LaLiga
- DelSojer
- Juventino
Raul powinien pobic ten rekord choc nie koniecznie w tej edycji LM. Jest jednym z nielicznych zawodnikow ktorych lubie grajacych poza JUVE
Zaluje ze Raul nie gral nigdy w JUVE Wyobrazcie sobie ten duet RAUL-DEL PIERO :twisted:
Zaluje ze Raul nie gral nigdy w JUVE Wyobrazcie sobie ten duet RAUL-DEL PIERO :twisted:
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Rzeczywiście Raulowi zawsze szło świetnie w LM i zawsze tam strzelał duzo bramek. Co do tego rekordu to kto w Juventusie ma najwięcej występów w LM
(chodzi mi o obecnie grających piłkarzy)

- Martinblack
- Juventino
Wspierany przez Nedveda Zidane (w koncu gra dobrze) Giggsa i van (m)nistera z MU ..... mogłoby cos być z tego..ale spojrzec odbiektywnie na obecny sezon Alexa w tym duecie byłby słabszym ogniwem....DelSojer pisze:Raul powinien pobic ten rekord choc nie koniecznie w tej edycji LM. Jest jednym z nielicznych zawodnikow ktorych lubie grajacych poza JUVE
- Chris
- Juventino
Dość uważnie ostatnio obserwuje to co dzieje się z Realem. Do tej poey formacją, któa głównie zstanoiwła o ich potędze była środkowa linia. W ostatnich meczach piłkarze ze środka niezbyt błyszczą formą. Zidane raz na mecz co prawda ośmieszy kilku przeciwników, jednak sztuczki te nie idą w parze ze stwarzaniem groźnych sytuacji pod bramką przeciwników. Figo spisuje się chyba jeszcze słabiej i jedynym elementem gry, któym może imponować są triki. Francuz i Portugalczyk stanowili do niedawna szkielet Realu, coraz częsciej zaczynają jednak przypominać piłkarskich członków zespołu Harlem Globtrotters. Wiek robi swoje - nie mają już tyle siły aby ostro zasuwać przez 90 minut. Piłkarzem, który "trzymał Real przy życiu" był w mojej opinie David Beckham. To głównie dzięki jego zaciętości, ambicji i umiejętnościom madrycki klub wyeliminował w ćwierćfinale Bayern. Gdy zabrakło go jednak w rewanżowym spotkaniu z Monaco, sztuczki podstarzałych gwiazd już nie wystarczyły.
Myślę, że Real ma przed sobą twardy orzech do zgryzienia. Zarowno Figo jak i Zidane w następnym sezonie będą jeszcze słabsi, ale sprzednie ich "urodziłoby" potrzebę zakupu kolejnych, młodszych gwiazd. Ciekaw jestem co zdecydują władcy madryckiego klubu.
Myślę, że Real ma przed sobą twardy orzech do zgryzienia. Zarowno Figo jak i Zidane w następnym sezonie będą jeszcze słabsi, ale sprzednie ich "urodziłoby" potrzebę zakupu kolejnych, młodszych gwiazd. Ciekaw jestem co zdecydują władcy madryckiego klubu.
Juve per sempre!!!
- Olszan
- Juventino
Dla mnie ten klub wogle jest dziwny i nei uporządkowany kiedystaki problem w końcu musiał nastąpić Klub nei moze opierac sie tyulko i wyłącznei na gwiazdach i technice musi być solidność świeża krew potzrebni są wychowankowie Dla mnei ten klub wogle jest przegrany moze i nei sprzedadzą gwiazd ale jeśli nic nie zrobią z obeoną w następnym sezonei mozemy sie spodziewać podobnego zbiegu wydarzeń..... 

Zawsze Wierni ! ! !
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No rzeczywiście Real ostatnio nie gra najlepiej. Gwiazdy typu Zidane, Figo zaczynają się wypalać, tak samo jak w Juve. Nawet Raul już nie prezentuje tak świetnej formy jak dawniej, choć on jest jeszcze młody. Co do Beckhama to jest on świentym zawodnikiem, ale chyba się wszyscy zgodzą, że to już nie jest ten sam Beckham co w ManU. Realowi są potrzebne zmiany bo na tych swoich powoli wygasających "gwiazdach" za daleko już nie dojadą...
- Machnes
- Juventino
Ja chciałem, aby w finale sotkały się Milan - Real, ale z drugiej straony moja niechęć jest tak duża, że życzyłem Realowi odpadnięcia
szkoda, bo miałem nadzieje, że to Milan pokaże "galacticos" jak się gra, ale pokazało to Monaco, też dobrze 

- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
Real może być w tym sezonie 2 Juventusem Odpaldi z Pucharu Króla,z Ligi Mistrzów i mogą stracić jeszcze mistrzostwo na rzecz Valencii
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Manifestos
- Juventino
oni wlasnie przedluzyli kontrakty wiec nie zostana sprzedanie.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- faller
- Juventino
ja tam się cieszę , że rEAL - ten wielki, największy klub(żygać się chce) promowany przez FIFE odpadł. szkoda że tak późno licyłem na skutecność bayern'u ale niech będzie
i tak juve jest najlepszym klubem
i tak juve jest najlepszym klubem
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No chyba o tym beckhamie to zbyt duzo powiedziane, przeciez kazdy wiem ze zaden z niego pilkarz. Jest bardzo slaby i napewno zidane czy Figo sa jeszcze od niego lepsi w tym kunszcie i pod kazdym pozrorem.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS