Mercato (LATO 2017)
- tony89
- Juventino
Cabrini_idol pisze:Alves : "Manchester is waiting for me. Juve? Disappointment, mediocre companies that will never win the Champions " - sportmediaset.it
:hellyes:
można prosić link, bo nie mogę znaleźć tej wypowiedzi?
- squinter
- Juventino
Ktoś coś więcej o nim? Szczerze mówiąc spotykam się z tym nazwiskiem może po raz trzeci, a w akcji go nigdy nie widziałem.Vincitore pisze:Portugalski dziennik Superdeporte podaje, że Joao Cancelo jest wysoko na naszej liście potencjalnych następców Alvesa. Gracz Valencii miałby kosztować 20/25 mln euro.
- pablo1503
- Juventino
Co się odpieprzyło z tym Alvesem w przeciągu paru tygodni? Nie wierzę w to co czytam. Nie wierzę, że dorosły facet jest w stanie powiedzieć takie słowa o swoim obecnym pracodawcy. Rozumiem rozczarowanie przygodą, ale żeby mówić o Juventusie jako o przeciętnej marce? :eusa: Coś poszło nie taka.
Żenujący facet, niech idzie do świetnej marki, jaką jest City, i do swojego trenera, który, żeby coś wygrać, musi wybulić półmiliarda. :hellyes:
Żenujący facet, niech idzie do świetnej marki, jaką jest City, i do swojego trenera, który, żeby coś wygrać, musi wybulić półmiliarda. :hellyes:

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Idzie do Guardioli który dostał w Pape od Monaco, po którym sie przejechaliśmy jak po rysiu.tony89 pisze:Cabrini_idol pisze:Alves : "Manchester is waiting for me. Juve? Disappointment, mediocre companies that will never win the Champions " - sportmediaset.it
:hellyes:
można prosić link, bo nie mogę znaleźć tej wypowiedzi?
Nie wspominając że w Bayernie nic nie ugrał i zakończył sezon z gorszym bilansem niżeli Mourinho. Elegancko.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Ale czego się dziwicie? Podobne bzdury opowiadał o Barcelonie, z tym brakiem szacunku itp. Niektórzy jeszcze go cytowali, oceniając szyderczo Blaugrane, tylko z powodu niechęci do tego klubu.
Nie mówię, że ja kompletnie nie wierzyłem w to co mówił, ale mimo wszystko podchodziłem do tego z rezerwą i nie brałem tych słów, jako słowa jakiegoś guru. Piłkarze to zazwyczaj narcyzi, całą karierę żyjący pod kloszem, Piotrusie Pany. Nie ma co się przejmować ich paplaniną.
Nie mówię, że ja kompletnie nie wierzyłem w to co mówił, ale mimo wszystko podchodziłem do tego z rezerwą i nie brałem tych słów, jako słowa jakiegoś guru. Piłkarze to zazwyczaj narcyzi, całą karierę żyjący pod kloszem, Piotrusie Pany. Nie ma co się przejmować ich paplaniną.
- Gontar
Ja z kolei wszędzie teraz czytam, że Costa jest praktycznie zawodnikiem Juve. 40 mln + bonusy.
- Łoles
- Juventino
Dani A. płacze z powodu popsutej statystyki wygranych finałów, ot cała tajemnica 

Dlatego póki nic nie będzie potwierdzone, w jedną czy drugą stronę, nie ma co bić piany.Gontar pisze:Ja z kolei wszędzie teraz czytam, że Costa jest praktycznie zawodnikiem Juve. 40 mln + bonusy.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Vincitore
- Juventino
BILD i Kicker zgodnie twierdzą, że done dealio i ogłoszenie transferu jeszcze w tym tygodniu, natomiast niemiecka agencja prasowo-informacyjna podaje, że negocjacje wstrzymane. Nie wiem komu wierzyć, ale bliżej mi raczej źródłom stricte piłkarskim, choć ta druga informacja pewnie znikąd się nie wzięła.Gontar pisze:Ja z kolei wszędzie teraz czytam, że Costa jest praktycznie zawodnikiem Juve. 40 mln + bonusy.

- kamil-8853
- Juventino
Nie po to strategia naszego mercato jest pod formację 4-2-3-1 żeby ściągać alternatywy na skrzydła. Prawda jest taka że większość transferów jest już klepnięta od jakiegoś czasu a media wyprzedzają się w podawaniu informacji z czterech liter aby klikalność w linki była większa niż u konkurencji. Bądźmy spokojni i nie zwalniajmy Marotty (jak co roku) bo w lipcu ogłoszą jakąś bombę transferową i znów zacznie się wysławianie pod niebiosa naszego zarządu. Tak z drugiej mańki - nie po to byliśmy w przęciągu 3 ostatnich lat 2 razy w finale aby teraz odpuścić i zadowolić się dojściem do ćwierćfinałów. Cały wysiłek poszedł by na marne.