Mercato (LATO 2017)
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W sumie faktycznie mogłem to lepiej napisać.
Sebastianito dodał jeszcze, że w przypadku odejścia Sandro mamy już zaklepanego Dalberta (podejrzewam, że chodzi o gracza Nicei, ale nie doprecyzował tego).
Sebastianito dodał jeszcze, że w przypadku odejścia Sandro mamy już zaklepanego Dalberta (podejrzewam, że chodzi o gracza Nicei, ale nie doprecyzował tego).
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ten gość wrzucił info o tym, że mamy pewny transfer Tolisso. Niby Marotta podkreślił, że mieliśmy go już w garści i odpuściliśmy, ale Sebastianito zarzekał się, że wszystko już klepnięcie, a przecież na pewno nie byliśmy dogadani z Lyonem na takich warunkach (ponad 40 mln, z bonusami prawie 50). Osobiście nie wierzę, że na tym etapie odpuścimy Sandro, który obok Marcelo jest najlepszy na świecie na swojej pozycji. W tygodniu liczę na przedłużenie kontraktu.RICTOR pisze:Sebastianito dodał jeszcze, że w przypadku odejścia Sandro mamy już zaklepanego Dalberta (podejrzewam, że chodzi o gracza Nicei, ale nie doprecyzował tego).
- Piti
- Juventino
Oby nie miał racji, bo tego Dalberta chyba ostatnio kompilacje na youtubie widziałem (taak wieem że to marne źródło) ale na tych kompilacjach nie było nic konkretnego co by przykuło uwage! a z reguły na kompilacjach można z średniego gracza zrobić nie wiadomo jak dobrego..Nawet kompilacje z Nagatomo z Interu przedstawiają bardziej skillowego japońca niż w rzeczywistości jest, a jest tragiczny, z tego co slyszałem w zeszłym sezonie to chyba z 4 razy asystował tak perfidnie przeciwnikowiRICTOR pisze: Sebastianito dodał jeszcze, że w przypadku odejścia Sandro mamy już zaklepanego Dalberta (podejrzewam, że chodzi o gracza Nicei, ale nie doprecyzował tego).

Wiem właśnie że nigdy nie było z nimi takich akcji jak z Lazio, Fiorentiną, Napoli czy Interem, ale wiesz.. to troche dziwne jak nas tak zapraszają chętnie do kupna, myślałem że to może być problem właśnie i mogą nie chcieć go sprzedać do nas, tylko za granicę no ale jeśli nie jest to dla nich żaden problem, to :hellyes:MRN pisze: Nie przypominam sobie aby włodarze Milanu byli kiedykolwiek wrogo do nas nastawieni. Z Milanem raczej były na ogół były co najmniej poprawne stosunki a teraz może być lepiej. Fassone to były pracownik w strukturach Juve, który nigdy nie krył sympatii do naszego klubu.
- mrozzi
- Juventino
Może wiedzą coś, o czym my nie wiemy, np. znają już wolę gracza. Kibice Milanu sądzą, że to tylko takie przekomarzanie się z naszym zarządem i będą chcieli licytacji. Ale nikt inteligentny się w takie bawić nie będzie, mając na uwadze brak chęci przedłużenia kontraktu i fakt, że za rok będzie dostępny za darmo. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby teraz po prostu chcieli coś na nim zarobić, bo i tak pożytku z niego nie będą mieli żadnego. A jego obecność będzie dolewać oliwy do ognia.silhouette pisze: Wiem właśnie że nigdy nie było z nimi takich akcji jak z Lazio, Fiorentiną, Napoli czy Interem, ale wiesz.. to troche dziwne jak nas tak zapraszają chętnie do kupna, myślałem że to może być problem właśnie i mogą nie chcieć go sprzedać do nas, tylko za granicę no ale jeśli nie jest to dla nich żaden problem, to :hellyes:
Swoją drogą chcą Moraty, ale w obecnych okolicznościach z udziałem Ronaldo jego rola w klubie mogłaby się diametralnie zmienić.
- annihilator1988
- Juventino
Jeśli ktoś ciekaw, to ponoć Juventus życzy sobie 25 mln euro za Cuadrado i to ma pozwolić na zakontraktowanie Costy oraz Berardeschiego. Jeśli Kolumbijczyka nie sprzedadzą to przyjdzie tylko jeden z nich. Z bardzo pozytywnych wiadomości to Lemina ma być bliżej Arsenalu. Co oni w nim widzą?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mrozzi
- Juventino
Przecież oni bardzo lubią się nie rozwijać.annihilator1988 pisze:Z bardzo pozytywnych wiadomości to Lemina ma być bliżej Arsenalu. Co oni w nim widzą?
- stf
- Juventino
Bernardeschim nie jestesmy wg Marotty zainteresowani.annihilator1988 pisze:Jeśli ktoś ciekaw, to ponoć Juventus życzy sobie 25 mln euro za Cuadrado i to ma pozwolić na zakontraktowanie Costy oraz Berardeschiego. Jeśli Kolumbijczyka nie sprzedadzą to przyjdzie tylko jeden z nich. Z bardzo pozytywnych wiadomości to Lemina ma być bliżej Arsenalu. Co oni w nim widzą?
- Piti
- Juventino
Nie wiem co Arsenal widzi w Leminie, to samo pytanie w sumie zadają sobie zapewne kibice Bayernu do Juventusu odnośnie D. Costy
. Lemina jest piłkarzem nijakim, taki Stępiński pomocy można rzec, czyli ch... we wszystkich aspektach snajperskiego rzemiosła
. A Lemina..ani to dobre w ofensywnie, ani w destrukcji, nie umie się ustawiać, nie wie jak biegać, ogółem prezentował taktyczny rynsztok u nas. Miał być sprowadzany z myślą zastąpienia Vidala, myśleliśmy że sie u nas rozwinie i będzie tak jak Arturo - sporo nam dawał zarówno w ofensywie jak i defensywie, tym czasem okazał się kijowy w obydwu aspektach
.
Może Wenger coś z niego wykrzesa, trenerem jest jakim jest, ale nie jednego piłkarza "stworzył".
/
Poza tym znalazłem taką analogię:
2011 - Pirlo
2012 - Pogba
2013 - Llorente
2014 - Coman
2015 - Khedira
2016 - Dani Alves
2017 - ???
Zauważyliście że to będzie raczej pierwszy rok od bardzo wielu lat, gdzie prawdopodobnie nie pozyskamy żadnego piłkarza z wolnego transferu?
w zasadzie nie ma nikogo ciekawego, no chyba że Clichy? nie wiem w jakiej był formie w ostatnim roku w City, ale zawsze raczej trzymał poziom.

Może Wenger coś z niego wykrzesa, trenerem jest jakim jest, ale nie jednego piłkarza "stworzył".
/
Poza tym znalazłem taką analogię:
2011 - Pirlo
2012 - Pogba
2013 - Llorente
2014 - Coman
2015 - Khedira
2016 - Dani Alves
2017 - ???
Zauważyliście że to będzie raczej pierwszy rok od bardzo wielu lat, gdzie prawdopodobnie nie pozyskamy żadnego piłkarza z wolnego transferu?

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No to każdy wie, ale dzienniki włoskie w pewnym okresie uparcie pisały, że może ten kontrakt rozwiązać i odejść.
Edit: Fabrizio Romano podał, że Cuadrado jest oficjalnie wystawiony na listę transferową i jego agent Lucci już został o tym poinformowany.
Edit: Fabrizio Romano podał, że Cuadrado jest oficjalnie wystawiony na listę transferową i jego agent Lucci już został o tym poinformowany.
- mrozzi
- Juventino
Ciekawe teraz, czy to oznacza, że nas na utrzymanie takiego gracza w kontekście wzmocnień nie stać, czy też chcemy pozyskać kogoś lepszego? Wiadomo, że Cuadrado raczej na pierwszy skład by liczyć nie mógł.
- Gontar
Według wszystkich doniesień chcemy się go pozbyć, żeby oprócz Costy ściągnąć Berne lub Balde. Przy czym ja bym wolał teraz tego 1 a za rok za friko Balde 

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Przejdź na stałe na 4231 i wystaw jedynego nominalnego, zdrowego skrzydłowego na listę transferową? :co?:
I kto ma być zmiennikiem na prawej flance? Bo do tej roli Juan nadawał się idealnie.
Wlezie człowiek w temat, naczyta się głupich plot i znowu się niepotrzebnie stresuje, co roku kurka to samo.
I kto ma być zmiennikiem na prawej flance? Bo do tej roli Juan nadawał się idealnie.
Wlezie człowiek w temat, naczyta się głupich plot i znowu się niepotrzebnie stresuje, co roku kurka to samo.

calma calma
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Moim zdaniem Cuadrado nie prezentował się obecnie tak jak podczas jego pierwszego wypożyczenia. Sęk w tym, że zostaniemy z "średnio" wyglądającymi skrzydłami (Sando 26 / Asamoah 29 i Alves 34 / Lichtsteiner 33). Nie daj Boże odejdzie Sandro 

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.