Transfery w Europie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 08:40

Chciałeś napisać, że zalicza najlepsza ławki w Europie. Bo podstawowym piłkarzem był co najwyżej w młodzieżówce Realu.

Przecież fakty są tak proste, ze nie ma co tutaj dyskutować. Gościu ma 25 lat i nigdzie nie był wiodącą postacią, ba nie był nawet podstawowym napastnikiem.

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 09:34

proste pytania na śniadanie:
1) czy chciałbyś Isco w Juve?
2) ile jest wg ciebie warty?
3) czy jest lepszy od naszych pomocników?
4) ile ma lat?
5) gdzie i kiedy był wiodącą postacią?

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 09:51

1) Tak
2) 60 mln
3) Nie nie jest lepszy bo jest to inny typ. To jest treq typowy.
4) 25
6) W Maladze i w Madrycie w 2 rundzie sezonu 2016/2017

Teraz pytanie do Ciebie.

1) W którym klubie wiodącą postacią był Morata
2) Dlaczego siedział na ławce w Juve, siedzi w Realu i w reprezentacji Hiszpanii ?
3) Czy dałbyś za niego 70-90 mln euro ?
4) Dlaczego go kochasz ?

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 09:55

Czy ja właśnie przeczytałem, że Ibrahimovic jest lepszym piłkarzem od Lewandowskiego?

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 10:06

Zresztą nikt nie twierdzi, że Isco to następny zdobywca ZP i jakiś piłkarz z innej planety.

MVP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 12:00

szczypek pisze:Czy ja właśnie przeczytałem, że Ibrahimovic jest lepszym piłkarzem od Lewandowskiego?
I tak Morata bije ich na głowe :prochno:

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 12:39

Coraz głośniej w internetach o odejściu Verrattiego z PSG. Włoch rzekomo zakomunikował swoim przełożonym, że nie chce już grać w ich barwach. Jak wiadomo, jego agent nieźle miesza w ostatnich tygodniach, a dziś ma się spotkać w Mediolanie z przedstawicielami Barcelony. Kwota? 100mln.

W dodatku Di Marzio podał informację, jakoby Marco nalegał na transfer do Blaugrany. Wiadomo, Di Marzio już nie ma takiej renomy, ale lepsze takie źródło niż Marca czy inny hiszpański Sport.

Ależ byłbym zły. :mad2:

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 13:09

Cabrini_idol pisze:6) W Maladze i w Madrycie w 2 rundzie sezonu 2016/2017

w Juve w 2 rundzie sezonu 2014/15 :smile:
Cabrini_idol pisze:Dlaczego siedział na ławce w Juve, siedzi w Realu i w reprezentacji Hiszpanii ?
bo Max kocha się w Madzukicu, Real ma super zgraną parę Banzema-Ronaldo a w reprezentacji gra (nie zawsze) gość który gra REGULARNIE a nie z ławki bo jw (to akurat powinno być oczywistą oczywistością dla każdego, także takich ignorantów jak wy)
Cabrini_idol pisze:2) 60 mln

3) Czy dałbyś za niego 70-90 mln euro ?
prędzej dałbym 70 za Moratę niż 90 za Higuaina (bo młodszy, dłużej pogra i jest szansa jeszcze... zarobić, przy Igle można tylko stracić i to grube miliony)

ale jak widzisz są na świecie ludzie i to na wysokich stanowiskach w poważnych klubach, którzy są w stanie dać za niego więcej niż ja ;) i nie, nie kocham go, jeśli po odejściu z Juventusu kiedykolwiek cieszyły mnie jego gole to tylko dlatego, że pokazywały jakimi januszami futbolu jesteście ;) dla wielu powinna tu powstać nawet taka ranga zamiast "Juventino", żeby było od razu wiadomo z kim ma się do czynienia

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 13:16

Maly pisze:
ale jak widzisz są na świecie ludzie i to na wysokich stanowiskach w poważnych klubach, którzy są w stanie dać za niego więcej niż ja ;)

ale jak widzisz są na świecie ludzie i to na wysokich stanowiskach w poważnych klubach, którzy uważają Moratę za fajnego rezerwowego. Nic więcej.

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 13:45

Maly pisze:
Cabrini_idol pisze:6) W Maladze i w Madrycie w 2 rundzie sezonu 2016/2017

w Juve w 2 rundzie sezonu 2014/15 :smile:
Ja bym, stosując Twoją pokrętną logikę, powiedział, że skoro z Moratą nie udało nam się wygrać LM i bez Moraty również, to wcale nie był on postacią wiodącą. Nie dał nam nic więcej niż to, co daliby inni.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 14:58

twoją pokrętną logiką Isco też nie był wiodący tej wiosny dla Realu bo wygrali rok i trzy lata temu bez niego ;) i to o wiele bardziej nie był wiodący bo grał mniej niż Morata

ps. ja tylko zastosowałem rozumowanie Cabrini_idola (a teraz twoje), nic więcej ;]

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 15:15

A może niech zagra te kilkanaście meczów w MU zanim go ogłosicie gwiazdą PL? A jak się okaże, że mu zbytnio nie idzie w Anglii i wyląduje na ławce to co będzie? "Mou go stłamsił a to taki fajny Alvaro"?

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 15:21

Za taką kasę ściągany, żeby wylądować na ławce na dłużej, to by chyba musiał spoliczkować Mourinho w trakcie zmiany. Tak że niech Alvaro się wiedzie, niech gra, strzela bramki, ja go ciągle bardzo lubię i życzę mu jak najlepiej, co nie zmienia faktu, że według mnie czerwonej części Manchesteru to on nie zbawi, zresztą nie wierzę że oni wydadzą tyle siana na jego transfer.

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 15:55

Szczerze? jeśli dojdzie do tego transferu, to będe mega zdziwiony tym ruchem Mourinho. Klub z takim zapleczem finansowym, taką pompą marketingową sciągałby takiego piłkarza na pozycję głównego napastnika? myślę że to za słaby kaliber choć zdaje sobie sprawe, że ilość dostępnych napastników na poziomie w tym roku jest mała, bo kogo MU mogłoby pozyskać? w Angielskiej nikt nie będzie wzmacniał rywala, w La Lidze nikogo konkretnego nie ma, a z Barcy i Realu (prócz Moraty) nikt nie odejdzie. Z Włoskiej z tych ciekawych i dostępnych to tylko Belotti, z Bundesligi Aubameyang, z Ligue 1? Mbappe? Lacazette? Nie sądze by były to takie typowe 9, jakich szukają. Opcji mają mało, ten Auba byłby calkiem w pytę dla nich i raczej realny a biorą Morate, cóż no, narzekał nie będę :P

Morata by móc udowodnić swoją wartość i to że jest światowej klasy napastnikiem to jedyny kierunek jaki mógłby mu to umożliwić, to po prostu Atletico Madrid, tam z reguły z napastników robią topów, jakby tam sobie nie poradził, to znaczy że to nie ta półka i tyle

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2017, 16:07

Harry Kane pasowałby do MU. Ale czy on w ogóle jest na sprzedaż ? Pewnie około 100 mln trzeba wybulic patrząc na realia rynkowe.

Obrazek
ODPOWIEDZ