracz wcale nie musi za 2 miesiące być taki chętny na transfer.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Sami powinniscie dostac bana.
United przeswietlone, a mieliby ukarac Juventus? Na pewno nam bardziej na sprzedazy Pogby nie "zalezalo".
Ladna ta treningowka. Ciekaw jestem jaki dostanie numer.

Ladna ta treningowka. Ciekaw jestem jaki dostanie numer.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Ty też, za różowe okulary, albo za przesadny pesymizm ( zależy co się dzieje ) :C Oczywiście to wszystko w ramach żartu, jak i to z banem, bo pisałem to pół żartem, pół serio.
Ale widzę, że Calciopoli i afera z Conte was nic nie nauczyła, na sprawiedliwość nie ma co liczyć i też przed wybuchem tych afer był spokój i lekceważenie.
Tak czy siak, nie ma co się martwić na zapas, EOT.
Ale widzę, że Calciopoli i afera z Conte was nic nie nauczyła, na sprawiedliwość nie ma co liczyć i też przed wybuchem tych afer był spokój i lekceważenie.
Tak czy siak, nie ma co się martwić na zapas, EOT.
- Cabrini_idol
- Juventino
Ogólnie w gazetach Włoskich przekonanie jest takie, że odrzuciliśmy faktycznie 60 melonów za Sandro ale wcześniej czy później Sandro pożegna się z Turynem.

- Piti
- Juventino
Cóż, tak to już jest. Wydaje mi się że najlepiej budować drużyne na Włochach, bo bądź co bądź im nie spieszno opuszczać Italie tak jak takim brazolom właśnie. Nie czują przywiązania i tak dalej.Cabrini_idol pisze:Ogólnie w gazetach Włoskich przekonanie jest takie, że odrzuciliśmy faktycznie 60 melonów za Sandro ale wcześniej czy później Sandro się pożegna z Turynem.
Druga sprawa jest taka, że tych dobrych włochów obecnie jest jak na lekarstwo. Taki Spinazzola na przykład, dobrze rokuje jakby odpalił na dobre to by było super, ale jak na razie nie dorasta do pięt Sandrowi
No stary jakby ktoś rzucił z 80 mln na niego to też bym się nie oparł. Bądź co bądź do tylko lewy obrońca... Fakt że ścisła czołówka, no ale tylko lewy obrońca. Nie napastnik, nie klasyczna 10, nie zawodnik, który potrafi przesądzić sam o meczu bardzo często. Także wieszMRN pisze:Jest młody i ma wyższe ambicje niż PW i scudetto. Jak wyłożą na niego 80 baniek to Marotta się nie oprze a do tego pójdzie na rękę zawodnikowi bo przecież chce odejść.

Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2017, 11:10 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Pożegna się to pewne, może nie teraz choć wcale mnie nie zdziwi jak odejdzie podczas tego mercato. Jest młody i ma wyższe ambicje niż PW i scudetto. Jak wyłożą na niego 80 baniek to Marotta się nie oprze a do tego pójdzie na rękę zawodnikowi bo przecież chce odejść.
Tylko nie piszcie dyrdymałow, że :
- Sandro jest szczęśliwy w Juve
- zaproponujemy mu nowy, lepszy kontrakt
- jesteśmy lepsi od Chelsea, MC czy takie tam bo nie o to tutaj chodzi
- bo przecież nie sprzedajemy najlepszych piłkarzy
- nasz projekt jest super i celujemy w wygranie LM
A na jego miejsce przyjdą jakieś Dalberty, którymi interesuje się tylko inter, to ma swoja wymowę.

A na jego miejsce przyjdą jakieś Dalberty, którymi interesuje się tylko inter, to ma swoja wymowę.

- mrozzi
- Juventino
Po pierwsze Sandro nas nie opuscil i nie wiadomo, czy te doniesienia o jego checi opuszczenia klubu sa prawdziwe. Z jego wielu wczesniejszych wypowiedzi wynikalo, ze jest u nas szczesliwy. A z mediami wiadomo jak to jest. Co do lojalnosci Wlochow to jest to raczej mit.silhouette pisze:Cóż, tak to już jest. Wydaje mi się że najlepiej budować drużyne na Włochach, bo bądź co bądź im nie spieszno opuszczać Italie tak jak takim brazolom właśnie. Nie czują przywiązania i tak dalej.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
To o co tutaj chodzi? Bo Juventus jest lepszy od Chelsea i ManU. Bo Juventus celuje w LM. Jeżeli nie, to na pewno Chelsea i ManU też nie - z obecnej czołówki tylko Real, Barca i Bayern są murowanymi faworytami.MRN pisze:Pożegna się to pewne, może nie teraz choć wcale mnie nie zdziwi jak odejdzie podczas tego mercato. Jest młody i ma wyższe ambicje niż PW i scudetto. Jak wyłożą na niego 80 baniek to Marotta się nie oprze a do tego pójdzie na rękę zawodnikowi bo przecież chce odejść.
![]()
Jedyna rzecz to kasa, bardziej medialna liga. To wszystko.
- Gelo65
- Juventino
silhouette pisze:Cóż, tak to już jest. Wydaje mi się że najlepiej budować drużyne na Włochach, bo bądź co bądź im nie spieszno opuszczać Italie tak jak takim brazolom właśnie. Nie czują przywiązania i tak dalej.
Druga sprawa jest taka, że tych dobrych włochów obecnie jest jak na lekarstwo. Taki Spinazzola na przykład, dobrze rokuje jakby odpalił na dobre to by było super, ale jak na razie nie dorasta do pięt Sandrowi
Też tak myślę, to może też niejako tłumaczyć akcję z Bernardeschim, bo jednak Federico to żaden top. W tym kontekście bardzo dziwi mnie brak zainteresowania Contim, bo chłopak ma według mnie potencjał na najlepszego włoskiego RB, szczególnie jeśli chodzi o grę ofensywną, a jeśli wierzyć plotkom wyląduje w Milanie

- MRN
- Juventino
W obecnych czasach to bardzo dużo dla zawodników nie związanych emocjonalnie z klubem a Brazoli o takie uczucia raczej ciężko podejrzewać. Teraz mówimy o Chelsea a jak zagnie na niego parol np. Real to można już mu pakować walizki, niestety smutne to ale prawdziwe. Nie jesteśmy w stanie utrzymać najlepszych, co roku trzęsiemy porami, że ten lub ten odejdzie i nie dotyczy to takich jak Asa, Rincon, Sturaro tylko właśnie tych, którzy stanowią o naszej sile.Marat87 pisze:Jedyna rzecz to kasa, bardziej medialna liga. To wszystko.

- pablo1503
- Juventino
Chyba nikt się nie łudził, że Brazylijczyk zakończy tu karierę?Cabrini_idol pisze:Ogólnie w gazetach Włoskich przekonanie jest takie, że odrzuciliśmy faktycznie 60 melonów za Sandro ale wcześniej czy później Sandro pożegna się z Turynem.
Mam tylko nadzieję, że 'prędzej' nie oznacza lipca, a 'później' sierpnia tego roku.

Podobno prowadzimy w wyścigu o jakiegoś gościa z Nicei, lewy obrońca. Rywal? Inter.
Jeżeli faktycznie Bonucci postanowi odejść, to liczę, że przytulimy co najmniej 60mln.

- mrozzi
- Juventino
Przede wszystkim, a byla o tym mowa, nie do konca nam pasuje jego profil. Ponoc Paratici nie jest jego zwolennikiem. Gdybysmy faktycznie go chcieli spokojnie bysmy go Milanowi podkradli, zwlaszcza przy odejsciu Alvesa. Poki co Atalanta sie jeszcze opiera.Gelo65 pisze:W tym kontekście bardzo dziwi mnie brak zainteresowania Contim, bo chłopak ma według mnie potencjał na najlepszego włoskiego RB, szczególnie jeśli chodzi o grę ofensywną, a jeśli wierzyć plotkom wyląduje w Milanie:
- MRN
- Juventino
no właśnie, prowadzimy w wyścigu o Dalberta, którym zainteresowanie wyraża tylko inter a nie takie drużyny jak Real, Barca czy Bayern. Dalbert miałby być następcą Sandro i śmierdzi mi to.

- Piti
- Juventino
Nie opuścił, ale prędzej czy później opuści. Nie teraz to za rok, casus Pogby.CavAllano pisze:
Po pierwsze Sandro nas nie opuscil i nie wiadomo, czy te doniesienia o jego checi opuszczenia klubu sa prawdziwe. Z jego wielu wczesniejszych wypowiedzi wynikalo, ze jest u nas szczesliwy. A z mediami wiadomo jak to jest. Co do lojalnosci Wlochow to jest to raczej mit.
A co do Włochów to niekoniecznie mit. Nie przypominam sobie by kiedykolwiek opuścił nas jakiś Włoch za granice, który był dla nas szczególnie ważny. Pomijając te wszystkie Dżiowinka i tak dalej, bo tego typu włosi nie byli dla nas ważni i to my ich odpalaliśmy a nie że oni chcieli odejść.
Cuchnie również to, że ten Dalbert nawet na kompilacjach jest rzadki jak nie powiem co. 90% filmików z jego udziałem to wypuszczenie sobie piłki i gonitwa, wręcz ściganie się lewą flanką z murzynami przeciwnej drużyny...MRN pisze:no właśnie, prowadzimy w wyścigu o Dalberta, którym zainteresowanie wyraża tylko inter a nie takie drużyny jak Real, Barca czy Bayern. Dalbert miałby być następcą Sandro i śmierdzi mi to.