Więcej o 11 XX-lecia.
- darel
- Juventino
To, że wyniki tej sądy nie będą odzwierciedlały naprawde najlepszej 11 Juventusu XX - lecia było widać juz po pierwszych 2 wyborach. Gdy Buffon wygrał z Zoff-em to było dla ,mnie wielkie zaskoczenie - ale pomyslałem sobie - dobra Buffon to obecnie najlepszy bramkarz na świecie, może w przyszłości dorówna Zoffowi. Gdy jednka doszło do wyboru linii obrony zrozumiałem, że w wiekszości wygrywają zawodnicy z obecnego składu Juve. Najbartdziej byłem jednak ciekawy rywalizacji Del Piero z Platinim. To oczywiste, że Platini był o wiele lepszy niż Alex jest obecnie, jednak po wcześniejszych wynikach głosowania można było się tego domyślić.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- weyb
- Juventino
ciekawe czy jak by ta sonda była za 10 lat
to czy dalej pamietalibyscie o buffonie del piero czy montero ....
czy znowu kazdy by sie jaral aktualnym skaldem juve i nie stac by go bylo na obiektywna ocene ...
to czy dalej pamietalibyscie o buffonie del piero czy montero ....
czy znowu kazdy by sie jaral aktualnym skaldem juve i nie stac by go bylo na obiektywna ocene ...
:: FORZA JUVE ::
- YANKEES
- Juventino
Napewno Del Piero zrobił dla Juve bardzo bardzo dużo, lecz Platiniego uważam za lepszego zawodnika. Troche dziwne, że ta 11 to głównie ci co grają obecnie, może niektórzy nie znają starszych piłakrzy Juventusu...
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Oj.Niestety, ale niektórzy chyba nie znają do końca całej histori występów Platiniego, jak i występów Del Piero.Ludzie, przecież Platini zdobył z Juventusem 10 razy więcej trofeów niż Alex.(może przesadziłem :lol:
).Jeżeli ktoś widział w akcji Platiniego napewno oddał na niego głos, ponieważ sama technika platniniego jest jak 3/4 Alexa.Zastanówcie sie pożądnie.
- Martin
- Juventino
No sorka panowie. Jesli ktos sie uwaza za fana Juve i mowi ze widzial tylko jeden gol Platiniego i nie moze nic wiecej powiedziec to sorka... Chyba nie tedy droga... Platini to symbol Juve... Alex mu nie dorasta do pięt mimo, ze niewatpliwie jest to obecnie najbardziej rozpoznawalny pilkarz Juventusu.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Fighterinho
- Juventino
a ja zagłosowałem na Alexa i się tego niewstydzę dlaczego?? a no dlatego że Platiniego mi nie było dane oglądać widziałem tylko kilka skrótów
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Lypsky
- Juventino
Trzeba bylo obejrzec wiecej skrotow i teraz wsydzilbys sie ze zaglosowales na Alexa poniewaz Platini nie tylko ze byl najlepszym pilkarzem Juve ale takze jednym z najlepszych pilkarzy na swiecie!!!Fighterinho pisze:a ja zagłosowałem na Alexa i się tego niewstydzę dlaczego?? a no dlatego że Platiniego mi nie było dane oglądać widziałem tylko kilka skrótów
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Lubczyk
- Juventino
Ja aż taki stary nie jestem a wiem co Platini zdziałal dla Juve.miccoli pisze:Czemu tyle osob glosowalo na Del PieroWidac ze malolaty nie znaja historii Juve i glosuja na tego pilkarza ktory jest teraz na topie.I oni nazywaja sie fanami Juve zygac mi sie chce jak widze tych kibicow op[irajacych sie na bravo sporcie :twisted:
Nie wyrażaj sie od razu o wszystkich mało latach.
Osobiście zagłosowałem na Platiniego choć Alex jest moim ulubinym piłkarzem.