Mario Mandżukić

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2017, 20:31

no i stało się coś czego nawet szczypek nie wytłumaczy - mamy w składzie 3 napastników a najlepszym wg użytkowników JP jest ten z najmniejszą liczbą goli i asyst :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2017, 20:38

Mały, skończ proszę. Widać zasłużył na wyróżnienie o czym zadecydowała większość... tylko Ty i doktorek macie odmienne zdanie.

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2017, 09:06

Spieszę z tłumaczeniem - raz - to nie był konkurs na najlepszego napastnika a najlepszego zawodnika tego sezonu. Dwa - oceny nie były wystawione na koniec sezonu a sukcesywnie po każdym miesiącu. Prawdopodobnie u Niedużego kuleje u Ciebie czytanie ze zrozumieniem.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2017, 10:02

a jak można być najlepszym zawodnikiem nie będą nawet najlepszym napastnikiem? ;)

ps. ja nie pytam za co on zdobywał te punkty w kolejnych miesiącach bo to już by było pogrążanie was - nie pytam np dlaczego w miesiącu gdy Igła zdobywa 5 goli w 5 meczach a Mario 1 w 5 to ten drugi zdobywa 61% głosów ;)

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2017, 10:11

bo może gdyby Mandżur, nie latał po całym boisku jak wariat, to Igła miałby gówno nie te przykładowe 5/5, bo futbol to nie tylko gole i asysty...a na serio to widzę, że ci się wybitnie nudzi w domu...

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2017, 10:31

Igła strzelał z Mandzurem na ławce, Mandzurem na skrzydle a nawet z Mandzurem przed sobą gdy grali we 2 na ataku ale raczej nie po jego asystach bo te można liczyć na palcach jednej ręki :)

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
ManInBlack87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2017, 10:57

Czy ty jestes bezrobotny?:)
Naprawde jest sporo lepszych zajęć niż wypisywanie głupot na forum.
Mozesz np ten czas powiecic na portal randkowy, wtedy przynajmniej masz szansę strzelić gola.

Mario całkiem zaluzenie zdobył tytuł najlepszego gracza. Zadziorny, waleczny charakter- o to dlaczego.

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2017, 11:09

ManInBlack87 pisze:Czy ty jestes bezrobotny?:)
Mozesz np ten czas powiecic na portal randkowy, wtedy przynajmniej masz szansę strzelić gola.

Mario całkiem zaluzenie zdobył tytuł najlepszego gracza. Zadziorny, waleczny charakter- o to dlaczego.
Tylko właśnie szkoda,że ten najbardziej zadziorny, charakterny gracz odpuścił w finale 2x graczy Realu przy bramkach, zresztą kolejni niby charakterni Alves, Bonucci czy Chiellini dużo lepsi nie byli.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2017, 11:15

Maly pisze:a jak można być najlepszym zawodnikiem nie będą nawet najlepszym napastnikiem? ;)
Nie wiem, wydaje mi się, że w pewnym momencie sezonu nie brał już akcji w plebiscycie na najlepszego napastnika.

Szukasz logicznego uzasadnienia subiektywnej ankiety, to trochę tak jak z Twoimi teoriami, nijak się to ma do rzeczywistości, przeczą temu statystyki, ale brniesz w nie w zaparte. Karma.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2017, 11:23

statystyki nie przeczą "moim teoriom", przeczy im twoja ich interpretacja, która jest po prostu błędna ;)

ps. jednak dobrze, że został Mario a nie Morata bo bez Chorwata pewnie byśmy nic w tym sezonie nie wygrali :D kluczowy piłkarz bez dwóch zdań, może nie potrafi grać w piłkę ale najważniejsze, że ma serce do tej gry :facepalm:

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2017, 15:43

AdiJuve pisze:
ManInBlack87 pisze:Czy ty jestes bezrobotny?:)

Tylko właśnie szkoda,że ten najbardziej zadziorny, charakterny gracz odpuścił w finale 2x graczy Realu przy bramkach, zresztą kolejni niby charakterni Alves, Bonucci czy Chiellini dużo lepsi nie byli.
Nie mogę się z Tobą nie zgodzić i głównie dlatego uważam, że Chorwat nie zasłużył na tytuł najlepszego piłkarza zakończonego sezonu.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2017, 16:39

Wreszcie został doceniony. Najrówniejsza forma przez cały sezon, praca na całej długości boiska, świetna gra głową w obu polach karnych, asekurowanie obrony, udział w większości akcji, pod koniec sezonu wyręczanie napastnika, który już nic nie grał. Do tego nieustępliwość, zadziorność i chęć grania. Co z tego, że inni mają od niego większe umiejętności techniczne (np. Dybala) skoro nie chce im się grać i po strzeleniu 2 goli Barcelonie myślą, że już zarobili na wypłatę i po się się więcej przemęczać.

A porównywanie go do Moraty nie ma sensu, bo Morata to nawet nie jest godzien Chorwatowi zakładać butów, bo pewnie i tak by NIE TRAFIŁ (Sewilla lubi to) tym butem na nogę :prochno:

Mandzukić, Sandro i Buffon to dla mnie najlepsza trójka w tym roku.

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
RSelevan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2017, 21:39

SUPERMARIO STRZELA, I CO TERAZ ŁYSO WAM?

Cholera jasna. Ten temat naszego doktorka z Moratą i Mandzukiciem tak mi się wbił do głowy, że po bramce Mario pierwsze o czym pomyślałem to o nim..

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2017, 10:46

Ja w swoim stylu poszukam dziury w całym i zauważę, że to była niezła szmata. W pierwszej chwili można było pomyśleć, że to był pokaz kunsztu snajperskiego ale przecież w krwi Mandzukicia nic takiego nie stwierdzono.
Powtórka z kamery na wprost bramki wyjaśniła sprawę i to był typowy Mario (jak przy patelni głową kiedy dobijał w drugiej połowie) - byle w światło bramki, może się wturla. Strzał bliżej środka bramki niż słupka, młody na bramce się nie popisał.

calma calma
RSelevan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2017, 11:55

W jaki sposób można było dobić strzał Dybali w poprzeczkę? Powiedz mi, bo ja nie potrafię sobie wyobrazić jak można było tam oddać naprawdę dobre uderzenie.

ODPOWIEDZ