Silne kluby chcą Sebastiana Milę
- Olszan
- Juventino
Zbliża się letnia sesja transferowa i ponownie powraca temat transferu Sebastiana Mili. W zimie piłkarzem interesowały się m.in. FC Nantes i Spartak Moskwa, teraz pomocnikiem Groclinu są zainteresowane kluby z Niemiec, Holandii i Hiszpanii.
Dobrego pomocnika chciałoby pozyskać Schalke 04. Mila jest wymieniany jako jeden z 10 piłkarzy, którymi Schalke jest zainteresowane. Są wśród nich m.in. Johan Micoud (Werder Brema), Aleksand Hleb (VfB Stuttgart), Mark van Bommel (PSV Eindhoven) i Oliver Dacourt (AS Roma).
Reprezentanta Polski chętnie widziałyby u siebie również klub Euzebiusza Smolarka - Feyenord Rotterdam oraz hiszpańska Osasuna Pampeluna.
http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=18435
Myśle że to dobry moment dla tego pilkazra aby odejsc z klubu W Groclinie ma nikłe szanse na gre w LM bo ma dużą stratę do Wisły Za granicą by mógł sie bardzo dużo nauczyć i być w przyszłosci wilekia gwiazdą !!!!!! To jest w tej chwili chyab najbardziej obiecujący polski piłkarz i dobrze by było aby jego klub był też z wyższej pólki 8)
Dobrego pomocnika chciałoby pozyskać Schalke 04. Mila jest wymieniany jako jeden z 10 piłkarzy, którymi Schalke jest zainteresowane. Są wśród nich m.in. Johan Micoud (Werder Brema), Aleksand Hleb (VfB Stuttgart), Mark van Bommel (PSV Eindhoven) i Oliver Dacourt (AS Roma).
Reprezentanta Polski chętnie widziałyby u siebie również klub Euzebiusza Smolarka - Feyenord Rotterdam oraz hiszpańska Osasuna Pampeluna.
http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=18435
Myśle że to dobry moment dla tego pilkazra aby odejsc z klubu W Groclinie ma nikłe szanse na gre w LM bo ma dużą stratę do Wisły Za granicą by mógł sie bardzo dużo nauczyć i być w przyszłosci wilekia gwiazdą !!!!!! To jest w tej chwili chyab najbardziej obiecujący polski piłkarz i dobrze by było aby jego klub był też z wyższej pólki 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Także mi sie wydaje, że to odpowiedni momęt na przenosiny za granice.Mila w Groclinie nauczyć sie już więcej nie może.Jest talentem i przecież musi wybrać jakąś oferte.Moim zdaniem najlepszym klubem byłby Feyenord.Mają świetną ekipe do prace z młodymi talentami i oczywiście miałby z kim pogadać, bo jest przecież Ebi Smolarek.Bardzo dużo mógłby sie nauczyć i grać o wiele ładniejszą piłke.
- Lypsky
- Juventino
Niech idzie za granice.Tylko zeby tam nie grzal lawy tylko gral!!!Nie mozna zmarnowac nam talentu .On musi grac jak najwiecej i tam sie rozwijac zeby przejsc do jeszcze lepszego klubu!!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Andryk
- Juventino
ciekaw jestem jego formy za pare miesięcy, czy będą z niego ludzei tego sie nie da przewidzieć. Najlepiej jakby przeszedł do jakiegoś holenderskiego zespołu, plus w tym, że mógłbym go ogladać na polsacie sport. MAm nadzieje że Drzymała ładnie go opchnie bo to nie byle jaki zawodnik
- kouba
- Qualità Juventino
niech czeka na lepszą opkazje. On jest młody, rozwija się, nic Mu jak narazie nie stoi na przszkodzie do wielkiego grania w piłke nożną. Nie może zrobic tego samego błędu co Niedzielan, musi poczekać, przecież w Groclinie sie nie zmarnuje jak tam zostanie
- Alessandro
- Juventino
A ja sie wyłamię i powiem że chciałbym aby Mila został w Polsce. Chłopak ma 21 lat (chyba) i powinien jeszcze pograć w Polsce. Jeżeli szybko odejdzie to myślę że nie skończy sie to dla niego dobrze bo będzie grzał ławę tak jak m.in. Kałużny (rzadko jest nawet na ławce w Bayerze), Kosowski, Wichniarek, Karwan, Hajto (ostatnio go nie było). Uważam że najlepsi polscy zawodnicy powinni zostać w rodzimej lidze, bo jeżeli sprzedajemy ich za granicę to w ten sposób osłabiamy naszą ligę, a jaki jest stan ligi każdy widzi. Powinniśmy zatrzymać takich zawodników jak Mila by wzmocnić naszą pozycję w Europie i by za kilka lat awans do kolejnych rund europejskich pucharów stał się normalką.