Koszulka 17/18

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 13:38

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 13:49

Choćby gwiazdkami oraz samym logiem. Ale też zapewne materiałem, wykonaniem (z tego co pamiętam z ostatnich sezonów meczówki były bardziej przewiewne).

Na tej tańszej logo jest wyszywane. Bleee.

Ta niebieska bramkarska będzie moja. Cudna, jeśli jeszcze do tego dodamy Scudetto oraz rozetę.

Gaiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 14:09

Koszulka CUDO! Najlepsza od lat. Wow.

1. Ten retro klimacik!
2. Logo Jeepa nareszcie porządne, a nie wprasowanka z Painta.
3. Nowy herb świetnie się wpasowuje w... retro-klimat tej koszulki.
4. Dużo pasów, a nie taka kpina jak we właśnie zakończonym sezonie.

Capolavoro!

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 14:15

CavAllano pisze:
Na tej tańszej logo jest wyszywane. Bleee.
Naniesione termotransferem logo jest trwalsze niż wyszywane? Lepiej się prezentuje?

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 14:22

dp10 pisze: Naniesione termotransferem logo jest trwalsze niż wyszywane? Lepiej się prezentuje?
Nie, ale na koszulkach meczowych unikają szycia. Ostatnio tak było z gwiazdkami - te na replikach wyszywane, ten na meczówkach "naklejane".
Grzegorz Jaskólski pisze: 4. Dużo pasów, a nie taka kpina jak we właśnie zakończonym sezonie.
A to gdzieś jest ustalone, że ma być dużo pasów? Nie przypominam sobie.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 14:34

Będzie ktoś zamawiał z J-store koszulkę ? Dokoptowałbym się na zamówienie.

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 15:24

Poznajcie Panią Projektant :P

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 15:27

fajnie wygląda jak przymierzają wlepki :) jak im się udało z niej zrezygnować to chyba sami nie wiedzą

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 15:32

Generalnie faktycznie widać spore nawiązanie do stylu retro. Tak ładnej domówki chyba od 2006 nie było (moje zdanie). Na wieszaku dodatki wyglądają dużo lepiej niż na focie z Juvestore. Plus za czarne plecy i ciekawą czcionkę.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 15:49

Jestem zachwycony tymi koszulkami, logo świetnie wpasowane. Teraz tylko wygrywać :)

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 15:52

mnowo pisze:Poznajcie Panią Projektant :P
myszka agresorka z .nowoczesnej PO? :rotfl:

Jestem ciekaw jak umieszcza scudetto i rozetę na koszulce bramkarskiej, gdzie guziki nie przeszkadzając zrobić to normalnie.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 15:54

Dzowniłem do adasia polskiego. Koleś twierdzi, że nie będzie modeli z tarczami na polski rynek na 99%. Ale nie brzmiał przekonowująco, tak jakby w zasadzie nie był w temacie.

Rok temu mrozzi mówił, że też nie było a po kilku tygodniach wprowadzili. Dwa lata temu podobnie. Dla mnie nie ma większego sensu każda koszulka Juve bez tarczy za scudetto czy opcjonalnie CI.

Koszulka pewnie z nazwiskiem, tarczami i numerem razem z przesyłką wyjdzie 500 zł.

Obrazek
vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 16:13

CavAllano pisze:
Grzegorz Jaskólski pisze: 4. Dużo pasów, a nie taka kpina jak we właśnie zakończonym sezonie.
A to gdzieś jest ustalone, że ma być dużo pasów? Nie przypominam sobie.
Nie jest, ale ja również należę do tych, którym grube pasy jakoś niespecjalnie się podobają, choć akurat te z sezonu 2004/05 były bardzo ładne. W ostatnim komplecie najbardziej mnie jednak raziły te białe cienkie paski wzięte kompletnie z tyłka.

Ten pasiak jest bardzo ładny, lubię taki klasyczny minimalizm. Jedna uwaga - trochę szkoda, że w ostatnich sezonach odeszliśmy zupełnie od złotego/żółtego numeru. To złoto, w którym jest logo adidasa wyglądało by przednio z tyłu.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 16:19

Gość z Adidasa chyba jest na stażu i wczoraj zaczął pracę. Tak to jest na call center - czegoś nie wie to na odczep powie co myśli, nie zapyta przełożonego. Rok temu i 2 lata temu dodatki można sobie było dobrać w belce obok, teraz też widzę, że opcja ich dodania do tegorocznych koszulek zniknęła (choć można dodać napis czy oznaczenie z finału w Cardiff). Trzeba poczekać. Jak na moje oko dodadzą tę opcję na dniach. Od początku naszej przygody z Adidasem tylko w 2 miejscach można kupić koszulkę z dodatkami - Juvestore i właśnie internetowy sklep Adidasa (w stacjonarnych gołe trykoty bez możliwości domówienia).

500 zł za koszulkę. :rotfl: To jest Polska. A teraz pomyślcie ile trzeba by wydać, gdyby ktoś się zdecydował na wariant meczowy...

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2017, 16:32

CavAllano pisze:Gość z Adidasa chyba jest na stażu i wczoraj zaczął pracę. Tak to jest na call center - czegoś nie wie to na odczep powie co myśli, nie zapyta przełożonego. Rok temu i 2 lata temu dodatki można sobie było dobrać w belce obok, teraz też widzę, że opcja ich dodania do tegorocznych koszulek zniknęła (choć można dodać napis czy oznaczenie z finału w Cardiff). Trzeba poczekać. Jak na moje oko dodadzą tę opcję na dniach. Od początku naszej przygody z Adidasem tylko w 2 miejscach można kupić koszulkę z dodatkami - Juvestore i właśnie internetowy sklep Adidasa (w stacjonarnych gołe trykoty bez możliwości domówienia).

500 zł za koszulkę. :rotfl: To jest Polska. A teraz pomyślcie ile trzeba by wydać, gdyby ktoś się zdecydował na wariant meczowy...
Ja nie jestem fanem adidasa, dlaczego? Ile to ja kupiłem rzeczy w Outlet Factory Nike w Sosnowcu. Od szali, po koszulki, spodenki, jakieś piłeczki wszystko :). Od kiedy adidas jest sponsorem, wygląda to dramatycznie, mój dorobek = 0.

ODPOWIEDZ