Mercato (LATO 2017)
- Kuben
- Juventino
- WhySoSerious?
- Juventino
- arturjuve
- Juventino
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/ ... e=599D923A
Nie oglądałem meczu Niemców z Czechami, ale podobno kilka akcji zmarnował. Obrazek odnośnie meczu
Nie oglądałem meczu Niemców z Czechami, ale podobno kilka akcji zmarnował. Obrazek odnośnie meczu

Olek1987 pisze: Wam do reszty odbiło z Pogbą. Jak odejdzie to możecie mnie obrażać i nazywać katolikiem....
- albertcamus
- Juventino
Dzięki Wam chłopaki wiem już wszystko:
- jakie mają stosunki Mino z Beppe,
- o czym myśli Mino,
- co na pewno zrobi Mino,
- czego na pewno nie zrobi Mino,
- kiedy i gdzie pójdzie Dolarumma,
- jaką mamy atmosferę w drużynie,
- kto jest łajzą i dlaczego wszyscy,
- sprzedamy Leo, Sandro, Daniego, Dybale,
- kupimy jakichś samych leszczy
Wszystko dzięki userom JuvePoland

- jakie mają stosunki Mino z Beppe,
- o czym myśli Mino,
- co na pewno zrobi Mino,
- czego na pewno nie zrobi Mino,
- kiedy i gdzie pójdzie Dolarumma,
- jaką mamy atmosferę w drużynie,
- kto jest łajzą i dlaczego wszyscy,
- sprzedamy Leo, Sandro, Daniego, Dybale,
- kupimy jakichś samych leszczy
Wszystko dzięki userom JuvePoland

- wloski
- Juventino
Jaka jest sprawdzalność takich informacji, bo ostatnio polski redaktor twierdził, że Szczęsny w Juve?Vincitore pisze:Tomasz Urban na twitterze, powołując się na Kickera napisał, że dogadaliśmy się z Bayernem na 40 mln. Chodzi oczywiście o Costę.
Chociaż uważam dalej, że to, że Wojtek nie został jeszcze klepnięty to "wina" Mino i akcji z Dollarummą.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Info jest sprzeczne bo Agresti, Di Marzio i Sky uważają, że Szczęsny albo już całkowicie dogadany albo bardzo blisko. Z kolei jakiś dziennik i kilka poinformowanych osób na VS pisze o Donnarummie 
Powtarzając to co już kilka stron wcześniej pisałem, Agresti uważa, że na Donnarummę będziemy mieli szansę za rok jeśli zostanie przez ten sezonie w Milanie. Z kolei VecchiaSignora29 (taki guru z VS) uważa, że spróbujemy teraz chociaż dzisiaj dodał, że problemem nie tyle jest Milan co Donna.

Powtarzając to co już kilka stron wcześniej pisałem, Agresti uważa, że na Donnarummę będziemy mieli szansę za rok jeśli zostanie przez ten sezonie w Milanie. Z kolei VecchiaSignora29 (taki guru z VS) uważa, że spróbujemy teraz chociaż dzisiaj dodał, że problemem nie tyle jest Milan co Donna.
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2017, 23:55 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piti
- Juventino
Telewizja Sky wyemituje o północy 35-minutowy wywiad z Mino Raiolą, w którym agent ma wyjaśnić przyczyny, dla których Gianluigi Donnarumma odrzucił możliwość odnowienia swojego kontraktu z Milanem. Jutro Marco Fassone odpowie na słowa Mino Raioli. CEO Milanu o 10:00 udzieli wywiadu dla Rai.
- wloski
- Juventino
Berardi to chyba melodia przeszłości, w ogóle dziwne co... taki talent miał go mieć niby Inter, miała brać Roma, a narazie to on powoli osiada na mieliźnie i staje się Di Natale z Sassuolo.sebatiaen pisze:Jeszcze pojawia sie plotki o Berardim.
Chcemy odstrzelic Cuadrado a mowi sie ze orsolini i Mandragora do Neroverdich.
- Wojtek
- Juventino
Marcin Długosz określa, iż Raiola w skrócie oskarża Milan o praktyki mafijne oraz o brak czasu na zastanowienie się dla Donnarummy. Zagrożenie rodziny, życia i te sprawy"Grubasek" dodaje również, iż on wraz ze swoim klientem zostali zmuszeni do tego, aby nie przedłużać umowy
W taki oto sposób tłumaczy odejście Gigiego, jego agent
- Piti
- Juventino
Kicker podaje że doszliśmy do porozumienia w sprawie Douglasa Costy, kwota 40 mln €. Odczucia? mieszane. Zdaje sobie sprawę, że na rynku obecnie nie ma za wielu fajnych skrzydłowych, bo są albo tacy nie do wyciągnięcia albo do wyciągnięcia za 100 mln + albo właśnie tacy pokroju D. Costy, za którego Bayern jeszcze 2 lata temu wołaliby z 70 mln, ale obniżyli znacząco loty. Pozostaje mieć nadzieję, że da więcej jakości niż Cuadrado.
Bernadeschi też by się przydał jak już mielibyśmy sprzedać Cuadrado. Miło się oglądało jego grę na ME-U21 co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, by go pozyskać jeśli jest możliwość (nie twierdze tego na podstawie 1 meczu, bo w Fiorentinie również mialem przyjemność go oglądać, ale wczoraj odpaliłem sobie strumyk by się upewnić czy dalej taki spoko) No i widać ewidentnie było, że chłop jest "za dobry" na takie wesołe mistrzostwa, to samo Rugani
. Conti niby też fajnie szarpał z przodu, ale w defensywie już średnio, natomiast Berardi dramat. Facet od tego ociągania się i decydowania się na zostawanie kolejny rok w tym Sassuolo chyba cofa się powoli w rozwoju.
Bernadeschi też by się przydał jak już mielibyśmy sprzedać Cuadrado. Miło się oglądało jego grę na ME-U21 co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, by go pozyskać jeśli jest możliwość (nie twierdze tego na podstawie 1 meczu, bo w Fiorentinie również mialem przyjemność go oglądać, ale wczoraj odpaliłem sobie strumyk by się upewnić czy dalej taki spoko) No i widać ewidentnie było, że chłop jest "za dobry" na takie wesołe mistrzostwa, to samo Rugani

- Vincitore
- Juventino
Nie wiem. Wrzucił notkę z Kickera, która faktycznie dzisiaj obiegła włoskie media. Według tego źródła mamy pełne porozumienie z Douglasem i Bayernem.wloski pisze:Jaka jest sprawdzalność takich informacji, bo ostatnio polski redaktor twierdził, że Szczęsny w Juve?Vincitore pisze:Tomasz Urban na twitterze, powołując się na Kickera napisał, że dogadaliśmy się z Bayernem na 40 mln. Chodzi oczywiście o Costę.
Chociaż uważam dalej, że to, że Wojtek nie został jeszcze klepnięty to "wina" Mino i akcji z Dollarummą.
Zamieszanie z tym Alexem Sandro, jedne źródła podają, że gracz chce odejść do Chelsea, inne, że pracujemy nad nowym kontraktem dla niego. Mam nadzieję, że to faktycznie gra o podwyżkę (zasłużoną notabene, bo zarabia śmieszne pieniądze jak na swoje umiejętności). Odejście Alvesa jakoś przełknę, bo pomimo fantastycznej gry na wiosnę jakoś nie pasuje mi do Juventusu charakterem i mam wrażenie, że sam się tutaj poniekąd dusi. Alexa nie przeboleję w tym okienku, jeszcze w słabszym klubie.