Massimiliano Allegri
- Andryk
- Juventino
czy to jest forum dla osób uzależnionych od narkotyków czy o piłce nożnej? To trollowanie tego forum przestaje być już śmieszne.ForzaItanimulli3vujcm pisze: Skoro facet ze środkowego napastnika, zrobił jednego z najlepszych lewoskrzydłowych świata - tak jednego z najlepszych, tylko o innej charakterystyce - to chyba na swojego "futbolowego syna" też najwidoczniej ma pomysł?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Maksio zdradza światu, że ma swoich faworytów, którzy grają mimo kontuzji kosztem zdrowych, nawet w finale LM
http://www.football-italia.net/104174/a ... g%E2%80%99“What happened at half-time? [Mario] Mandzukic was there ‘operating’ on his ankle and [Miralem] Panic was lying down and couldn’t get back into it.”
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Cabrini_idol
- Juventino
Allegri dał do zrozumienia, że nie są to pupile . Tylko nie mamy ławki i musimy grać zawodnikami z urazami, żeby po prowadzeniu rezerwowych nie wyglądało to jeszcze gorzej
Dlatego ufam zarządowi, którzy cholernie wzmocnią naszą ławkę w tym sezonie, dodając jeden brylant do pierwszej 11.

Dlatego ufam zarządowi, którzy cholernie wzmocnią naszą ławkę w tym sezonie, dodając jeden brylant do pierwszej 11.

- Maly
- Juventino
że co? oni weszli gdy było już po meczu a było po meczu bo gole padły właśnie przez grę zawodnikami, którzy nie byli w stanie dać z siebie 100%, człapali po boisku i byli spóźnieni do "każdej" piłki
zresztą co ci da wzmocnienie ławki skoro i tak będzie grał kontuzjowany Mandzukic jak z Bayernem? czy jak się okazuje teraz w finale? zresztą nam trzeba pierwszy skład wzmocnić a nie ławkę... nie szło nam od 40 minuty ale Allegri czekał na KO, żeby spróbować coś zmienić... jak Cuadrado nie nadaje się, żeby wejść z ławki i spróbować zmienić mecz to szkoda było na niego wydawać te 30 milionów i trzeba sprzedać go czym prędzej :roll: pozostałych 12 rezerwowych też
zresztą co ci da wzmocnienie ławki skoro i tak będzie grał kontuzjowany Mandzukic jak z Bayernem? czy jak się okazuje teraz w finale? zresztą nam trzeba pierwszy skład wzmocnić a nie ławkę... nie szło nam od 40 minuty ale Allegri czekał na KO, żeby spróbować coś zmienić... jak Cuadrado nie nadaje się, żeby wejść z ławki i spróbować zmienić mecz to szkoda było na niego wydawać te 30 milionów i trzeba sprzedać go czym prędzej :roll: pozostałych 12 rezerwowych też

magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Cabrini_idol
- Juventino
http://en.calcioefinanza.com/2017/06/19 ... oefinanza/
Wywiad z Allegrim ,,jak zbudowałem zwycięski zespół''.

- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
"Zwycięski zespół Allegriego"Cabrini_idol pisze:http://en.calcioefinanza.com/2017/06/19 ... oefinanza/

- Zawidowianin
- Juventino
Racja, nic nie wygrał przez te 3 lata.Bobby X pisze:"Zwycięski zespół Allegriego"Cabrini_idol pisze:http://en.calcioefinanza.com/2017/06/19 ... oefinanza/
Wywiad z Allegrim ,,jak zbudowałem zwycięski zespół''.![]()
![]()
onliforpipul
- Poulinho
- Juventino
Cholera, Ci dziennikarze w ogóle się nie znają na piłce nożnej... co chwilę tylko umieszczają Allegriego w czołówce trenerów nie wiedząc jak denny jest...
http://www.sport.pl/pilka/56,64946,2196 ... oxSportImg
http://www.sport.pl/pilka/56,64946,2196 ... oxSportImg
- Maly
- Juventino
cholera ci kibice nie potrafią czytać ze zrozumieniem... nie dziennikarze tylko jakiś Coach Reputation Ranking, który "pod uwagę bierze 100 różnych czynników takich jak trajektoria kariery, obecność w mediach społecznościowych, medialność, relacje z prasą czy atrakcyjność dla sponsorów."
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Poulinho
- Juventino
Cholera a nieduży także ma problemy z interpretacjąMaly pisze:cholera ci kibice nie potrafią czytać ze zrozumieniem... nie dziennikarze tylko jakiś Coach Reputation Ranking, który "pod uwagę bierze 100 różnych czynników takich jak trajektoria kariery, obecność w mediach społecznościowych, medialność, relacje z prasą czy atrakcyjność dla sponsorów."

- Maly
- Juventino
chyba tu Januszinho dokonałeś nadinterpretacji pod swoją modłę ;]
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Maly
- Juventino
po prostu, na ich stronie masz opisane te 10 kategorii wraz z opisem i jakoś nie ma tam nic o "zdaniu dziennikarzy", zresztą rankingi punktowe opierają się przeważnie o jakiś wzór a nie czyjąś opinię jak chociaż by wyśmiewany IFFHS
@Ouh_yeah: Conte na jesieni był nr1
@Ouh_yeah: Conte na jesieni był nr1
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?